Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלבר יוצאים להנחות של רכבים חדשים ומשומשים וגולת הכותרת:

"אנחנו נקנה את הרכב שלכם גם אם אתם לא קונים אצלינו"

אני רוצה למכור את הרכב שלי (אופטרה) מחירון 37 אלף כמה הם יתנו לי -+ ?

פורסם

אני מהמר שלא יתנו לך יותר מ-20 (אולי 25 אם תקנה מהם רכב כחלק מהעיסקה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי מאזדה 626 שנת 2000, אני לא מצפה לקבל מחירון אבל לא רוצה להגיע לשם כדי לקבל הצעה מגוחכת. ברור לי שהם סוחרים וגם הם צריכים להרוויח, השאלה היא האם לדעתכם אני אקבל מהם הצעה הוגנת או שאין טעם?

פורסם

כל הכבוד לאלבר, שכל שנה מערבבים את הלקוחות עם קרנבל המכירות שלהם בסוכות וכל שנה ממציעים עצמם מחדש עם שטיק אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש לי מאזדה 626 שנת 2000, אני לא מצפה לקבל מחירון אבל לא רוצה להגיע לשם כדי לקבל הצעה מגוחכת. ברור לי שהם סוחרים וגם הם צריכים להרוויח, השאלה היא האם לדעתכם אני אקבל מהם הצעה הוגנת או שאין טעם?

אלבר זה לא מוסד צדקה אלא גוף עסקי ולכן קרוב לודאי שאם יתנו לך הצעה, שלא כנגד רכישת רכב חדש אצלם, היא תהיה מאוד מאוד נמוכה. כמה כבר שווה הרכב שלך ובכמה הם יכולים למכור אותו?

פורסם

המטרה היא שתרכוש אצלם רכב. אין להם מה לעשות עם שלך,נקודה.

יכול להיות שהם יעמדו מאחורי הפרסום, אבל אני משער שיתנו לך מחיר שאפילו המושג בדיחה, יהיה גבוה על ידו.

תאר לך אלפי אנשים שבאים רק כדי למכור את רכבם? מה הם יעשו אז?

לא, המטרה היא חד משמעית (וגם הגיונית) לפתות אותך בסוג של טרייד על רכישה שתבצע אצלם. במקרה כזה תקבל רק הצעה "מעליבה" עבור רכבך הישן, ולא "בדיחה".

אמרו פה 20 אלף? אני משער שהרבה הרבה פחות מזה אם יסכימו לרכוש את רכבך ללא רכישה מצידך. אם תקנה משהו , אז בין 15-20, זאת ההנחה שלי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש כאן אנשים שסתם מקשקשים מבלי באמת לדעת. מדובר באפיק חדש שהחברה בחרה ללכת בו ואינו תקף אך ורק לחג הסוכות.

אלבר פשוט זיהתה מצב שכולנו חווים כרגע בשוק- חברות הליסינג מוכרות מכוניות כמו גדולות במחירים מאוד נמוכים, בעוד הלקוחות

הפרטיים לא מצליחים למכור את רכבם. למה ככה? כי חברת הליסינג יכולה להרשות לעצמה למכור לכם את המכוניות שלהם במחירים הזולים בעשרות אחוזים מהמחירון, להעניק חווית קנייה ולתת אחריות של חצי שנה ועד שנתיים (!) בחלק מן המקרים. יש להם גב כלכלי והם מוכרים מכוניות כמו מים. מאידך, האנשים הפרטיים פשוט לא מצליחים למכור, ובצדק. אנחנו ניסינו למכור סובארו אימפרזה ניו אייג' 2007, יד ראשונה עם 45 אלף קילומטר ללא תאונות. הצלחנו למכור בקושי רב אחרי כ-5 חודשים וב-25% מתחת למחיר המחירון!! למה? כי מחברות הליסינג ניתן היה לרכוש את הסובארו הזו או את ה-B3 ב-25% מתחת למחיר המחירון.

אז מה הם בעצם עושים פה? לאלבר יש קהל לקוחות גדול ויש להם אפילו רשימות המתנה של לקוחות המעוניינים ברכבים מסוימים, הם פשוט עובדים כסוג של מתווכי עסקאות. מאחר והם מוכרים מאות מכוניות בחודש, יש להם תמונה רחבה והם יודעים בדיוק בכמה יוכלו לקנות את הרכב שרכשו מכם. כל אוטו לגופו. רכבים שהם סופר-סחירים יקבלו מהם מחיר טוב (וברור לכולם שמדובר פה ב10-20 אחוז מתחת למחירון שזה מדהים במצב השוק של היום) והרכבים הפחות טובים בטח יקבלו הצעה של עשרות אחוזים מתחת.

בסופו של דבר זה שירות נחמד, לנו למשל זה היה יכול לחסוך הרבה כאב ראש, ובתכלס, במחיר שמכרנו את הסובארו היינו יכולים כבר למכור את הרכב לחברת ליסינג, להוריד עוד 5,000 ש"ח אבל לא לאכול את כאב הראש שנמשך כמעט חצי שנה.

מבדיקה קצרה שעשיתי באלבר כל רכב מקבל הצעת מחיר שונה ואין להם כללי ברזל. רכבים חמים יכולים לקבל מחירים לא רעים בכלל, שווה לבדוק.

חשוב לי להדגיש שאני לא עובד באלבר ואין לי כל קשר לחברה.

