Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים וחברות!

ברצוני לקבל קצת חוות דעת וייעוץ בקשר לרכב שמוכר אחד החברים בפורום, לצערי אני לא יכול לתת קישור לעמוד המכירה. אבל זה נמצא בעמוד הראשון בקטגוריית המכירה.

לצערי אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית לבחור ולקבל עוד קצת פרטים, אבל לפי מה שצויין בעמוד, מה דעתכם המקצועית?

מתאים לסטודנט? אני מחפש רכב לעשות נסיעות של גג 10 דקות מהקיבוץ למכללה- (עבודה - במכללה) וחזרה הביתה. פעם בשבועיים לעשות נסיעה מאיזור שדרות לפתח תקווה.

עד כמה הרכב חסכוני בדלק? כמה הטיפולים שלו יקרים?

ואם במקרה הבחור שמוכר את הרכב רואה את ההודעה הזאת, האם הרכב עבר טיפול טיימינג? לכמה זמן הטסט של הרכב? גיר רגיל או אוטומט? מצב הגיר והמנוע? האם הוחלף מצבר?

תודה רבה מראש!

פורסם

ראיתי את המודעה. נתונים מעניינים, את התמונות לא ראיתי. גיר ידני בטוח. רכב חסכוני בדלק ועלות חלפים נמוכה, מאוד מתאים לצרכים שלך, מאוד זול לקניה ואחזקה. אין פלא שהפונטו היא חביבת הפורום בקטגוריית הידנות לסטודנטים/חיילים/נהגים חדשים ושאר דלי תקציב. מדובר בתמורה משביעה רצון יחסית לכסף.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...