Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור בעלים של רכב ששוכפל, אני מעדיף שהרכב שלי לא יופיע ברשת עם הלוחית רישוי שלו.

למזער את הסיכוי זה הכל

תגדיר שוכפל...

לקחו לוחית רישוי זהה לשלך ועשו איתה עבירות תנועה?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוך יממה הכפלתם לי צפיות בפליקר. עוד לפני שבוע היו לי פחות צפיות מתמונות. הפרסום הזה לא משרת את המטרה של פתיחת השרשור.

אני ממליץ להוריד את הקישור לחשבון שלי בפליקר. כי לצלם ולפרסם אני לא אפסיק, אבל שיראו את זה כמה שפחות אנשים.

ככה פחות אנשים יכעסו עליי.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
תגדיר שוכפל...

לקחו לוחית רישוי זהה לשלך ועשו איתה עבירות תנועה?

כן שכפלו לוחית רישוי, גנבו רכב כמו שלי ונסעו, ביצעו עבירות.

זייפו רשיונות, הזדהו בתור הבעלים של הרכב וכו..

לא חסר חולרות, לא צריך לעזור להם לקבל מידע.

מפרסם התמונות לא יודע איזה כאב ראש הוא יכול לגרום לאנשים בחשיפה של הלוחית רישוי שלהם ברשת.

הסיכוי תמיד קיים, הוא רק מגדיל אותו

*פתחתי פעם נושא עם יותר פרוט אם בא לחפש..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
בתור בעלים של רכב ששוכפל, אני מעדיף שהרכב שלי לא יופיע ברשת עם הלוחית רישוי שלו.

למזער את הסיכוי זה הכל

אין לך מושג כמה אני מבין אותך!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יכול להיות שמבחינה חוקית כרגע אתה בצד של ה"חוקי".

שים לב שכאן בפורום יש הנחיה מאוד ברורה: צילומי רכבים ללא פרסום מספר רישוי.

אני לא יודע אם שמעת על אתר די מפורסם שמציע שירותי חיפוש באינטרנט - גוגל שמו.

בכל מקרה הם יצאו במיזם של צילומי רחוב, מתכוונים להגיע לכל העולם, או לפחות לכל הערים המרכזיות.

לגוגל עצמם אני בטוח שכל הפרטים נגישים, אבל בחומרים שהם מפרסמים לציבור הם מטשטשים אוטומטית פנים ולוחיות זיהוי.

יש כאן היבט משמעותי של צנעת הפרט!

פורסם

אני חושב שבמקרה שלו למרות שזה חוקי, הוא צריך להגביל את העמוד שלו למי שהוא רוצה (אם זה אפשרי, ואני מניח שזה אפשרי).

ואז מי שרוצה גישה לעמוד שלו הוא עצמו יצטרך לאפשר את זה כך שלא כל אחד יוכל להתבונן להעתיק ומי יותר אך לשכפל ולגנוב

כל תחביב הוא מבורך כל עוד הוא לא יכול לפגוע באחרים בצורה זו או אחרת.:ok:

פורסם
אותי מעניין איך בכלל מיישמים פרוייקט כזה?

ומתי תהיה בארץ פולו TDI ידנית?

אתה צריך:

רצון לעשות את זה.

+

מצלמה (עדיף DSLR לתגובה מהירה)

עדשת זום כלשהיא (עד שתגיב הרכב יברח)

כרטיס זכרון בגודל סביר.

3 סטים של סוללות למצלמה.

אופניים מתקפלים (לסקאוטינג ברחובות של שכונות עשירות)

שעתיים פנויות בין עזיבת בית עד לחובת הגעה לעבודה.

עבודה כלשהי עם שעות מאוד גמישות.

גשר מעל פקק של המדינה בקרבת מקום עבודתך.

יכולת של הגוף לספוג שמש ישירה. אני, למשל, תמיד לובש חולצה ארוכה ומכנס, קובע, 3 ליטר מים כשאני יוצא לסיור באופניים.

מקום לאחסן את כל מה שצילמת.

פורסם

קודם כל הגישה התוקפת שלך מעידה כי אתה מודע שאתה מבצע משהו שאיך לומר בעדינות , גורם לאנשים לנוע בחוסר נוחות במקום מושבם, יכול להיות שזה חוקי , יכול להיות שזה לא מזיק (אחרי הכל זה צילום) אבל יש גם עניין של מוסר עצמי.

