Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לי במזדה דמיו שנת 2001 (או יותר נכון התיישנתי)

את הרכב רכשתי מיד 1 אם 200 אלף ,הרכב נוסע מעולה !! הרכב אם ספר טיפולים מלא !! עד היום המוסך מורשה !!!

הבעייה צריכת הדלק ,1 ל 10 !!!!!

ניתן לעשות משהוא אם הנתון הזה לשפר משהוא ?

הייתי במוסך שלי ובוצע ניקיון מצערת אבל זה לא שינה כלום ,

המוסכניק שלי אמר לי שזה מה שהרכב יכול להוציא ,בלי מזגן הוא יעשה לך 1 ל 11 !!

חוץ מלמכור את הרכב אחרי חודש שהוא אצלי ,מה אתם ממליצים לי לעשות ??

הרכב הקודם שלי היה פונטו ספייס 2002 ידני שהיה עושה 1 ל 15 !!

לא ציפיתי אפילו שהנתון יהיה קרוב במזדה !!!,אבל לפחות שפוי!!!

תודה

פורסם

אם חלק גדול מהנסיעות שלך בתוך העיר, המספר הגיוני לגמרי ולא תצליח לשפר באותו.

מדובר במנוע 1.5 וגיר אוטומטי "רגיל".

בפונטו המנוע 1.2 וגיר ידני, וזה מה שעושה את ההבדל.

פורסם

אני מאמין שבמשולב עם רגל קלה על הגז אפשר להגיע ל1 ל12. מזדה 2 זה דור המשך של דמיו וזו הצריכה שלה. מנוע אחרי כמה שינויים וגיר ככל הנירא בבמקור גם מדמיו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין שום קשר מכאני ומבחינת מכלולים בין דמיו למאזדה 2 , אלו 2 עולמות שונים לגמרי.

המאזדה דמיו בעל מנוע 1.5 עם גיר אוטומט, הרכב אמין מאוד, מרגיש זריז בנסיעה, אבל צריכת הדלק שלו לא נחשבת לחסכוני כ"כ.

פורסם
אין שום קשר מכאני ומבחינת מכלולים בין דמיו למאזדה 2 , אלו 2 עולמות שונים לגמרי.

לא מדוייק, המנוע הוא המשך פיתוח, הגיר אני מניח גם נלקח מאיפה שהוא מכיוון הזה, מכיוון שלפי התנהגות שלו הוא מזכיר גירים של תחילת שנות ה-90 במזדה 2.

The Mazda Z-series is a smaller inline 4-cylinder gasoline engine ranging in displacements from 1.3L to 1.6L. They are the evolution of the cast-iron block B-engine

נלקח מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_Z_engine#ZJ

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המנוע במאזדה דמיו מסדרת B, זה מנוע מדגם B5 בנפח 1.5, מנועים מסדרת B שייכים יותר ל 323 עד 98 והם בעלי מכלולים משותפים ואפילו מתאימים אחד לשני.

במאזדה 2 זה בכלל מנוע של פורד פיאסטה החדשה וכניראה גם הגיר, ממש זה לא מנוע מסדרת B או ההמשך שלו .

• תוכן חדש...