Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולטפוח על השכם למנהלי הפורום ולכלל החברים כאן. אני חבר בפורום הזה כמעט שנתיים וגם חבר בפורומים אחרים. רמת השיחה בן אנשים כאן היא דיי מכובדת והרמה הי דיי גבוהה. בניגוד לפורומים אחרים שאתה כבר יודע "עם מי יש לך עסק" לפי כך שאנשים מדברים בשפה נמוכה וירודה ובעברית מקולקלת.

אם חטאתי כאן אז כבר קיבלתי על הראש אבל בסך הכל האוירה בפורום כאן די נעימה ומאוד נחמד לראות שישנם עוד אנשים נחמדים ושפויים במדינה הזו. הייתי לעומת זאת רוצה שהרמה בארץ תעלה, שמחיר החלקים יירד, שביום שבת בבוקר יהיו תוכניות על איך לשפר מכוניות או גיפים וכיוצא בזה. הייתי רוצה שיהיו בחורות בבקיני ששוטפות מכוניות בשביל להתרים כסף למטרה נעלה כזו או אחרת. בקיצור, הייתי רוצה יותר אמריקה כאן.

בכל מקרה כל הכבוד לכולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה, כמה פרוייקטים קטנים:

7. בניית מוסד שיקומי למשתמשים במעקב - בתהליכי אישור בוועדה המקומית לתכנון ובנייה בערד.

איתמר.

אין מספיק מקום כאן לעוד חולי נפש, הוחלט להעתיק לירוחם.

שמעתי שב15 שנה מחלקים שעון מהודר.

Gn'f'R

פורסם
אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולטפוח על השכם למנהלי הפורום ולכלל החברים כאן. אני חבר בפורום הזה כמעט שנתיים וגם חבר בפורומים אחרים. רמת השיחה בן אנשים כאן היא דיי מכובדת והרמה הי דיי גבוהה. בניגוד לפורומים אחרים שאתה כבר יודע "עם מי יש לך עסק" לפי כך שאנשים מדברים בשפה נמוכה וירודה ובעברית מקולקלת.

אם חטאתי כאן אז כבר קיבלתי על הראש אבל בסך הכל האוירה בפורום כאן די נעימה ומאוד נחמד לראות שישנם עוד אנשים נחמדים ושפויים במדינה הזו. הייתי לעומת זאת רוצה שהרמה בארץ תעלה, שמחיר החלקים יירד, שביום שבת בבוקר יהיו תוכניות על איך לשפר מכוניות או גיפים וכיוצא בזה. הייתי רוצה שיהיו בחורות בבקיני ששוטפות מכוניות בשביל להתרים כסף למטרה נעלה כזו או אחרת. בקיצור, הייתי רוצה יותר אמריקה כאן.

בכל מקרה כל הכבוד לכולם.

למה אתה מתכוון אנשים נחמדים במדינה הזאת? שאני לא נחמד?

אני פותח את הסניף האמריקאי של קארס פורום.

haters will hate

פורסם

על הכיפאק. בדיוק שלחנו לך סטוק של מדבקות פורום באנגלית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק אם תיקח בחשבון שאוכלוסיית חובבי הרכב נבדלת בצורה מהותית מנניח חברי פורום אסטרונומיה ב"תפוז", תבין את גודל ההישג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

"עשר שנים אני בפורום המחורבן הזה", אז יש סיפור ישן וחביב מארה"ב, תוכל לבדוק בדראגסטור המקומי אם הוא נכון .

בדרכך הביתה מהעבודה, עצור בבית המרקחת וגש למחלקת מודדי החום. קנה מודד חום לשימוש רקטלי שיוצר ע"י חברת ג'ונסון & ג'ונסון .

כאשר תגיע לביתך, נעל את הדלתות, משוך את הוילונות ונתק את הטלפון כדי שאף אחד לא יוכל להפריע לך...

פתח את החבילה והוצא את מודד החום. הוצא את עלון המידע מן הקופסא וקרא אותו בקול.

שים לב שבסוף התדפיס כתובה הצהרה האומרת:

" כל מודד חום רקטלי שיוצר ע"י חברת ג'ונסון אנד גו'נסון נבחן אישית".

עכשיו עצום את עיניך ואמור בכוונה גדולה ובקול רם חמש פעמים: "

אני כל כך שמח שאני לא עובד במחלקת בקרת האיכות של ג'ונסון אנד גו'נסון".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אז קודם כל.

אני משתמש די חדש, מגלה דברים חדשים. אל תהרוס לי את המצב רוח, מה יהיה עוד עשר שנים?

שאלת "יש מבחני רכב, יש חדשות רכב, יש המון משתמשים חדשים אבל מה יהיה מחר?"

מחר יהיה טוב, משתמשים חדשים זה חומר חדש, דעות חדשות, שונות.

גראוצ'ו מרקס צדק במה שהוא אמר, אז תעשה טובה ו... (בקטע טוב. כן?)

הצעות ייעול?

יבוא לי מתישהו.

לילה מרענן.

(לא יודע מה איתך)

פורסם

לקחתם קשה את המילה מחורבן....

הפורום ללא ספק מהווה חלק מהחיים שלי, ראבק, תחשבו לבד כמה זמן בזבזתי פה, כן היו תקופות שנעלמתי, מה גם שהפרשי השעות היו מציקים לי, להכנס לפורום ואין משתמשים אונליין...

haters will hate

פורסם

הפורום ללא ספק מהווה חלק מהחיים שלי, ראבק, תחשבו לבד כמה זמן בזבזתי פה, כן היו תקופות שנעלמתי, מה גם שהפרשי השעות היו מציקים לי, להכנס לפורום ואין משתמשים אונליין...

בקרוב גם הפרשי השעות לא ממש ישנו את המצב, איראן תפתור לך את הבעיה

Polo 2012

פורסם

בנצי, אני חדש פה יחסית.

כולם מדברים על השרשור שלך בהשתאות ואין לי מושג מהו

אבל כנראה שאתה חלק בלתי נפרד פה :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אני לא יודע,

אבל בתכל'ס לא עשית לי טוב,

תודה בכ"מ על הניסיון :oops:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

ממש לא.

לפחות לא אני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף קשה מאשר רך כשמדובר בח*א, לא? :lol:

ד"א, אם הפורום הזה נחשב למחורבן אני לא רוצה לחשוב מה התואר המתאים לפורום FXP למשל...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...