Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, לגמרי. הרי כל רכב בתקינה אמריקאית יציג את המרחק/מהירות במיילים.

אז אתה אומר שלא אמור להיות בעיה. סבבה תודה רבה!

פורסם

אתה טועה, כל רכב בישראל חייב להציג את מד המהירות ומד מרחק מצטבר בשיטה המטרית (ק"מ), אם יש ספידומטר דואלי (גם וגם, לא בדיגיטאלי ...) זה אפשרי וברוב המכוניות עם ספידומטר דיגיטלי אפשר לתכנת לספידומטר מטרי. באיזה רכב מדובר ?

פורסם

אל תגיד דברים כאלה אלא אם כן אתה בטוח. יש לך סימוכין לכך (אני מדבר על החלק המודגש)?

פורסם

רוב היצרנים האמריקאים מייצרים ברכביהם גם מידה של KM/H וגם מידה של MPH,

לדוגמא, הינה מד מהירות של שבי סוואנה,

chevrolet-express-van-2012-dashboard-meter.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כל רכבי האספנות שיובאו מארה"ב מציגים את המהירות במיילים, וברובן מד המהירות מראה מהירות מירבית של 85 מייל\שעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרכב הקודם שלי הראה מיילים בגדול וממש בקטן גם בקילומטרים, עד כדי כך קטן שכבר התרגלתי לקרוא במיילים.

הרכב הנוכחי, גם ייבוא מארה"ב, מציג בספידומטר רק במיילים אך בשינוי של המחשב המחוג מציג אותם כקילומטרים.

פורסם

ולמען הדורות הבאים שיתקלו בשרשור הזה:

הבאתי פעם לוח מחוונים מארה"ב שאומנם כלל סקאלת קמ"ש קטנה יותר (כמו רוב הלוחות האמריקאים) אך את המרחק מדד במיילים.

מכון ספידומטרים החליף בלוח את גלגלי השיניים כדי שהמרחק ימדד בק"מ וסידר לי את הקילומטרז' שיהיה תואם ללוח המקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברכבים בהם מד צבירת הקילומטרים דיגיטליים ניתן לשנות את זה דרך המחשב ופשוט לקנות קלף מתאים לשעון המהירות.

גם אצלי ברכב באופן מפתיע הכיול הוא במיילים כמו ברכבים אמריקאים, בהתחלה הפריע לי ורציתי לשנות, עם הזמן התרגלתי והשארתי כמו שזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצב הפוך יש לי בסקודה הארופאית. אמנם המחוג מראה קמ"ש אבל במסך ה-MAXIDOT תמיד מוצגת מהירות במיילים ולצערי לא ניתן להחליף את זה במידע יותר רלוונטי...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אל תגיד דברים כאלה אלא אם כן אתה בטוח. יש לך סימוכין לכך (אני מדבר על החלק המודגש)?

אני יותר בקיע ברכבי אספנות, שם הרוב המוחלט של הרכבים האמריקאים מגיעים עם תצוגה במיילים, כפי שציין כבר חן, ואף פעם לא הייתה בעיה (הייתי בתקינות וטסטים של רכבים כאלה).

בחדשים, לרוב, ישנה אפשרות להחליף במחשב בכדי שיציג בקילומטרים . כלומר, כך או כך, לא צריכה להיות בעיה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
מצב הפוך יש לי בסקודה הארופאית. אמנם המחוג מראה קמ"ש אבל במסך ה-MAXIDOT תמיד מוצגת מהירות במיילים ולצערי לא ניתן להחליף את זה במידע יותר רלוונטי...

VAG COM יפתור לך את הבעיה בקלות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...