נכון מאוד וזה מה שאתה רומי לא מבין, או יותר נכון כבר שנה וחצי לא רוצה להבין.

אני עקבתי אחרי השרשור שלך עם מס' רישוי אלייטים , אך כנראה לאור כמה תגובות שלך כאן "זה מה ששבר את גב הגמר" כנראה.

רומי היקר,

לא מזמן נפתח שרשור על הבעייתיות שבדבר, אני כצלם ואני כבעלים של רכב מיוחד מבין את שני צידי המטבע, אך לכל צד יש גם גבול של הבנה וחוסר הבנה.

הנושא כולל הפתרון שלי ותגובתי נמצאים כאן - לחץ כאן , אני מאוד ממליץ לך לקרוא ולהבין את הבעיתיות ואת עניין העריכה, ויותר מזה כבוד לזולת ולאהבה המשותפת של כולנו - תמונות יפות של רכבים מיוחדים ויפים.

אין לי כל בעיה שאתה מצלם ועושה את מה שאתה עושה, אך הבעיה מתחילה כאשר אתה מפרסם את זה בפומבי ! למה? אם אתה עושה את זה בשביל ההנאה האישית והפאן אז למה לפרסם ולגרום לכאב ועצבים של אחרים ? תעשה לך גלריה מסודרת אישית במחשב או אלבום תמונות אליו תסדר תמונות שפיתחת פיזית, אחרת בשביל מה לפרסם ? (על זה תקרא בהמשך בתגובות שלי למשפטיך), זה מש להתגרות במעשה הלכאורה חוקייים באנשים, זה כמו ללכת ביום כיפור בחוץ עם סנדוויץ' גבינה צהובה וסלמי או להדליק מוזיקה בקולי קולות או לנסוע ברכב - אמנם אף אחד לא יאמר לך באופן "חוקי מדינה" שום דבר, אך באופן מצפוני יהיה אליך הרבה טענות, שכמו בעבר הסתיימו באלימות, ככה שתבין שבהרבה מקרים אתה מאוד מתגרה באנשים, מספיק אחד שלא יאהב מאוד את אחד התמונות של רכבו, ועם קצת ידע יימחק לך את כל החשבון בפליקר, וזאת ממש לא בעיה.

למען גילוי נאות, אני מאוד מבין את תשוקתך למס' יפים ולרכבים (תוכל למצוא אותי בICQ ב9X8 - שמונה תשיעיות :-D ), כמו כן מאז סוף שנות התשעים אני מצלם רכבים בדיוק כמוך, יש לי אלבום (אפילו שניים, אחד ה"הגדול" עם כל התמונות, והשני אלבום "חיפושיות" שבו מצולמות רק חיפושיות מכל רחבי המדינה) תמונות שאליו נכנסות כל התמונות המפותחות, והאמן לי שיש לי שם תמונות מאוד נדירות ואף יותר ממה שיש לך בגלריה, של רכבי מאוד מיוחדים שבטח לא ידעת שהיו(או עדיין) קיימים בארץ, גם מספרי רישוי יפים, אך את האלבום הזה ראו אולי 3 אנשים בס"כ, אין לי מטרה להתגרות באנשים כי אני מבין אותם, מה גם שאני מזמן כבר (שנים) לא מפתח תמונות, אלא מצלם ומכין לי גלריות אישיות במחשב, ואם את חלקן אני מעלה זה רק למטרת הצלה אולי ובטח שבלי לוחיות גלויות.

