Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתונים- יש לי שלשה ילדים קטנים (הגדול בן 6) ואני מחפש רכב שיתאים לנו- מרווח עם מקום לשלשה כיסאות ילדים, תא מטען גדול. חשוב שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק וחסכוני בכל הקושר לתפעול שוטף. לא מעניין אותי ביצועים מיוחדים וכוח מוגבר של הרכב. מבחינתי שיסע ויגיע למהירות המותרת ויסחוב בעליה. כרגע יש לי רנו סניק ישן- שנת 99 שנוח מאוד מבחינת מרווח תא הנוסעים אבל מרבה לבקר במוסך ולא כל כך חסכוני בדלק.

שאלה נוספת בקשר לחיסכון בדלק- חשבתי עם הכוונה לקנות רכב חדש (יד שניה , חדש אצלי) לעשות לרכב הסבה לגז. מה אתם יודעים על ההסבה? כדאי? משתלם? האם יש חסרונות/בעיות?

תודה מראש לכל המייעצים,

חובב

פורסם

שכחת נתון חשוב מאד - תקציב.

אישית הייתי נמנע מהסבה לגז (אך זה גם תלוי באיזה דגם של רכב מדובר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
התקציב הוא 40-50 אלף.

למה אתה ממליץ להמנע מהסבה לגז? על פניו זה נראה חסכוני מאוד וההשקעה משתלמת מהר.

יש עוד דבר ששכחת לציין - כמה אתה נוסע בחודש ? הרי אם זה עד 1000 ק״מ כל החסכון בדלק יסתכם בכ-200 שקל.

פורסם

הייתי ממליץ לך על סקודה עם מנוע TDI

אוקטביה סטיישן תתאים לך, מבחינת החיסכון בדלק היא מעולה, במוסך היא תעלה לך,

אם אתה רוצה רכב חסכוני זה רק דיזלים, אך הם יקרים במוסך,

לעומתם אני יכול להמליץ לך על יפאניות,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני ממליץ להמנע מהסבה לגז מכמה סיבות:

1) אני מכיר כ-10 אנשים שהסבו את מכוניותיהם לגז. שמונה מהם סבלו אח"כ מתקלות מכניות לא פשוטות, כאשר המסוך אומר שזה בגלל הגז, והמתקין אומר שלא.

2) חוסר היכולת להכנס לחניונים תת-קרקעיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טנדרון דיזל.

זול לקנייה (תקבל רכב כמעט חדש בתקציב הזה), זול לאחזקה, מאוד מרווח ועם תא מטען ענק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התקציב הוא 40-50 אלף.

למה אתה ממליץ להמנע מהסבה לגז? על פניו זה נראה חסכוני מאוד וההשקעה משתלמת מהר.

ולו רק בגלל העובדה שציינת שאתה צריך מקום לשלושה ילדים וזה אומר שבדרך כלל גם צריך ציוד נלווה בנסיעות משפחתיות ומיכל הגז יושב בתא המטען ותופס חצי מהנפח שלו כמעט.

בנוסף, ההשקעה לא מחזירה את עצמה כל כך מהר. עלות מערכת גז היא בערך 9000 שקלים. תעשה חשבון לפי הנסועה השנתית שלך. אם היא נורמלית אתה תצא מאוזן רק לקראת אמצע-סוף השניה השניה. זה לא כל כך מהר.

• תוכן חדש...