Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יצרתי קשר עם מוכר שמוכר מוצר ספציפי בתחום שאני עוסק בו, מנסיון שלי המוכר מאד אמין וכבר הוזמן ממנו כמה חתיכות (בהפרש של כמה שבועות אחד מהשני) במחיר רגיל של 25יורו לפי מוצר אחד.

כעת אני מעוניין להזמין 3 חתיכות בהזמנה אחת וביקשתי ממנו הנחה על 3 מוצרים, המוכר הסכים והציע לי מחיר של 18יורו על אחד + משלוח חינם.

זאת אומרת שאני אשלם 18X3יורו + פרי שיפינג לארץ.

הנוסח המקורי של המוכר:

can offer you EUR18.00 for each, is that fine with you?

If that is fine, we will send you the invoice to you for your making the payment. Please confirm us the quantity and item color you needed.

פה לא כלכך הבנתי וגם אין לי נסיון "בהזמנה מיוחדת" במקרה כזה, מה המוכר בדיוק מתכוון לשלוח לי ואיך אני משלם?

תודה,

אוהד.

פורסם

בגדול כמו שהוא הציע הוא ישלח לך 'בקשה לתשלום' (INVOICE) ואתה תוכל לקשר עם PAYPAL או כל דרך אחרת שסיכמתם שתשלם. הוא הזכיר שם שאתה צריך לאשר את הכמות, צבעים וכו' לפני שתשלם.

8)
פורסם

מהקצת שזכור לי ממקרים דומים שהיו לי, אבל מזמן :

אפשרות אחת שהמוכר פותח פריט לפי האיפיון שלך, כלומר הפריט יוצע בכמות 3 יחידות, צבע וכו' כמו שבקשת, ואז אתה קונה ומאשר והוא מוריד אותו מהרשימה. (ככה המוכר עשה עבורי אבל באתר שלו, לא באיביי, מדובר בפריטי לגו)

אפשרות שניה היא שאתה קונה 3 יחידות בודדות במחיר הרגיל, לא משלם מייד אלא פונה למוכר לתקן את החשבון. הוא משנה לפי הסיכום ביניכם - הכל גלוי באיביי ואין עבירה על החוקים שלהם - ואז אתה מאשר ומשלם.

אם לא יהיו פה עצות אחרות - פנה אליו עם כתיבה של שלבי התהליך בו אתה רוצה לפעול ובקש את הסכמתו.

אם מדובר בסין - כתוב באנגלית קלה כי חלקם לא שולטים טוב בשפה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הכי קל כמו שכתב רוכב- על המוכר לפתוח מכירה שכוללת בדיוק את מה שאתה צריך ולשלוח אליך את מספר הפריט או לינק.

מכאן כרגיל.

פורסם

אחלה תודה לכל מי שענה!

שלחתי לו הודעה שאני מאשר את ההצעה שלו ושאלתי במפורשות כיצד אני משלם.

אחכה לתשובתו ואם יש צורך ומישהו מעוניין לדעת אעדכן איך התבצעה העסקה.

אוהד.

פורסם
אחלה תודה לכל מי שענה!

שלחתי לו הודעה שאני מאשר את ההצעה שלו ושאלתי במפורשות כיצד אני משלם.

אחכה לתשובתו ואם יש צורך ומישהו מעוניין לדעת אעדכן איך התבצעה העסקה.

אוהד.

אני אשמח לשמוע התפתחויות. תודה ! :-D

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

בצורה הכי פשוטה ומדוייקת:

1. המוכר שולח לך מייל עם סכום מדוייק לתשלום

2. אתה רוכש את המוצר אבל במקום לשלם אתהלוחץ REQUEST TOTAL FROM SELLER ואז הוא ישלח לך את החשבונית לתשלום.

פורסם

חזרתי לעדכן,

קיבלתי מייל מפייפאל עם בקשה להעברת כספים אל המוכר, המוכר צירף "מסמך" לבקשה של פייפאל עם פירוט המוצר שאני אקבל + הכתובת שלי ככה שאני יודע שזה ממנו.

אישרתי את הבקשה והכסף הועבר אליו (54יורו), כמובן ששלחתי לו הודעה באמצעות תקשורת הודעות של איביי שהכסף הועבר אליו, מתי הוא שולח והאם יש לו לתת לי מספר מעקב + מתי זה יגיע.

כל זה התנהל אתמול, מאז עוד לא שמעתי ממנו והאמת שאני מתחיל ט-י-פ-ה לחשוש וגם מהסיבה שזה כבר לא מתנהל מול איביי אלא יותר מתנהל ביננו ואין פיקוח, למרות שהמוכר הוא POWER-SELLER עם דירוג של 100% וכבר הזמנתי ממנו כמה פעמים בעבר והכל היה פיקס.

אוהד.

פורסם

קודם כל, בתור מוכר וקונה המון שנים באיביי , קורה שבנאדם "נעלם" ליום - יומיים, זה טבעי ולא כל עולמנו סובב סביב איביי (אם כי רובו ;) )

אין לך מה לדאוג, אף בנאדם לא "יעבוד עליך" עם 54 יורו כשיש לו חשבון פאיפאל והוא POWER SELLER זה לא שווה לו את הטרחה של הבלאגן בחשבון ה PAYPAL - אז אולי אתה לא קונה ממנו דרך איביי, אבל אתה בהחלט יכול לחרב לו עסקאות שישולמו דרך פאיפאל וחבל לו.

תהיה רגוע.

בנוסף הוא יכול לפתוח BID של BUY IT NOW עם הסכום שסיכמתם.. לעשות אותה PRIVATE ולתת לך את הלינק ..גם ירוויח פידבק וגם אתה תהיה שקט

בנוסף אתה גם יכול לרכוש ממנו את המוצר במחיר "גבוה" והוא ישלח לך חשבונית עם הסכום המתוקן (עושים את זה המון)

בהצלחה

פורסם

עדכון נוסף:

אפשר להיות רגועים, קיבלתי מייל ממש הרגע מהמוכר, הוא סיפק איתו TRUCKING NUMBER ואתר שממנו אפשר לעקוב, בנוסף ציין שיגיע תוך 15-20 יום.

נראה לי שכל העסק פה אמין, נחכה ונראה.

תודה,

אוהד.

פורסם

בלי קשר לאיביי - הקנייה דרך פייפאל היא בטוחה ביותר.

אתה תמיד יכול להגיש תביעה/מחלוקת עד 45 יום אם משהו קרה. ומניסיון, הם שופטים לטובת הקונה בעסקה.

פורסם

ראשית, עדיין היית יכול לבצע את הרכישה דרך איביי בצורה שרשמתי למעלה (לרכוש את המוצר ואז במקום לשלם לשלוח למוכר בקשה לשלוח חשבונית כוללת על המחיר שסגרתם ביניכם).

שנית, לבחור מעליי: אכן זו הדרך הבטוחה ביותר לרכוש מוצרים בחו"ל אבל אין תהכליל לגבי פסיקה של פייפל במידה ויש מחלוקת.

• תוכן חדש...