אגב בקטע אישי, הגלריה שלך כל כך מבולגנת, חסרת כל סדר, עם תמונות מכופלות, משולשות ואף מרובעות שחוזרות על עצמן בכל העמודים. למה שלא תעשה אם כבר סדר כרונולוגי\הגיוני כלשהו שיהיה גם לך נוח להעלות את התמונות, לצפות בהן וגם לשאר (אם כי לזה אתה מפרסם אותם בפומבי), למשל לקטלג ע"פ מותגי רכב, שנים, מספרי X, מספרי XY, מספרי רישוי עוקבים, מספרי פרפר, רכבי אספנות עם מס' רישוי יפים ורכבים מודרניים עם מס' רישוי יפים וכו' וכו'. אתה בעצם סתם מעלה תמונות בלי סדר רציף כלשהו וממלא סתם עמודים, למה ? לא חבל על כל ההשקעה ? כלומר אם כבר אאתה עושה את מה שאתה עושה אז אני דוגל בעד הסוף ! מה גם שיש לך שם ערבוב מטורף של רכבים עם מספרים יפים, רכבי אספנות וסתם רכבים שממש לא קשורים לחיבה שלך למס' רישוי יפים (והאמן לי אני יודע מה זו אהבה למספרים יפים :-P בין אם זה של רכב שיש לי אלבום גדול עם רכבים בעלי מס' רישוי מיוחדים מאוד, ולבין תחומים אחרים בחיים ששם יש מספרים שיכולים להיות יפים !) אלא כי הם מאיזה מותג או דגם מאוד מיוחד\נדיר או כי הם סתם רכבים בסטטוס אספנות או מוזנחים , (שזאת בין היתר הייתה האהבה שלי פעם - לצלם "אוצרות בחצרות" רכבים מיוחדים מוזנחים בחצרות ובדרכים, והיו הרבה..) אז לפחות תעשה סדר בחשבון שלך, ככה שלא נצטרך לעבור 245 עמ' סתם אלא נבחר לאיזו גלריה מתוך כמה מסודרות אנו רוצים להיכנס.

אגב - תמונות יפות מאוד ! שאפו ! אתה צלם טוב!

עכשיו אני רוצה להתייחס לכמה מן התגובות שלך, אני לא ציני אך אני חייב לפרוק בפניך את דעותיי על תגובותך הלא אחריות בעיניי, אל תקח זאת אישית ליבך ואל תפגע מהם, אלה תגובות על התנהגותך באופן כללי, מקווה שאתה תבין אחרי שקראת את ההקדמה שלי והבנת שאני מבין אותך :-) .

שלום לך elians.

אני לא רוצה לצאת מניאק בגלל התשובה שלי, זהו תחביבי שמחזיק אותי בשמחת חיים תמידית, במקום שאני אהיה עוד בן אדם מדוכא עם מינוס בבנק, חובות, בלי נחת מילדים וכו'. לא נדבר על זה שאני מעדיף לעשות את זה מלהיות אלכוהוליסט או משהו דומה.

מה זו ההדחקה הזו? ועם כל הכבוד בעיות שלך לא צריכות להיות בעיות של הכלל, מה גם שזו לא פונקציה אם כי לא תצלם רכבים עם מס' רישוי יוקרתי ויפה אזי תהיה אלכוהליסט, ממש לא.

אני לא מכיר אותך וכל מה שנאמר למטה זה לא אישי נגדך. כל אחד היה מקבל את התשובה הזאת, כולל שירות בטחון שעצרו אותי כמה פעמים ויש מקרה על שמי בתחנת משטרה בדיזנגוף על צילום לוחיות ולא הייתה להם שום סמכות לדרוש ממני להפסיק לעשות זאת או לבקש למחוק תמונות שלא צולמו באזור הקריה. אחרי התיעצות עם עורך דין הוא הסביר לי ששום שופט לא יצדיק צילום באזור הקריה.

מידה כנגד מידה, רק לידיע עברתי על כל 245 העמודים בגלרית התמונות המבולגנת שלך, ולו רק כדי לודא שהרכב שלי לא נתפס ע"י המצלמה שלך, אחרת הפתרון היה לא שכירת עורך דין מצידי אלא מלחמת סייבר בחזרה, האמן לי שהייתי מוריד בלי לשאול את תמונתי ועוד תמונות של המון רכבים של חברי אם כי לא נתקף בזעם ומוחק הכל כולל החשבון עצמו, ומי שבאמת מכיר אותי יודע למה אני מסוגל, ולא אני לא משתחצן כאן וגם לא מאיים מצד שני, אין לי למה.

ברצוני להבהיר לך שאתה כרגע מבקש ממני להשמיד את הרכוש הפרטי שלי שזה התמונה שאני צילמתי וכדי להגיע לתמונה הזאת אני השקעתי מאמץ רב של רעב בזמן העבודה כדי לחסוך לעדשה יקרה פי כמה מהרכב שלי, מצלמה וזמן. נוריד את הריבים עם אישתי.

