Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכמונת מהירות של רמזור צילמה אותי מה הקנס הצפוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בדרך יציאה מכפר סבא על כביש 40 ממוקמת מכמונת מהירות ברמזור של כביש 531 היא צילמה אותי על 130 קמש כאשר המהירות המותרת ברמזור כיום היא 70 מה אני אמור לקבל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך יציאה מכפר סבא על כביש 40 ממוקמת מכמונת מהירות ברמזור של כביש 531 היא צילמה אותי על 130 קמש כאשר המהירות המותרת ברמזור כיום היא 70 מה אני אמור לקבל ?

ראית פלאש?

איך אתה יודע שנהגת על 130 קמ"ש?

הרכב הוא רכב חברה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצלמת רמזור צילמה אותך? אלא אם כן זה הגאטסו החדשות האלה אז אין סיכוי.

שנית היה וכן צילמה אותך, הכן שפורפרת וזלין.

או במילים כאלו ואחרות, פנה לעו''ד.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדמה לי שהתשובה מצויה בהודעה משלשום

בקיצור - נדמה לי שעדיף שה-RCZ יעבור לידיים יותר טובות. בלי "שיפורים".

אם פותח השרשור הוא נהג חדש או בעל עבר תעבורתי בעייתי כדאי שיכין תקציב לתח"צ וללימוד נהיגה מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מין אור לכמעט איזה שלוש שניות ואז נכבה הרכב רשום על שמי וזו מצלמת גטסו ככל הניר אה אעביר את זה למישהו אחר עם וותק וללא עבר בעייתי מכיוון שאני עובד על הכביש ושלילה בישבילי זה ממש לעצור את החיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבתי הספר כבר לא מלמדים כיצד לפסק?

בקושי הבנתי את כוונת המשורר. כל כך קשה להשתמש בנקודה ופיסוק או שהמקשים האלו מקולקלים אצלך במקלדת?

בכל מקרה, בית משפט יחליט על העונש ובגלל שמדובר בנהג חדש והעבירה הזאת נכללת בתוספת השלישית, הרי שמשרד הרישוי יתלה, ככל הנראה, את הרשיון ולא יחדש אותו עד לביצוע תיאוריה או טסט מחדש, לפי ראות עיניו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

... ככל הניראה אעביר את זה למישהו אחר עם וותק וללא עבר בעייתי מכיוון שאני עובד על הכביש ושלילה בישבילי זה ממש לעצור את החיים.

אני ממש לא מאמין שיש מישהו שיהיה מוכן לקחת את זה על עצמו. אף אחד לא לוקח על עצמו עשר נקודות בהתנדבות. מחר הוא יקבל עוד שש נקודות על שטויות וכבר צריך לעבור קורס נהיגה מונעת. אולי הסבתא הזקנה שכבר לא נוהגת תהיה מוכנה לעשות את זה עבורך...

(מעניין למה כולם נזכרים לאחר מעשה, שהחיים שלהם מתבססים על הרישיון)

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מין אור לכמעט איזה שלוש שניות ואז נכבה הרכב רשום על שמי וזו מצלמת גטסו ככל הניר אה אעביר את זה למישהו אחר עם וותק וללא עבר בעייתי מכיוון שאני עובד על הכביש ושלילה בישבילי זה ממש לעצור את החיים.

גם מישהו עם וותק בנהיגה תהיה לו פסילה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה מוכן לקבל גם מהירות גבוהה יותר.

כי לדעתי ברגע שראית את הפלאש לחצת על הבלמים או שהורדת את הרגל מדוושת הגז.

מה שאומר שאולי היית על מהירות מעט גבוהה יותר.

תעדכן אם וכאשר יגיע הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...