Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני סטודנט בן 23 שמחזיק עכשיו בפורד פוקוס 2001 1600 סמ״ק.

הרכב מיועד לנסיעה בעיר משהו בסביבות 10 ק״מ ביום, ועוד ארבע פעמים בשבוע נסיעות של 50-60 ק״מ.

אני מחפש רכב חסכוני, מרווח עד כמה אפשר ושיוכל לעמוד באקלים הישראלי, מזגן שעובד טוב מאוד חשוב.

ראיתי את הפיקנטו, וכרגע היא עדיפה מבחינת אבזור, נוחות, 7 שנים אחריות.

אך רציתי לבקש חוות דעת מבעלי רכב או כאלה שהתנסו גם.

אודה לעזרתכם!

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אתה מדבר על רכב חדש או יד שניה?

גיר אוטומט או ידני?

אם אוטומט- הספארק יורדת מהרשימה.

האלטו וה107 קטנות וחלשות יותר מהשאר ברשימה. אם הכיוון הוא רכב חדש ואוטומט- הייתי מתמקדת בפיקנטו. אם ידני- פיקנטו או ספארק.

לגבי כמעט (או כל) הרכבים ברשימה שלך- יש לא מעט דיווחים בפורומים מבעלים טריים שלהם, אתה מוזמן לחפש.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

חדש - פיקנטו. השאר חוץ מהפנדה לא מגיעים לאותה איכות ועולים אותו הדבר. הפנדה החדשה יש רק בידני וטיפה יקרה יותר אבל הפנים שלה ממש יפה ואיכותי, רמה אחרת לגמרי, אם זה חשוב לך ואתה מתכוון להשאיר אותה הרבה שנים (שירידת הערך לא תפגע בך) אז זה אופציה שכדאי לך לשקול גם.

מושמש - פנדה הקודמת - ירידת ערך ענקית שאומרת אחלה אוטו בגרושים. יש אוטומט אבל עדיף לא לגעת בו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היי,

לגבי הספארק-

הרכב מגיע עם מנוע 1.2 ל' 82 כ"ס, הרכב ידני.

ספארק היא ממובילות הקטגוריה באבזור שכולל-

רדיו דיסק MP3 4 חלונות חשמל 5 מקומות ישיבה פסי גגון להעברת מטען וכו'..

צריכת הדלק על פי נתוני יצרן עומדת על 6.6 ליטר ל 100 ק"מ בעיר ועל 4.1 ליטר ל 100 ק"מ מחוץ לעיר

הרכב מאובזר בכל פרטי הבטיחות הנדרשים מ 6 כריות אוויר ועיגוני ISOFIX ועד מערכת בקרת משיכה ומערכת בקרת יציבות,

4.5 כוכבי בטיחות

למרות שהרכב הוא מיני הוא מאוד מרווח, 3 נוסעים מאחורה יוכלו לנסוע בנוחות.

גיא משברולט

פורסם

גיא זה נכון שאתה כותב כאן למטרה מסוימית ולרוב התגובות שלך ענייניות , אבל לכתוב שבספארק 3 נוסעים מבוגרים יכולים לנסוע מאחור בנוחות ??

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
גיא זה נכון שאתה כותב כאן למטרה מסוימית ולרוב התגובות שלך ענייניות , אבל לכתוב שבספארק 3 נוסעים מבוגרים יכולים לנסוע מאחור בנוחות ??

מזמין אותך אישית לתאם נסיעת מבחן ולהיווכח בעצמך,

אני אישית נוסע ברכב הזה אז אני יכול להגיד לך מניסיון,

אבל אני מזמין אותך להתנסות בעצמך

• תוכן חדש...