רכוש פרטי ? מה זה הרכב שלך אשר אותו אתה מצלם? אז למה אתה מפרסם אותו ברבים ? תשמור את התמונות לעצמך ! (ואולי אז אקבל טענה זאת כ"רכוש פרטי") ושוב פעם, את הבעיות האישיות שלך תשמור גם כן לעצמך.

חוץ מפליקר אני מפרסם בעוד הרבה אתרי נישה של אוהבי לוחיות את התמונות שאני מצלם. אני אוהב את התמונות שלי, אני משקיע בתמונות שלי ואני אוהב את כמות הצפיות או לייקים או תגובות שהתמונות שלי מקבלות או לא מקבלות, זה כבר תלוי בתמונה.

למען מה אתה עושה את זה ? לטובת איזו מטרה ? רק בשביל שידעו שיש אחד שמצלם ? רק בשביל התהילה הוירטואלית והלא אמיתית הזו ? אז זה ממש מכור ולא בשביל הפאן כנראה.

ידוע לי דבר הבא, המרחק בין פרסום תמונה לנזק ממשי לבעל הרכב מסיבת פרסום התמונה ספציפית הוא גדול מאוד וזה שאתה רק חושש ולא מרגיש בנוח שהתמונה של רכב שלך נמצאת איפשהו ברחבי רשת זאת לא סיבה מספיקה בשביל שאני אתחיל להוריד תמונות של רכבים שאני צילמתי. זה כמו לא למכור לאיש סכין מטבח מתוך חשש שהסכין תהפוך לכלי רצח. אז כאן אנחנו רחוקים מרצח.

לו היית חושב בראש בוגר ורק ל חצי דקה אחת, היית יודע שמגילוי מס' רישוי ועד להוצאת פרטים מדויקים מאוד המרחק מאוד מאוד מאוד קצר, לא שזו שמועה זו עובדה, וכן ברגע שאתה שמפרסם תמונה כזו או אחרת אתה גורם לכאב לב של בעל הרכב (אם זה חשוב לו) וזו סיבה מספיק טובה, מה גם שאני לא הייתי שואל אותך אם הסיבה מספיקה לי או לא, חוץ מזה שהסיבה היא של בעל הרכב ולא שלך.

ההשוואה שלך שוב פעם לא פונקציונלית וממש לא מתאימה - כאן אמנם אין קשר לרצח אבל יש קשר הדוק לעוגמת נפש. אתה מפרסם תמונות של רכבים חלקם מיוחדים ביותר עם מס' רישוי גלויים (הלא זאת המטרה הסתמית גם לא?) ונותן לבעלי זדון לעשות הרבה דברים לטובת עניינם !

אינך יכול לדרוש זאת ממני. מה שאני עושה זה חוקי לגמרי עד שזה יפסיק להיות חוקי, אני לא הולך להפסיק לצלם ולפרסם את התמונות. זאת ההבהרה. המחיקה תתבצע רק על פי שיקול דעתי.

אני מקווה שלא תקח את זה קרוב ללב. אני לא מצטער כי אני לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד.

זאת תשובה יחידה בנושא מחיקת תמונות שאני צילמתי.

אולי זה חוקי ע"פ חוקי מדינת ישראל, אך האם זה חוקי ע"פ חוקי הנפש? הצניעות? חדירה לפרטיות? הבנת הפרט? -לא.

אני מבין אותך. ניסיתי להסביר את עצמי כמה שיותר בעדינות, אני רואה שלא הצלחתי, נכון הייתה אצלי בתשובה כמות מסויימת של תוקפנות כי מצד אחד אני לא אבין לעולם אנשים שחוששים מתמונה של רכב שלהם בחשבון נידח של פליקר.

לא אמרת שאתה מפרסם בעוד מקום את תמונותיך ולא רק שזה חשבון נידח?

בוודאי שלא תבין אנשים כאלו כי אתה עצמך לא מבין זאת ועושה כבר שנים את מה שאתה עושה בלי להבין, אם היית מחזיק ברכב אספנות או קצת מבין לא היית עושה את זה, כלומר לא היית מפרסם את זה לכל העולם אלא שומר לעצמך.

אתה טוען שהמספר שלך לא יפה ואתה לא רואה סיבה שתהיה לי אותה.

