Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כספות.

Ahbarony
שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה הולך היום בשוק?

מה רצוי?

בהנחה ואני מעגן אותה בצורה שלא מאפשרת עקירה - האם הדבר קל לפריצה?

אני אישית לא מאמין בזה ומחזיק בכספת בבנק, אבל עדיין חייבים בשביל ביטוח.

אז אם כבר עושים, בוא נעשה את זה כמו שצריך ונחסוך את העלויות של כספת בבנק שגם ככה לא נגישה במיוחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה הגדולה היא.

מה אתה מתכנן להחזיק בכספת!.

לחבר שגר בישוב בעייתי.

הכספת לנשק שלו מותקנת במקום נגיש. אבל אין סיכוי בעולם להוציא אותה מהקיר. היא יושבת ביציקת בטון מזויין. עם ברזלים של 14 מ"מ מרותכים עליהה. ובאורך של מטר לכל צד. הדרך כניסה היחידה היא מהחזית.

במידה ומדובר על כמות גדולה של תכשיטים / זהב / כסף. נשק.

תעשה 2 כספות.

אחת בחדר שלך (במקום ה"צפוי" ) מותקנת כמו שצריך. שהיא הכספת שרוב הסיכויים תפרץ! שם את הדברים השימושיים. אבל הפחות יקרים.

ואחת במקום אחר / מקום שהסיכוי למצוא נמוך יותר ושתהיה נגישה פחות. ושם תכניס את הדברי ערך היקרים ושפחות משתמשים.

את שתיהן מתקין עמוק בקיר / או חיצונית בפינה בין קירות / בפינה בין קירות ורצפה או תקרה) יהיו לך כמה שיותר נקודות עגינה.

ולא לקנות את הכספות הדיגטליות למניהן שעולות 300 שקל. הן הכי קל לפרוץ! בעיניים שלי ראיתי איך פותחים כספת כזו ב15

שניות@!!

לקנות כספת של חברה מוכרת (רב בריח / YALE וחברות מכובדות לא מוצר סיני.)

עדיף מכנית. (יותר קל לגרום להן להיות מוסתרות. והן אמינות יותר )

דבר חשוב. 2 ג'מבואים זה יפה. אבל זה יוצא כמו שזה נכנס. בכוח.

4 ג'מבואים או עדיף דוחים (מוט פלדה שבצד השני יש טבעת ברזל. ואת זה מחביאים מבחוץ על ידי תיקון הקיר. ) 2 לצד אחד ו2 נוספים לכיוון אחר. לדוגמא. 2 ימינה ו2 למעלה. או 2 שמאלה ו2 למטה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'מבו לתוך קיר בטון לא עוזר, הא?

הרעיון של שתי כספות נראה לי מעניין. אבל עד כמה שאני מבין הם עובדים עם גלאי מתכות, כך שאין משמעות לנגישות. ימצאו בכל מקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כמה פתרונות.

הדבר הכי לא אידיאלי הוא כספת בקרקע וכספת בקיר.

הסיבה פשוטה, הכספת ממוגנת רק בחלקה החיצוני. אם יעקרו אותה מהקיר או האדמה, הגישה מאחורה היא פשוטה למדיי.

הבעיה עם כספת גדולה היא העובדה שרואים אותה. אבל בכ-7000 שקל יש כספות אמינות וחסינות גם לאש (לפחות למשך שעה).

ההמלצה שלי היא אחרת. אם מדובר על כסף ורכוש שלא יוצא הרבה, יש לך 2 אפשרויות.

1 - כספת ספר. שעשויה מחומר פלסטי. עם מנעול קוד. אפשר לקנות באינטרנט ב250 שקל ולשים בספריית ספרים (לא מגלים בגלאי מתכות).

2 - לפצל למספר כספות קטנות. אלו שעולות 150 שקל (עדיף לא קוד דיגיטאלי, זה גומר סוללה והמנעול של המפתח חרום הוא בדיחה וקל לקדיחה). חפש כספת עם מפתח מנעול כספות (חריטת שני צדדים). פזר אותן בכל הבית. עדיפות למקומות עמוקים (מתחת לכיור) ותסתיר בכמה מגבות מעופשות שדורשות כביסה.

אף אחד לא יזיז אותן.

