Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Salmon fishing, לאוהבי הדייג חזרתי עם תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר נסעתי לדוג סלמון, היה מעניין אז רציתי לשתף אתכם

DSCF0368.jpg

DSCF0384.jpg

DSCF0406.jpg

DSCF0407.jpg

DSCF0409.jpg

DSCF04191.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה תענוג!

(תוך כדי כתיבת ההודעה אני אוכל סלמון אפוי מיובא ומקנא בך)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו! אפשר קצת פירוט איפה (אני מבין שאתה מתגורר בארה"ב/קנדה)?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שמח שאהבתם, כן אכן זה בקנדה ולא רחוק מהבית שלי, זה בערך 90 ק"מ מטורונטו לכיוון מזרח

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

wow,כמה ק"ג כל אחד ?

מה אתה מתכוון לעשות עם כל זה, והביצים, זה כמו קוויאר ? איך אוכלים את זה ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בממוצע שקלנו אותם וזה בערך 24 פאונד שזה באיזור ה12 ק"ג, כן זה אותו הקוויאר כמו שיש בחנויות, סלמון.

באותו היום הקוויאר כבר היה מוכן ויש לו טעם כמו מה שמוכרים בחנויות רק טרי יותר ובלי חומרים משמרים וצבעים למנהם, זה הצבע הטבעי.

תפסנו 8, היינו אני אישתי וחבר, השארנו 4 דגים ואת השאר הבאנו לעוברי אורח שלא האמינו שאנחנו מביאים להם.

דג אחד הבאנו להורים שלי, אחר לנו, והשאר לחבר, שהוא בעצם גם זה שידע איך מכינים את הקויאר ובאותו היום היה ערב ראש השנה וחגגנו אצלו עם על האש של בשר והסלמון והיה ממש טעים, בתור אחד שלא אוהב לאכול דגים ורק אוהב לתפוס אני יכול להגיד שהדג טוב

• תוכן חדש...