Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט עושים צחוק!! ואין מה לעשות! אין עם מי לדבר! כלום!

 

מעולם לא הייתה לי עברה! אך לפני שנה קיבלתי קורס של נהיגה מוענת (יענו לעשות ריענון אחרי 6 או 7 שנים שיש לי רישיון כמו תיאורייה כזאת)

בקיצור דחיתי את זה כי הרישיון שלי פאג בסוף אוקטובר 2012, ולפני כמה חודשים בערך מאי החלטתי ללכת לעשות את הקורס

התקשרתי לשם ואמרו לי "תשאיר פרטים נחזור אלייך" לא חזרו ולא נעליים,בזמן האחרון כל יום הייתי מתקשר והייתי משאיר הודעות באתר! ושום דבר! התחלתי להכנס ללחץ כי הוא מעט הרישיון נגמר! עד במקרה ובמזל גדוללל תספתי אותם שבוע שעבר ולמזלי עברתי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

×
×
  • תוכן חדש...