יש מספרים שחשובים לי מאוד:

אני אתן דוגמא לתבניות

6666666

6666661

6666623

3210123 - מספרי מראה

6600660 - מספרים דו ספרתיים

6000050

9988866 - סטרובוגראמות

5505657 - סדרה של מספר דו ספרתי

1234578 - רצפים של מינימום 5 ספרות

6406464

את אלה למעלה אני לא אמחק. אם המספר שלך לא נכנס לאף מהקטגוריות אין שום בעיה.

ובנוסף המקרה שלי רחוק ממקרה שלך שסיפרת. ואני מבטיח לך שאם היה אותו מקרה לא הייתי חושב פעמיים והייתי מוחק, אבל כרגע זה לא אותו מקרה. אני מצלם גם תאונות כשאני רואה, ואתה יכול לראות שאין אף תמונה של תאונה אצלי בחשבון.

אז בוא נגיד השוואות מוסר כאן לא באותן רמות.

מצד שני, אף אחד לא מעוניין ברכב שלך, אף אחד לא היה מזהה את הרכב שלך, אולי מכמה קרובי משפחה שלך, אתה התחלת לחשוש רק כי אתה היחיד שמחזיק במידע המקשר בינך לרכב. תשלח לי קישור לתמונה בבקשה.

הדוגמאות שנתת הן לא תבניות, אלא מס' רישוי גלויים, תבניות הן משהו כזה : XXX-XXX, XX-YYY-ZZ, XY-ZXY-XY וכו' או כמו לקטלג קטגוריות מס' אליט ע"פ - מספרי X, מספרי XY, מספרי 100XXX, מספרים עוקבים (כגון ABCDEF, ABC), מספרי פרפר (בדבריך מספרי "מראה").

מעיין לך לדעת מי מעוניין ברכב ומי לא ?בטח אין לך זכות לומר זאת כאשר אתה זה שמפרסם בפומבי בלי ידיעת הבעלים או הסכמתו (גם אם היא רק אמורה להיות מוסרית ולא ע"פ חוקי המדינה). הוא לא היחיד שמחזיק בידע על רכבו, יש מספיק מאגרים וגישות של אנשים לשם ע"מ להוציא כל פיסת קשר לרכב, מידע, אינפורמציה על הימצאות הרכב ובעליו וכו'.

תוך יממה הכפלתם לי צפיות בפליקר. עוד לפני שבוע היו לי פחות צפיות מתמונות. הפרסום הזה לא משרת את המטרה של פתיחת השרשור.

אני ממליץ להוריד את הקישור לחשבון שלי בפליקר. כי לצלם ולפרסם אני לא אפסיק, אבל שיראו את זה כמה שפחות אנשים.

ככה פחות אנשים יכעסו עליי.

אז לא ברור למה אתה מעלה את התמונות לפומבי :?::? , אם אתה יודע שכועסים ורוצה שיחשפו ויראו פחות את גלריית התמונות שלך, אז למה מההתלחה לפרסם אותה ? עצם העברה למחשב של כל התמונות, עריכתן, העלאתן לגלריה זה לא בזבוז זמן בשבילך ? תקנה אלבום ענקי של תמונות ותפתח את התמונות שלך באופן פרטי, או שתעשה תיקייה במחשב של התמונות למטרה אישית בלבד.

לא ברור העניין.

ושוב פעם רומי, אני לא ציני ואין לי כל מטרה בתגובה שלי לפגוע בך ! ואני לא מאלה שמחפשים תהילה וירטואלית או מראה של הצדיק החכם ! ממש לא ! בטח שאין כאן מטרה של התנגחות בך ! אני לא דוגל בזה ואין לי על מה גם. קח זאת כהמלצה או ביקורת בונה !

נ.ב

יש לך המון תפיסות של סובארו(אים) מיוחדות ! אשמח מאוד לפרסם את התמונות בסובארוהוליק עם הקרדיט שלך, מקווה שלא תתנגד !

בהצלחה !

פורסם

יופי!, אני לא שם! :p

פורסם

Vertigo,

צודק - בעיות שלי באמת לא אמורות לעניין אף אחד, מצד שני אם היו כמה אנשים עם בעיות שמזיקות מאוד לאחר, דוגמא טובה - גניבת לוחיות באזור מרכז והיו מזיקים ל 5000 בעלי רכבים, היו מתחילים רק לצלם אותן, בלי לגנוב, כולם היו נושמים לרווחה. אבל עד אז היו כבר יושבים בכלא.

