Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי גטס 2008 שדורשת שני תיקונים שטחיים / קוסמטיים, שהבנתי שבמוסך רגיל לא עושים. השאלה שלי היא לאן אני אמור לפנות בשביל לתקן את שתי הבעיות:

א. רצועת הגומי / פלסטיק שיש בין הדלת לחלון (לדעתי נקראת "פס גשם") שהתייבשה ונדסקה ועכשיו יש בה חורים. אני צריך להחליף את החלק הזה בשביל שלא יחדרו לשם מים.

ב. חלק הפלסטיק השחור שיש מתחת לפגוש הקדמי, התנתק באחת מהפינות ותלוי עכשיו באוויר בצורה לא יפה. צריך לחבר אותו בחזרה.

סימנתי את החלקים שאני מדבר עליהם בתמונה המצורפת.

לאן אני אמור לפנות בשביל לתקן את זה? כמה אמור לעלות תיקון כזה? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מקום באזור ראשל"צ.

תודה רבה.

getz.jpg

פורסם

מקפיץ את השאלה. באמת יעזור לי אם מישהו יוכל לענות על השאלה שלי איפה מתקנים תקלות מהסוג הזה. תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את הגומי של החלון תוכל להזמין מקורי מהחברה. אני לא רואה סיבה שמוסך לא ירכיב לך את זה.

כנ"ל את הפלסטיק בפגוש, כנראה מדובר בקליפסים שהשתחררו או נשברו וגם אותם יש במוסכים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנסה ביונדאי שופ.

אני משער שאם תלך למוסך מורשה יונדאי יסדרו לך הכל ותחסוך לעצמך את הזמנת החלקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...