Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ לפני רכישה) סיאט לאון 1.8 אוט' מהמבצע

Aviv943
שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום נסענו לראות את הלאון בצמפיונס מוטורוס בראשון. איך שאבא שלי ראה אותה הוא התלהב ולא מרפה ממנה. הוא אוהב את הצורה שלה, הכח והאבזור.

הציעו לו אותה במסגרת המבצע ב 120 אלף במקום 140. בצבע לבן.

ורק יש לי כמה שאלות בנושא.

למה הביטיח כל כך יקר? דורש 9 אלף לכל נהג מעל גיל 40. אין תאונות או תביעות בכל ה 15 שנה האחרונות באותה חברה.

איך הרכב מבחינת אמינות?

איך הצריכת דלק שלו לעומת השברולט ?קרוז 2009 לפני שדרוג המנוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הביטוח אני ממליץ לך לבדוק בעוד חברות ביטוח כי בטוח אפשר למצוא מחיר יותר הגיוני.

אני רכשתי את הרכב הזה גם במבצע הנוכחי ולמעשה אתמול הוצאתי אותו מהסוכנות. עלות הביטוח של הרכב יצאה לי כ-1400₪ לחובה וכ-3300₪ למקיף לכל נהג מגיל 24 וללא דרישה למיגון כלשהו. אפילו לא קודנית. חייב לציין שקיבלתי הצעת ביטוח כזו בזכות מקום עבודתי, אבל לדעתי, אם אתה לא עובד חברה כמוני, אני מאמין שתקבל הצעה לא הרבה יותר גבוה משלי, אבל כמובן צריך לבדוק זאת. אם תרצה צור איתי קשר בהודעה פרטית ואני אתן לך את הפרטים הדרושים.

לגבי אמינות הרכב אני לא יכול להגיד לך, אבל לפני הרכב הזה הייתה לי פולו החדשה עם גיר DSG7 ואני לא יכול להגיד שלא היו שום בעיות, כמו למשל הרעידות המפורסמות בהילוכים 1 ו-2, אבל מצד שני בלאון כבר מותקנים הקלאצ׳ים המשופרים וגם יש אחריות של 5 שנים על הגיר שמצד אחד לא מבטיחים שלא תיכנס למוסך אבל מצד שני מבטיחים שאם כבר נכנסת למוסך, לפחות, לא תצטרך לשלם על התיקון. לגבי המנוע, אז את המנוע של הלאון אני לא מכיר, אבל מקריאה בפורום הנוכחי ומפורומים אחרים, המנוע הזה נחשב למוצלח מאוד ואמינותו לפי מיטב הבנתי מוכחת. בכל מקרה היה לי מנוע 1.2 TSI בפולו החדשה ובמשך שנתיים וחצי ו-65K ק״מ הוא התגלה כאמין וללא שום בעיות או תופעות מיוחדות.

לגבי צריכת הדלק, אז כאחד שנוהג לא מעט על קרוז 2010 (של אבא של אישתי), לדעתי הצריכה של הלאון תהיה עדיפה בתנאי שתיסע יחסית רגוע. אבל גם אם תלחץ על הדוושה בלאון, נראה לי שיהיה קשה ״לגבור״ על הצריכה של הקרוז שבהחלט אוהב דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

היום נסענו לראות את הלאון בצמפיונס מוטורוס בראשון. איך שאבא שלי ראה אותה הוא התלהב ולא מרפה ממנה. הוא אוהב את הצורה שלה, הכח והאבזור.

הציעו לו אותה במסגרת המבצע ב 120 אלף במקום 140. בצבע לבן.

ורק יש לי כמה שאלות בנושא.

למה הביטיח כל כך יקר? דורש 9 אלף לכל נהג מעל גיל 40. אין תאונות או תביעות בכל ה 15 שנה האחרונות באותה חברה.

איך הרכב מבחינת אמינות?

איך הצריכת דלק שלו לעומת השברולט ?קרוז 2009 לפני שדרוג המנוע

מחיר הביטוח לא סביר, תערכו סקר שוק אצל כמה סוכני ביטוח.

מבחינת אמינות, המנוע אמין מאד וה-DSG גם צריך להיות כבר משודרג וללא תקלות. בנוסף על הגיר ניתנת אחריות מוארכת של 5 שנים.

צריכת דלק משולבת ממוצעת היא 1-10 שזה מרשים מאד ביחס להספק של המנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח השרשור,בן כמה אתה ?

מחיר לנהג חדש או צעיר גבוה משמעותית מזה של נהג בן 24 וגם עניין ל היעדר תביעות לא עוזר כאן.

חובה לעשות סקר שוק במחירים ובמיוחד אם אתה מעל גיל 24 ובעל וותק נהיגה של 3 שנים ומעלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצריכת דלק שאתה מדבר עליה, באיזה תנאי נהיגה היא מושגת? נהיגה עם רגל כבדה על הדוושה, בינונית או ממש בנהיגה חסכונית?

הכוונה היא לנהיגה יומיומית, לא להתגרזנות. בלחיצות זה יהיה גם 1-7 ואף גרוע מזה.

אם אתה מחפש רכב חסכוני תקנה משהו אחר, בכל זאת זה 1.8T שמפיק 160 כ"ס. 1-10 זאת צריכה מצויינת ביחס להספק, מאמין שתוכל להגיע גם ל1-11\1-12 אבל לא תצליח להנות מהרכב בצורה כזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר רכשתי את הרכב והצריכת דלק לא מדאיגה אותי יותר מידי כי הרכב לא צפוי לעבור קלומטרז׳ גדול בשנה. בכל מקרה, גם אם הצריכה של הלאון לא נחשבת לחיסכונית מידי, לפחות הרכב מספק את ה״סחורה״ ולא איזו עגלה שטוחנת דלק וגם לא ממש רוצה לזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח השרשור,בן כמה אתה ?

מחיר לנהג חדש או צעיר גבוה משמעותית מזה של נהג בן 24 וגם עניין ל היעדר תביעות לא עוזר כאן.

חובה לעשות סקר שוק במחירים ובמיוחד אם אתה מעל גיל 24 ובעל וותק נהיגה של 3 שנים ומעלה.

כשחברת ביטוח מסויימת נותנת הצעה של 9000 שקל לכל נהג מעל גיל 40 כשעבר התעבורתי באותה חברה אין שום תביעה ב 15 שנים האחרונות אין לי מה להמשיך ולדבר איתם וזה לא משנה

או 40. אם אני בן 24

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...