Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצאתי מציאה של ממש,גולף 2001 מנוע 2000,אוטומט,הרכב עבר 115 אלף קילומטר,יד שנייה,מטופל כמו שצריך.

בדקתי קצת פה ושם,וראיתי שיש מצבר חדש,צמיגים של GOODYEAR חדשים ממש,יש מים ורודים ולא מהברז,המנוע היה חזק מאוד,המזגן {הדיגיטלי}עבד מצויין.

מה שמפחיד אותי קצת זה הגיר,אבל אני לא יודע אם זה טעות שלי,כלומר התנעתי את הרכב,והעברתי לD,והרגשתי דפיקה קטנה.

מה שכן,בלם היד היה מורם,ולאחר שהורדתי אותו והעברתי שוב לD לא היה שום מכה והרכב נוסע ממש חלק.

אני שוקל לקחת את את הרכב ללא בדיקה,כי בנתיים כל מה שראיתי היה ממש בסדר,

מה דעתכם?

מה צריך לבדוק ברכב?

תודה

אגב,סגרתי איתה על 17.500 כאשר המחירון הוא 32.000 ולדעתי עם שקלול היד והקילומטרז הוא יגיע גם ל34-35

פורסם

המלצתי היא לבדוק כל רכב לפני קנייה.

גולף זה רכב יחסית סחיר, בת-דודתי מכרה לא מזמן את הגולף שלה במחיר מחירון בקלי קלות.

לי זה כן מדליק נורה אדומה שהרכב נמכר ב50% פחות, ולכן תחסוף לעצמך את הכאב ראש, תיקח אות לבדיקה, שלא תתחרט.

ה700 שקלים האלה של הבדיקה, עלולים להתברר כשווים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היא פרסמה את הרכב רק היום,אני הראשון שראיתי את האוטו.

האוטו שמור בצורה יוצאת דופן,דגם מאוד מפואר.

היא מורידה במחיר כי "אין לה כח לאנשים שמורידים.היא פשוט רוצה למכור"

כמובן שהיא לא סוחרת והייתי אצלה בבית

פורסם

חברים,

הרגע דיברתי עם חבר של אבא שלי,מוסכניק.

הוא שאל אותי אם יש נורית שדולקת בזמן נסיעה,ואז ניזכרתי שיש נורית של כרית אויר צהובה שדולקת באופן קבוע,שדיברתי על זה עם האישה היא אמרה שהיא ביטלה את הכרית אויר ורק מאז הנורה דולקת

אבל חבר של אבא שלי אמר שזה שקר וזה לא קשור וגם אם היא באמת ביטלה אותה הנורה בכלל לא אמורה להדלק(הוא אמר משהו על גשר ניראלי..)

ואמר שתיקון של הנורה הזו יעלה בין 1000-1500 שקלים

נפלתי על שקרנית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נראה יותר שהרכב עבר פתיחה של אחת הכריות בעברו ולכן הנורית דולקת. 50% הנחה עלל רכב כזה לא באה סתם. זו דעתי, יכול להיות שאני טועה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

השאלות שלך קצת חסרות טעם.

המחיר מעורר חשד. בלי קשר, גם אם לא היה מעורר חשד-קח את הרכב לבדיקה.

לגבי הנורה שדולקת, צריך להתחבר עם סורק תקלות של VAG והכל יהיה ברור.

פורסם
לי נראה יותר שהרכב עבר פתיחה של אחת הכריות בעברו ולכן הנורית דולקת. 50% הנחה עלל רכב כזה לא באה סתם. זו דעתי, יכול להיות שאני טועה.

ידידי פה צודק, גם לדעתי הרכב עבר פתיחה של הכרית אוויר - לוא דווקא בגלל תאונה, יכול להיות תיקון של משהו כמו צופר בהגה שמצריך החלפה של "סליל שעון לצופר" והוצאה של הכרית אוויר מהגה, דבר שגורם להדלקת הנורה.

כיבוי הנורה נעשה ע"י התחברות למחשב הרכב במוסך מורשה (כך היה לפחות מניסיון שלי כשהיה לי פונטו) שעולה בערך כמו שציינו פה 1000-1500 ש"ח

גם אני הייתי ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה למרות הכל, בהתייחס לעובדה שהמחיר 17.5, עוד 500 ש"ח לשקט הנפשי שלך בהחלט ישתלמו !!!

פורסם

מקווה שתקשיב לאנשים פה ותיקח לבדיקה.

בנוסף לזה רק רציתי ליידע אותך שצריכת הדלק במנוע 2.0 ליטר של גולף ״מדהימה״- 1:8.5 בעיר,

ככה שתצטרך לבקר הרבה בתחנת הדלק הקרובה..

פורסם

כפי שכולם לפניי הסכימו: לא-לא-לא לקחת ללא בדיקה, כמה מפתה שזה לא יהיה!

מה עוד שלא ברור למה רכב במצב כמו שאתה מתאר נמכר כ"כ נמוך. ייתכן שיש לזה קשר לנורית ההתראה לכריות, וייתכן שזה קשור לדפיקות בגיר - מומלץ לבדוק גם את זה (למרות שאם זו הבעיה היחידה, אפילו אם שיפוץ הגיר יהיה עליך זו עדיין עסקה אחול-משתלמת במחיר הזה :?).

לגבי הנורית - בזמני רכשתי בורה עם אותם נתונים (2001, 2.0 ל') ודלקה הנורית למרות שהרכב נבדק ובוודאות לא עבר תאונה. אכן חיברו אותה לסורק במוסך מורשה, וסידרו את זה בעלות של 280 ש"ח אם אני זוכר נכון, אבל בטח לא בסעומים שציינו פה. וגם על ה- 280 האלה התרעמתי כי חשבתי שזה הרבה מדי...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ברשותי גולף גם מודל 2001 דגם קומפורטליין מנוע 2 ליטר אוטומט, קניתי אותה עם 130K קילומטר.

לגבי המחיר, ממש לא מחשיד, אני גם קניתי במחיר דומה, אין מה לעשות זה המחיר שלהן, מחירון כבר לא קיים אצל הגולף האלה.

תכנסו לאתר יד 2 ותראו שכל המחירים שם בסגנון הזה, למרות שהמחירון גבוהה ב10K ולעיתים גם ב15K.

ולגבי מה שתיארת, מה זאת אומרת דפיקה קטנה? האוטו הזה יכול להיות מידיי פעם טיפה אלים בעת העברת הילוך לD או לR אחרי שהוא עמד הרבה זמן. (ואני חוזר על זה, טיפה!)

אני מוכרח לציין שאני רכשתי ללא בדיקה, עשיתי בדיקה ל4 רכבים וקצת היה מוזר לי שכל הבדיקות יצאו פשוט זהות, ואז הבנתי שהכסת"ח שהם עושים פשוט לא מהעולם הזה, לפי דעתי זה רק בדיקה אם השלדה נקיה, יותר מיזה כלום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ממה שאני זוכר, בדגמים האילו - האפשרות לבטל כרית אויר, היא רק במוסכי היבואן (הם מלחימים איזשהו נגד. ב-1600 מאותו שנתון שהיתה לי - זה מה שעשו).

לא חייב להיות שנפתחו כריות אויר ברכב, יכול להיות "סתם" קונקטור שנפגע באיזושהי עבודה שבוצעה ברכב.

אל תוציא 500 ש"ח לבדיקה במכון, אבל כן לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה (כמו רון למשל). אם זו התקלה היחידה המהותית (ואין מדובר בתאונה חו"ח + פתיחת כריות אויר), ייתכן וכדאי לקנות ולתקן, אבל בדוק את הרכב קודם !

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...