לגבי ג'מבו או לא, אם יש מקום לדחוף לום מאחורי הכספת, לום באורך 50 ס"מ יהיה בעל כוח אדיר ללוחץ. שום ג'מבו לא יעמוד בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא חברת הביטוח שדורשת כספת ושהדברים יהיו בתוכה. כלומר היא צריכה להיות איפשהו בחדר השינה.

לדברים שלא זזים הרבה יש לי כספת בבנק.

חשבתי פשוט שאם אני כבר עושה כספת, אני אוותר על הכספת בבנק. בכל זאת 600 שקל בשנה.

מה עם כספת כבדה? פשות להניח בלי לחבר בפינה בומבה של 200 קילו ולבנות איזה רהיט אסטתי מסביב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כספת של 200-300 קילו. כמו שנכנסה. כך תצא במידה והיא לא מחוברת לכלום!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד כשיוצא מישהו עם תיק ספורט מהבניין. דבר אחר כישיוצאת חבורת גברתנים עם עגלת ג'ק וכספת עליה.

מה גם שאפשר לחבר אותה לקיר. בעיה שהוא מבלוק גבס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגנבים לא טיפשים.

באים עם קרטון של מכונת כביסה.

מכסים את הכספת

ויוצאים איתה על עגלת משא (2 גלגלים) כאילו באו לקחת מכונת כביסה.

אף אחד מהשכנים לא ירים גבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או להיות בן למשפחת פשע.

שאף אחד לא מספיק טיפש לנסות להכנס לבית שלה.

או ראש ממשלה. ואז יש לך אבטחה צמודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"פירצה קוראת לגנב"

אני חושב שהכי פשוט הוא לא לתת לנבלה הגנב להתעמת עם הכספת, אלא לא לתת לו בכלל למצוא אותה (את הכסף). כלומר: עדיף להשקיע מחשבה בלהחביא את הכסף/תכשיטים/מה-שלא-יהיה במקום טוב, שאף אחד לא חושב בכלל לחפש. כך גם גלאי מתכות לא יעזור כאן. במקביל, להחביא בקופסת עוגיות או במקפיא או בכל מקום נדוש אחר שקית ובה 300-400 ש"ח. הגנב ייקח אותה וימשיך בחייו (אינשאללה יעלה בדרך על מוקש תאורה).

לא חסרים מקומות מחבור טובים, בכל דירה או בית. אם אין - תמיד ניתן להרים בלטה בריצפה, לחפור מתחת, להניח אותה בחזרה כאשר פס מתכת מודבק על חלקה הפנימי, לרכוש מגנט חזר או לפרק מרמקול גדול ולהשתמש בו כאשר רוצים להרים הבלטה.

זאת היא סתם דוגמא. יש עוד המון דוגמאות, רק צריך לחשוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"פירצה קוראת לגנב"

אני חושב שהכי פשוט הוא לא לתת לנבלה הגנב להתעמת עם הכספת, אלא לא לתת לו בכלל למצוא אותה (את הכסף). כלומר: עדיף להשקיע מחשבה בלהחביא את הכסף/תכשיטים/מה-שלא-יהיה במקום טוב, שאף אחד לא חושב בכלל לחפש. כך גם גלאי מתכות לא יעזור כאן. במקביל, להחביא בקופסת עוגיות או במקפיא או בכל מקום נדוש אחר שקית ובה 300-400 ש"ח. הגנב ייקח אותה וימשיך בחייו (אינשאללה יעלה בדרך על מוקש תאורה).

לא חסרים מקומות מחבור טובים, בכל דירה או בית. אם אין - תמיד ניתן להרים בלטה בריצפה, לחפור מתחת, להניח אותה בחזרה כאשר פס מתכת מודבק על חלקה הפנימי, לרכוש מגנט חזר או לפרק מרמקול גדול ולהשתמש בו כאשר רוצים להרים הבלטה.

זאת היא סתם דוגמא. יש עוד המון דוגמאות, רק צריך לחשוב.

לא הבנת את הפואנטה.

מדובר על דברים שנמצאים בשימוש יום-יומי. ואת זה חברת הביטוח דורשת להחזיק בכספת.

מה שלא בשימוש - לא מבוטח ונמצא מחוץ לבית בכספת בבנק.

אין לי בעיה להרים בלטה - אבל זה לא יפתור לי את עניין הביטוח שדורש שתכשיטים ושאר צעצועים יהיו בתוך כספת ששוקלת לפחות 45 קילו. זאת הדרישה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...