Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחכתי לציין גם שהגיר מושך את הילוך 1 עד 3 טורים בערך לא משנה עם האוטו קר או חם. ואם אני עוזב את הגז ב100 קמש לגמרי הטורים טיפה יורדים 200 300 סלד אבל לא מורגש שום שיוט האוטו מאוט.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בהונדה יש 4 הילוכים ונעילת ממיר שמורגשת כמו עוד הילוך.

3100 סל"ד בשיוט נשמע כמו גיר לא תקין - לא נועל ממיר או לא משלב רביעי.

גולף בנזין עם גיר 4 הילוכים אוטומטי משייט על 100 ב 3000 סל"ד. כפי הנראה זה התחום בו המנוע נמצא בניצולת מקסימלית ברכבים האלו. לכן יש מכוניות שזה סביר לחלוטין ויש כאלו שממש לא.

ועוד דבר אחד. ממש לא מומלץ לנסוע עם כבל קיקדאון מנותק. ברוב הגירים הוא קובע את הלחץ בתוך הגיר, וכשהוא מנותק הגיר עלול להישרף, פשוטו כמשמעו.

פורסם

הרכב משלב לרביעי אני יודע כי ספרתי וגם שאני מוריד לd3.0 הוא מוריד הילוך. ספי אתה יודע אולי אם זה ההתנהגות הרגילה במכוניות כאלה? תודה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
הרכב משלב לרביעי אני יודע כי ספרתי וגם שאני מוריד לd3.0 הוא מוריד הילוך. ספי אתה יודע אולי אם זה ההתנהגות הרגילה במכוניות כאלה? תודה רון

כבר רשמתי לך שכל ההונדות זה ככה, גם אצלי. גיר אוטומט בהונדה זבל. עדיף רגיל.

3100 סל"ד זה סבבה במהירות 100, הגיר אוטומט ההילוכים שלו מאוד קצרים בגלל זה הוא מעלה סל"ד לרמות גבוהות.

בגיר רגיל יש שתי דגמים של גירים, S20 וS40, שה S20 הוא הילוכים ארוכים ו S40 הילוכים קצרים.

באוטומט הכל אותו דבר.

• תוכן חדש...