תרשה לי לצוטט אותך "ועם כל הכבוד בעיות שלך לא צריכות להיות בעיות של הכלל"

אם אני עכשיו אגיד את אותו דבר, לגבי דרישת מחיקה בשרשור הזה (אגב מחקתי את כל הסט שבו היה רכבו של ELIANS, כי באמת המספרים שתפסתי בשיטת גלאי תנועה לא היו יפים) אז היו עושים לי פה לינץ' וירטואלי אני לא רוצה לדמיין אפילו.

תודה על התייחסותך לטיב התמונות.

לגבי רכוש פרטי - רכב לא שלי, תמונה כן שלי, רכב במקום פומבי אני יכול לצלם ולפרסם, אני לא עושה נזק ממשי לרכב.

פה לצער רבים הגישה שלי לא תשתנה.

אני לא יודע אם אתר ZOOMAP נופל תחת אותה קטגוריה כמו הרכבים שאני מצלם אבל גם בתמונות שלהם אפשר להשתמש

לטובת פריצה לבתים.

יש הרבה צלמים שאוהבים לחשוף את מה שהם צילמו. אני אחד מהם. מהתמונה הראשונה החלטתי לפתוח קבוצה

ולמצוא אנשים עם אותו תחביב. כנ"ל בפליקר יש קבוצות דומות שהבסיס הוא לוחיות ואני משתתף שם ואני נהנה מזה.

אני גם רואה תמונות שאחרי צילמו ומגיב ומלייקק וכל הווג'ארס הוירטואלי הזה. כי כיף לי לראות לוחיות אחרות, כמו שכיף למישהו אחר לראות לוחיות שאני צילמתי.

מצוטט אותך "יש מספיק מאגרים וגישות של אנשים לשם ע"מ להוציא כל פיסת קשר לרכב, מידע, אינפורמציה על הימצאות הרכב ובעליו וכו'."

אז לא צריך אותי. אני שולי בעניין הזה של תאגידים שאוספים מידע. תאמין לי אני לא שווה מילה אחת בשרשור הזה, כי יש אנשים הרבה יותר מקצועיים ממני שאוספים את המידע הזה ויש הרבה קומבינטורים שאם רוצים אז יכולים לגשת למידע הזה - מי שרוצה לבצע פשע, יבצע אותו בלעדיי. יש בעיה אחת, אני פה ואפשר לדבר איתי, להטיף לי מוסר ולעשות לי באן והתראות, כי אני פה, אני לא תאגיד.

בהתיחסות לחשבון הפליקר שלי.

כעיקרון רק שם יש את הבלגן. גם במחשב וגם בקבוצת הפייסבוק שלי הכל מסודר טיפ טופ.

לפי סוגי לוחית, לפי תבניות וגם לפי סוגי רכב ויש תיוג לכל תמונה וגם שם קובץ רשום ב IPTC ובכמה תמונות יש גם

גאוטגינג. יש גם גיבויים משולשים עם עדכון על בסיס של כמה דקות.

אני לא מפרסם את חשבון הפליקר שלי באף מקום. פעם ראשונה הכתובת שלו פורסמה כאן ולא על ידיי.

מה ואיך אני מפרסם.

אני מפרסם את כל התמונות שלי בפליקר כי זה נוח לי אחר כך, ובגלל זה גם קניתי חשבון פרו. לתת קישור לתמונות בגודל מקורי לפורומים של לוחיות ברחבי העולם.

אני מפרסם בקבוצה סגורה בפייסבוק.

צריך אישור שלי כדי להכנס, ואני מאמין שנעלה את דרישות הכניסה לכמה תמונות בנוסף על מנת לראות שהבן אדם רציני.

ובכמה שרשורים של תצפיות של רכבים מיוחדים, יקרים וכו'.

אז אני לא בטוח שהרועה לפי טענתכם שאני זורע כאן כזה משמעותי.

כן, אתה יכול להשתמש בתמונות של סובארו.

פורסם
תזכרו שהעולם הוא עגול, הטבע כבר יעגל איתו פינות :)

עם מי, עם העולם, הרי הוא כבר עגול, לא? :)

• תוכן חדש...