Lexus CT200H

פורסם
לידיעה:

מאזדה 3 2006 שמחירונה 52,000 מוכרים לשלם 35,000

כלומר כ-30% מתחת למחירון. בהחלט מחיר הזוי, מצד שני, לא מכיר את השוק של הרכב כרגע אבל אני מניח שגם אם תנסה

למכור אותה בלוחות היד שנייה תאלץ להוריד 15-20% במחיר. ככה היה לנו עם הסובארו אימפרזה (שכמו שאמרתי, בסוף הורדנו

25% כדי למכור ואמרנו תודה)

Lexus CT200H

פורסם

אנשים פשוט מוסרים את הרכב שלהם בחינם.

השוק קשה לרכבים בטווח המחירים הזה? מוכרים ללקוח הראשון שיתקשר. הרי הוא לא יבקש להוריד 20 אלף ש"ח מהמחירון, רק כמה אלפים. הוא קונה, אתם מקבלים מזומן וגם הנחה מדהימה בקנייה מחברת הליסינג.

כשאתם באים למכור רכב לחברת ליסינג, גם מוותרים על הנחה מקסימלית וגם מוכרים רכבים במחיר זנות.

סתם לדוגמא - התעניינתי בשדרוג לפנדה 2010 במקום הספייס 2006. השגתי אחרי מיקוח הנחה של 20% מהמחירון.

ברגע שהעליתי את עניין הטרייד - המחיר קפץ ב-4000 ש"ח וההצעה הייתה טרייד אין תמורת 50% מהמחירון.

זה בעצם אומר שאני אמור למכור להם פונטו ספייס 2006 ששווה סביבות 20 אלף ש"ח, במחיר בפועל של 6000 ש"ח.

ממש תודה רבה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אז אם אתם טיפשים מספיק להסכים להצעות כאלה, אז בבקשה. אבל אני עדיין חושב שלא מת השוק הפרטי, אלה המוכרים שחיים בסרט ובסוף מתייאשים ומוכרים לטרייד אין.

פורסם

אני חייב לא להסכים איתך. השוק קשה, והרבה בגלל חברות הליסינג.

אנחנו פרסמנו את הסובארו אימפרזה במשך 5 חודשים וכמות הטלפונים שאפה לאפס.

זה אפילו לא הגיע לשלב המשא ומתן כי אנשים פשוט לא מתקשרים, גם שהמחיר במודעה יורד.

אני עכשיו מנסה למכור פונטו איבו 2010 ידנית במצב מעולה, נקיה, ללא תאונות, קילומטרז' תקין,

אבזור ואפילו 12 חודשים שנותרו לאחריות יצרן וטסט שהעברתי לפני מספר ימים! אני מפרסם אותה

במחיר סביר לחלוטין ונחש מה- מספר טלפונים מאוד מועט! למה? כי אם הולכים לאוטו סנטר אפשר

לקנות את הרכב ב-25% פחות (ומה בכלל ההבדל בין גרנדה פונטו לאיבו? אנשים לא מבינים אפילו שמדובר בדגמים שונים)

ואז מה אם בדגם שלי יש 7 כ"א ובפונטו מהשכרה יש רק 2, ואז מה

אם הדגם שלי הוא איבו שמאובזרת בכל טוב ברמה שלא תבייש רכבים גרמנים הרבה יותר יקרים, ואז

מה אם האוטו שלי נראה מיליון דולר- זה לא באמת מעניין את הקונים שרצים כמו עדר לחברות הליסינג וקונים מכוניות מהשכרה שהשם יודע מה עבר עליהם רק בגלל שהמחיר זול. אז כן, השוק קשה וזה ממש לא עניין של להוריד כמה אלפים. נסה למכור אותו ותיווכח.

Lexus CT200H

פורסם

רק אני מקבל הצעות על ה- GTI שלי בתחנת הדלק :-)

וברצינות - רכבים נפוצים, שנמצאים גם בליסינג, הם לא משהו שקל למכור. אין מה לעשות. ולא יעזור שזה דגם שונה. מבחינת 99% מהקונים - פונטו זה פונטו. באותה מידה, הטרייד לא מוכן להתחשב בחודש בשנה שבו נרכש הרכב, בצבע מטאלי, ובשאר ירקות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לכן בדיוק אני נאלץ לקבוע שהשירות של אלבר כן בא במקום. אז נכון, חברות הליסינג הורגות את השוק הפרטי אבל לפחות קמה חברה אחת שעוד נותנת לך את האופציה למכור לה. חייב להגיד ש-30% מתחת למחירון זו לא מילה גסה. נסה למכור היום כמעט כל מכונית תצטרך לרדת כ-20 אחוז. יש כאלה שיעדיפו לרדת עוד 5-10 אחוז ולמכור את הרכב ולקבל בגינו כסף מזומן ומיד, כפי שמובטח באלבר. כל אחד בהתאם לרכב שלו ולשיקולים שלו. אני יכול להגיד שאם הייתי לחוץ למכור יש סיכוי שהייתי מוכן למכור לאלבר- אבל אני לא...

Lexus CT200H

פורסם

כשהלכתי לברר כמה אחוזים מורידים מהמחירון בטרייד אין אמרו לי 10%.

ויש אפשרות מיקוח על החדשה.

או שרימו אותי או שהמספרים שאתם נותנים לא מציאותיים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...