Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שה i30 נחותה מבחינת איכות הבנייה והפלסטיקים מרעישים לאחר זמן קצר יחסית.

מישהו מכיר את התופעה ויכול לספר ?

פורסם
קראתי שה i30 נחותה מבחינת איכות הבנייה והפלסטיקים מרעישים לאחר זמן קצר יחסית.

מישהו מכיר את התופעה ויכול לספר ?

שקר וכזב.

להוריי יש i30CW מזה שנתיים וחצי ואין את התופעה הזאת, דווקא הi30 היא המכונית הראשונה של יונדאי שיישרה קו עם המתחרות האירופאיות, לכן אין מצב שהיא תהיה מקרקשת.

אילו היה מדובר באלנטרה אולי הייתי מאמין, אבל לא בi30.

יצא לי גם לדבר עם בעלי i30 ואף אחד לא התלונן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הבנתי איך הפולו נכנסת להשוואה בין מאזדה 3 ויונדאי i30 ששתיהן מכוניות משפחתיות?

רוצה השוואה הוגנת? תכניס את הגולף במקום הפולו.

כך או כך, אני לא ממליץ על הפולו, אם זה גיר אוטומטי אז הוא לא אמין במיוחד, ואם זה DSG, אני לא ממליץ כי אני לא אחד שממליץ לאנשים לקחת סיכונים גדולים על עלויות התיקון של הגיר הזה. עדיף ללכת על בטוח עם גיר אוטומטי פלנטרי כמו שיש בi30 וב3, או על גיר רציף כמו שיש ברכיבם אחרים, ולא ללכת על גיר רובוטי שהאמינות שלו לטעמי מוטלת בספק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

או.קיי כרגע ההשוואה היא בין מזדה 3 גרסת 5 דלתות ל i30 .

מישהו מכיר את המזדה ויכול לתת חוות דעת בקשר לאיבזור,נוחות,צריכת דלק וכו.

אם יש לכם המלצות למשפחתיות אחרות בגרסת 5 דלתות אני אשמח .

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הi30 מכונית מאובזרת מאוד גם ברמת הגימור הבסיסית - יש לה חלון בגג, אבזור בטיחותי טוב (6 כריות אוויר, ABS, ESP, תוצאות במבחני ריסוק 5/5 כוכבים), מערכת שמע מקורית מובנית עם AUX, USB, IPOD ושליטה מההגה, נוחות הנסיעה טובה בסך הכול, הביצועים טובים, צריכת הדלק טובה - בעיר 1:11-1:12, מחוץ לעיר 1:15 בערך. צריכה יפה בסך הכול. הטיפולים במוסך לא יקרים, ובבאר שבע לפחות, במוסך המרכזי - יש שירות מצוין.

ההורים שלי מאוד מרוצים מהרכב, ובסך הכול גם אני, מהתקופה שנהגתי עליו (קרוב לשנה) נהנתי ממנו.

פורסם

למאזדה יש מנוע 1.6 חלש יותר באופן משמעותי - בi30 יש 122 כ"ס, ב3 יש 105 כ"ס, הi30 חסכונית יותר בדלק וגם מאיצה מהר יותר, וכמובן שהמהירות המקסימלית גבוהה יותר. מעבר לכך הi30 קיבלה כיול אירופאי והיא נוחה יותר, היא גם יותר מאובזרת ברמת הגימור הבסיסית, וכוללת למשל חלון בגג שאין ברמת הגימור הבסיסית של המאזדה.

מעבר לכך בשני המקרים מדובר במכוניות אמינות, עם גירים אוטומטיים בעלי 4 הילוכים, ביונדאי התחזוקה זולה, במאזדה אומרים שפחות.

• תוכן חדש...