Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

החנתי את האוטו (מיצובישי לאנסר קלאסיק 2005) בירידה.

כעבור חצי שעה חבר שלי ניכנס לאוטו הוריד את המברקס, האוטו הידרדר טיפה ואז הPARKING עצר את המכונית אבל זה היה במכה כזאתי.

איזה נזק יכול להיות מדבר כזה ?

והיום שהפעלתי את האוטו והכנסתי אותו לרוורס זה עשה לי רעשים של תססס כזה כמו פורק לחץ זה יכול להיות ממה שסיפרתי לכם?

ועכשיו אין רעשים מה זה אמור להיות ?

תודה רבה רבה למי שעוזר זה מאוד חשוב לי לדעת!!!

פורסם

בתוך הגיר קיים פין שעוצר גלגל שיניים במצב P, כאשר אתה חונה בירידה ומופעל עומס על הפין המדובר, אז ידית ההילוכים ההזזה שלה תהיה עם מעט יותר קושי מהרגיל כי מופעל על הפין עומס, ולכן תוך כדי הזזת הידית מורגשת מעין מכה קלה כתוצאה משחרור הפין במצב שמופעל עליו עומס.

פורסם

אז אתה אומר שאני יכול באמצע נסיעה גם לשים על P ולא יקרה כלום ?

למה זה הידרדר מטר ואז נעצר.

ואתה יודע מה מדבור על הקולות שאמרתי לך ?

פורסם

איפה אמרתי שאפשר באמצע נסיעה לשלב לP?

הרכב בדרך כלל מדרדר כ 20ס"מ קדימה/אחורה משום שתלוי באיזה מצב גלגל השיניים היה, יכול להיות שעצרת את הרכב כאשר הפין לא היה משולב(למרות שהידית בP) ואחרי שהרכב מדרדר טיפה הפין משתלב ונועל את הגלגל שיניים.

פורסם

זה תלוי כמה מהר שילבדת ממצב D ל P אם תזיז את הידית ממצב D ל P לאט עם השתההות ב R יגרם נזק לגיר.

לפותח האשכול תמונה אחת שווה אלף מילים הנה מנגנון P בגיר אוטומט:

http://www.m3post.com/forums/attachment.php?attachmentid=349946&stc=1&d=1266294056

שים לב לגלגל השיניים יש בו שיניים גסות, ופין עם שן שנועלת את הגלגל שיניים במצב P, קורה מצב שאתה עוצר את הרכב במצב מסויים והפין לא נכנס לשן, ורק אחרי שהרכב מדרדר מעט השן משתלבת ונועלת.

• תוכן חדש...