Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת על) רכב חסכוני ואמין עד 25K

niv101
שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי רכב מאזדה 3, שנת 2006, מנוע 1600 סמ"ק,120,000 ק"מ, היה פחות משנה בהשכרה, ואני יד שנייה.

טופל אך ורק במוסך מורשה.

ברצוני למכור את הרכב בגלל ההוצאות על הדלק. :-(

אני מחפשת רכב קטן [שיהיה נוח לשלושה נוסעים בדרך כלל], אמין, חסכוני מאוד בדלק, ועם הוצאות אחזקה זולות.

מרבית הנסיעות שלי הינן עירוניות. אני מוכנה לקנות רכב ידני, לאו דווקא אוטומט.

התקציב שברשותי הוא עד 25,000 , מחפשת רכב שנת -+2004-2006.

אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על רכבים שמתאימים לדרישות הללו.

תודה רבה!! 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את יכולה לבדוק את הפיאט פנדה,הכי חסכונית בתקציב,לעיר בכלל מצוינת,אמינה ועם אחזקה זולה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסכוני מאוד זה רק דיזל. דיזל ידני כמו פולו, קורדובה, פאביה יהיה הרבה יותר חסכוני מרכב בנזין בתקציב דומה ובתחנות נורמאליות בנוסף לכל הסולר זול יותר מליטר בנזין.

הנה מה אנשים מדווחים על צריכת הסולר של פולו:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F_%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95_2002-2005_6893

לצורך השוואה הנה פנדה (חסכונית יחסית לבנזין) :

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98_%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94_2007-2008_7762

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צבי,הנתון לגבי הפנדה לא הגיוני,צריך לנסוע עם מזגן ורכב עמוס ודוושה עד הריצפה כדי להגיע לכזאת צריכה,הממוצע בתנאי דרך קשים הוא כ 17.5 לליטר. בערך כמו הדיזל,רק עם ק"מ הגיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנדה באה עם מנוע 1.4 - לא? אם כך צריכה בKML לא פחות ממדימה. כיצד מדדת צריכת הדלק אצלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפנדה יש מנוע 1.2 ליטר, והצריכה הממוצעת היא 17.5 קמ לליטר.

אתה הסתכלת על פנדה 4x4 שצורכת יותר דלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צבי,אני לא חדש בפורום ודי ותיק כדי לחשב נכון.

ממלאים מיכל מלא,נוסעים לפחות עד לרבע אחרון,ממלאים עד הסוף,ואז מחלקים את כמות הק"מ בכמות הליטרים,כדי לדייק אני גם מתדלק באותה התחנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הדיון הזה עקר היות וכל עוד לא תמכרי לא יהיה באפשרותך לקנות, אחרי שתמכרי יהיה מקום לדיון הזה.

שוק המשומשות בישראל במצב של "מוכרים בלבד" וכיום האפשרות היחידה למכור היא בטרייד אין שם תקבלי בערך את הסכום את רוצה להשקיע, אולם הסיכוי למצוא בטרייד אין רכב העונה על דרישותייך , אפסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הדיון עקר כי אנחנו לא יודעים מה הקמ"ג' שהגברת עושה, מה מצב הרכב הנוכחי שלה וכדומה.

מהי לדעתך הנקודה שבה הרכב החסכוני כביכול יחזיר את ה-25K ש"ח שתוסיפי על התמורה שתקבלי עבור הרכב הקיים? (או שאני טועה ואת מתכננת לשחרר רק 25K ש"ח מהתמורה שתקבלי עבור רכבך הנוכחי).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, אני מתכננת למכור את המאזדה, ולהקציב מהסכום שאקבל 25~30K לרכישת רכב.

שנית, לגבי אופי הנסיעה שלי - לרוב בעיר (על מישור-אשדוד) כ- 10~15 קמ ליום.

מידי פעם נסיעה מאשדוד לבית שמש....

ולגבי הפונטו ספייס - איזו גירסה עדיפה?

60 כס ידני (60 כוח זה לא חלש מידי??)

או

80 כס אוטומט?

והאם הפונטו ספייס מסוגלת לשמש לנסיעות ארוכות (כמו עד אילת)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה60 תהיה יותר זולה בטיפולים,אם חזק או לא,זה כול אחד וטעמו,תעשי נסיעה על רכב כזה ותראי אם זה מתאים לך.

לרכב אין שום בעיה עם כזאת נסיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-60 אמורה להיות גם אמינה יותר כי היא יותר קלה לטיפול, ויותר חסכונית בדלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צבי,אני לא חדש בפורום ודי ותיק כדי לחשב נכון.

הסתכלתי על הדגם הלא נכון.:oops:

אחרי הסתכלות נוספת, מדובר על רכב בנזין מבית החסכוניים ביותר שיש בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

אולי קודם תקרא מה הוא רשם לפני שאתה ממליץ,יש לו מזדה 3,אז הוא צריך לרדת לרכב נחות יותר שצריכת הדלק תהיה בערך אותו דבר?:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...