Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת רכב שני למשפחה שישמש אותי בנסיעות קצרות ומואטות (אני עושה 3000 ק"מ בשנה)

האפציות שמצאתי:

פיגו 307 2008 אדומה וחמודה, מטופלת ושמורה 60000 ק"מ

מיצובישי לאנסר 2008 70000 ק"מ לא כ"כ יפה אבל מטופלת.

רנו מאגן 2009 95000 ק"מ, עברה טיפולים.

סוברו 2008 70000 ק"מ מטופלת.

כל הדגמים האלו נעים בסביבות 40000 ש"ח.

מה דעתכם? האם יש עוד אופציות.

תודה וחג שמח

פורסם

ברוכה הבאה וחג שמח,

ראשית, לא ציינת כמה אנשים צפויים לעשות שימוש ברכב. אם הרכב ישמש עד שני אנשים או מבוגר ושני ילדים, אני ממליץ להתמקד בקטגוריית המיני - פיאט פנדה, סוזוקי אלטו, יונדאי I10 ודומיהן.

כל אלה יציעו לך עלויות שוטפות נמוכות יותר לצד פונקציונליות גבוהה יותר בנסיעות עירוניות. זאת ועוד, התמקדות בסגנמט הזה תאפשר לך להתקדם לשנתון גבוה יותר ובמקרים מסויימים אף למצוא רכב שעוד נשאר לו משהו מתקופת האחריות.

מצד שני, בשביל 3,000 ק"מ בשנה, מבחינה כלכלית יותר ישתלם לך לוותר על רכב ולהזמין מונית ספיישל, אבל זה כבר עניין שלך.

מעבר לכך, בבקשה לציין את הדגמים המדוייקים. הפעם ערכתי לך את הכותרת, אבל אפילו לי אין את היכולת לקרוא את מחשבותייך ולהבין לאיזה דגם של סובארו התכוונת...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

B3?אימפרזה?לגסי?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...