Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהלכתי לברר כמה אחוזים מורידים מהמחירון בטרייד אין אמרו לי 10%.

ויש אפשרות מיקוח על החדשה.

או שרימו אותי או שהמספרים שאתם נותנים לא מציאותיים.

הכל תלוי איזו מכונית אתה קונה ואיזו אתה מוכר.

למשל, אם תרצה לקנות כרגע וולוו/יגואר/מרצדס/במוו חדשה ישמחו לתת לך מחירון על הרכב שלך ועוד לפנק אותך

ב-5 אחוז הנחה על המכונית החדשה. הכל עניין כלכלי. צא מנקודת הנחה שחברות הליסינג קונות את המאזדה 3 באיזור

ה-90 אלף ש"ח (פורסם פעם איפשהו), מה שאנחנו קונים בכ-120 אלף ש"ח, כלומר, יש להם כ-30 אלף ש"ח לשחק איתם..

מכאן זה נטו משחק של סחר-מכר.

Lexus CT200H

פורסם
אני חייב לא להסכים איתך. השוק קשה, והרבה בגלל חברות הליסינג.

אנחנו פרסמנו את הסובארו אימפרזה במשך 5 חודשים וכמות הטלפונים שאפה לאפס.

זה אפילו לא הגיע לשלב המשא ומתן כי אנשים פשוט לא מתקשרים, גם שהמחיר במודעה יורד.

אני עכשיו מנסה למכור פונטו איבו 2010 ידנית במצב מעולה, נקיה, ללא תאונות, קילומטרז' תקין,

אבזור ואפילו 12 חודשים שנותרו לאחריות יצרן וטסט שהעברתי לפני מספר ימים! אני מפרסם אותה

במחיר סביר לחלוטין ונחש מה- מספר טלפונים מאוד מועט! למה? כי אם הולכים לאוטו סנטר אפשר

לקנות את הרכב ב-25% פחות (ומה בכלל ההבדל בין גרנדה פונטו לאיבו? אנשים לא מבינים אפילו שמדובר בדגמים שונים)

ואז מה אם בדגם שלי יש 7 כ"א ובפונטו מהשכרה יש רק 2, ואז מה

אם הדגם שלי הוא איבו שמאובזרת בכל טוב ברמה שלא תבייש רכבים גרמנים הרבה יותר יקרים, ואז

מה אם האוטו שלי נראה מיליון דולר- זה לא באמת מעניין את הקונים שרצים כמו עדר לחברות הליסינג וקונים מכוניות מהשכרה שהשם יודע מה עבר עליהם רק בגלל שהמחיר זול. אז כן, השוק קשה וזה ממש לא עניין של להוריד כמה אלפים. נסה למכור אותו ותיווכח.

גם אנחנו תקועים עם אימפרזה 2008 כבר 4 חודשים, אבל סמוך עליי שזה לא רק השוק.

הרכב גרוע ביחס להרבה רכבים מתחרים בקטגוריה. אפילו מאזדה 3 עולה עליו ב-כ-ל אספקט. אז למה לקנות אותו ? זו לא דוגמה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זו הייתי משפחתית רגילה שנת 2005-6 כלפי משפחתית/מנהלים 2009-10.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...