Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

10 שנים, וואו, ללא ספק מערכת היחסים הכי ארוכה שלי.

10 שנים בפורום זה יותר ממספר השנים שביליתי בבית הספר.

אני חושב על כל החברים הוותיקים, על הגרעין הזה, על YNET, אני עוד זוכר איך הפעילות עברה אט אט משם לפה.

בכל מקרה, מה הלאה? לאן זה עוד יתקדם?

יש מבחני רכב, יש חדשות רכב, יש המון משתמשים חדשים אבל מה יהיה מחר?

אני לא שואל מה הפורום יכול לעשות בשבילי, אני שואל מה אני יכול לעשות בשביל הפורום?!

למי יש הצעות יעול?

haters will hate

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורום מחורבן אתה אומר?

PLEASE ACCEPT MY RESIGNATION. I DON'T WANT TO BELONG TO ANY CLUB THAT WILL ACCEPT PEOPLE LIKE ME AS A MEMBER

גראוצ'ו מרקס.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

אני לא שואל מה הפורום יכול לעשות בשבילי, אני שואל מה אני יכול לעשות בשביל הפורום?!

למי יש הצעות יעול?

כוס קפה יהיה נחמד אם כבר אתה מציע, הרגע התעוררתי :morning: .

Gn'f'R

פורסם

התכוונת לומר "זה טוב החרא הזה" ?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנצי, את הועדה הקודמת לניקוי שליש כמעט עברת, אבל אז עיינו בתיקך האישי, והכל נפל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בנצי, תרכוש לך בבקשה סוזוקי סוויפט, תדביק מדבקת TV, תגיע בבקשה לטאבון המדובר, משם תמשיך היישר ל "כביש הרייסים", אני סרגי, ליביו, לירן (106RALLYE), ישי, וטלאור נחכה לך ליד הצ'ופה.

פורסם

בכל מקרה, מה הלאה? לאן זה עוד יתקדם?

יש מבחני רכב, יש חדשות רכב, יש המון משתמשים חדשים אבל מה יהיה מחר?

אז ככה, כמה פרוייקטים קטנים:

1. אנו שוקדים על הקמת מפלגת קארספורום לבחירות הבאות. כרגע התחזיות הן שיהיו לנו 35 מנדטים, פלוס מינוס. בפריימריז הפנימיים שנערכו נבחרה "אמא של חובש" לעמוד בראש המפלגה ולצידה איגוד "אחים ערוסי" בהנהגתו של שמר שליט"א.

2. אנחנו עובדים על מופע חדש בקיסריה בשיתוף להקת "יאשה והפצפוצים".

3. בקרוב תיפתח רשת כל בו חדשה שכנראה נקרא לה "אוף טופיק". בחנויות הרשת ימכרו מוצרים רבים, החל מקבלים למסך מחשב דרך אביזרי הגדלת פין, אמצעים מתקדמים לבדיקה האם חברתך יהודייה \ בתולה וכלה בתמונות מצחיקות מודפסות על קנבס.

4. בימים אלה נשלם בניית קומפלקס מסלול המירוצים הגדול בישראל ומשרדי הנהלת קארספורום. במתחם יתקיימו הדרכות נהיגה ומירוצים שיהיו ברמה בינלאומית בדיוק כמו של פורמולה ישראל באילת שנה שעברה, זה החזון שאנו רואים לנגד ענינו. בנוסף תהיה במתחם עמדת חלוקת מדבקות פורום ועמדת מודיעין לגבי הגדלת צמיגים וג'אנטים בצורה חוקית + מאעכר בשחור.

5. הקמת משטרת תנועה אלטרנטיבית - בתהליכי תכנון מתקדמים.

6. פרוייקט "קארספורום למען הקהילה" - תרומת טורבויים, מחשבים, פילטרים וצ'יפים לבעלי רכבים אטמוספריים.

7. בניית מוסד שיקומי למשתמשים במעקב - בתהליכי אישור בוועדה המקומית לתכנון ובנייה בערד.

8. בניית כלא למשתמשים חסומים : (

9. בית ספר לניהול משאבי פורום.

10. מעבר הפורום מגרסה עתיקה של VB לגרסה עתיקה פחות של VB.

* הנ"ל מצוטט מתוך "ידיעון קארספורום" שנשלח בצירוף תלוש המשכורת לחברי פורום נבחרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בנצי, תרכוש לך בבקשה סוזוקי סוויפט, תדביק מדבקת TV, תגיע בבקשה לטאבון המדובר, משם תמשיך היישר ל "כביש הרייסים", אני סרגי, ליביו, לירן (106RALLYE), ישי, וטלאור נחכה לך ליד הצ'ופה.

שכחת עוד כמה כוכבים שהיו כאן,לא ? :wink:

• תוכן חדש...