Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בנאדם שמוכן לקבל את הדוח עליו תמורת 5000 ש"ח האם זה שווה לי???

זאת אומרת עליות העורך דין, ובנוסף גם בטח תיהיה שלילה לכן אהיה תקופה ללא עבודה מכיוון שאני עובד על הכביש ,המון כאב ראש ולחצים, ובנוסף את כל הדברים הנלווים מסביב

(עוד לא קיבלתי את הדוח מחכה לימים הקרובים כדי לקבל את השוק)

פורסם

אותי זה ממש מכעיס:

רק על המעשה הזה מגיע לך שתקבל את העונש המרבי- משמע קנס כבד, שלילה ארוכה, ולימודי נהיגה עם טסט מחדש. מסכן שכמוך "המון כאב ראש ולחצים...", ולנצל כך אדם שכנראה זקוק מאוד לכסף ולעשות על הדרך פשע חמור מבלי להניד עפעף? זה כבר כנראה לא יגרום לך ל"המון כאב ראש ולחצים...".

ומה אם מחר תדרוס מישהו ויהיה מי שיהיה מוכן לקבל עליו את האחריות תמורת 100000ש"ח? גם אז תשאל אותנו אם זה יותר "משתלם" מעו"ד? הפשע שאתה עומד לבצע הוא פי 10 יותר חמור מעבירת התנועה, קח עו"ד ותתמודד עם ההשלכות של מעשיך,

חצוף.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
מצאתי בנאדם שמוכן לקבל את הדוח עליו תמורת 5000 ש"ח האם זה שווה לי???

כמה שווה הכבוד העצמי שלך? כמה שווה הסיכון להפוך מעבריין תנועה לעבריין פלילי? איפה הגבול? האם הכל סחיר? האם אתה בכלל מבין על מה אני מדבר?

אם אתה לא מבין על מה אני מדבר, מין הסתם זה שווה את המחיר.

ארז רונן

פורסם

בסוף יגיע דו"ח מסכן של 750 שקל על 130 במקום 90.

לא יודע למה החלטת שמותר שם 70.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אותי זה ממש מכעיס:

רק על המעשה הזה מגיע לך שתקבל את העונש המרבי- משמע קנס כבד, שלילה ארוכה, ולימודי נהיגה עם טסט מחדש. מסכן שכמוך "המון כאב ראש ולחצים...", ולנצל כך אדם שכנראה זקוק מאוד לכסף ולעשות על הדרך פשע חמור מבלי להניד עפעף? זה כבר כנראה לא יגרום לך ל"המון כאב ראש ולחצים...".

ומה אם מחר תדרוס מישהו ויהיה מי שיהיה מוכן לקבל עליו את האחריות תמורת 100000ש"ח? גם אז תשאל אותנו אם זה יותר "משתלם" מעו"ד? הפשע שאתה עומד לבצע הוא פי 10 יותר חמור מעבירת התנועה, קח עו"ד ותתמודד עם ההשלכות של מעשיך,

חצוף.

+1,000,000

פורסם

בערב שישי איזה מסכן כמוך עבר באדום בצומת קסם, התנגש בבת דודתי עם בעלה והתינוקת הקטנה, את הרכב היה צריך לנסר כמו קופסת שימורים כדי להוציא אותם החוצה, במזל ובמזל גדול כולם ניצלו בנס עם פגיעות קלות בלבד!!

גועלללל נפששש!!!!!! אני מקווה שתקבל שלילה ארוכה באחד מן הימים!!

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

הוא לא אומר שהוא נסע באדום, הוא אומר שהוא נסע במהירות, והמצלמה תפסה אותו על מהירות בלבד!

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לא מבין למה אתה מפרסם פה קומבינות כאלה בפורום. חסר שתולים ושוטרים?

דברים כאלה שומרים בחדרי חדרים.

לעניין אם שווה לך? חלק יגידו שכן, חלק שלא.

יותר מדי סיכונים עוד אחרי שפרסמת את זה כאן.

אבל מה שבטוח, פרייאר מי שהסכים תמורת הסכום הזעום הזה והסיכון הכרוך בתהליך.

תמיר.

• תוכן חדש...