Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה והתייעצות ב-סיאטקופרה.נט הרשמים הם כאלה:

הריבו היא התוכנה היא חזקה ובאופן מורגש מהיתר. עם זאת, הרוב מעדיף APR מטעמי אמינות והתנהגות.

ה-GIAC פחות מוכרת שמה ולא מצאתי התייחסות רבה אליה, סה"כ ציינו שמדובר על תוכנה מומלצת אבל ללא דיון מעמיק.

עוד תוכנה(צ'יפ) שנפוצה שמה היא ה-bluefin של סופרצ'יפס שלא מיוצגת בארץ.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתחתי שרשור דומה לפני שבועיים, אני באמת ובתמים לא חושב שמישהו עשה בארץ מחקר כמוני על ההבדלים בין התוכנות בעולם.

התייעצתי עם מנהלים ומשתמשים ותיקים בכל הפורומים הגדולים בעולם במיילים והתכתבויות במשך חודשיים.

הרשמים שלי הם:

APR דומה מאוד למקור, חברה מאוד מאוד חזקה ומייצרת גם אפטרמרקט ברמה הכי איכותית שיש

וגם עובדת עם vw באופן ישיר.

Giac פחות מדוברת שם, התקשתי למצוא חוות דעת עליה ומהמעט שכן הבנתי זה שהיא פחות מומלצת בבריטניה ספציפית, אין לי מושג למה אבל שם הם ממש אנטי.

Revo הייתה הבחירה שלי בסוף, לא מתחרט לרגע ומי שמכיר את השינוי שהרכב שלי עבר פשוט משתגע, הרכב פשוט מתפוצץ על הכביש בכל טווח הסלד, נפתרו גם בעיות של משאבת דלק שכן היו קיימים עם האפסולוט.

Bluefin של SuperChips גם כן משובחת מאוד הבעיה שאין לה כיום נציגות בארץ.

מה שכן היא תוכנה בהתקנה עצמית, אפשר להזמין להארץ מהאתר שלהם, אבל אם יש לך בעיה אכלת אותה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ממליץ לך בחום על התוכנה של giac הכי אמינה הכי חזקה ועובדת בהרמוניה מושלמת עם תיבות הילוכים מסוג dsg ,במידה ואתה לא גיר רגיל .

מעבר לתוכנה אתה צריך שרות אמינות וידע תכני רב את כל זה תוכל למצוא אצל e&a הסדנה שמשווקת את giac

בכל מקרה תכנס לדף הפייסבוק שלהם ותבין מה הצ'יפ הנמכר בישראל giac נקודה .

בהצלחה בכל אשר תבחר ......

(בכל מקרה אתה יכול לבצע תוכנת ניסוי לכמה ימים כדי להתרשם )

פורסם
פתחתי שרשור דומה לפני שבועיים, אני באמת ובתמים לא חושב שמישהו עשה בארץ מחקר כמוני על ההבדלים בין התוכנות בעולם.

התייעצתי עם מנהלים ומשתמשים ותיקים בכל הפורומים הגדולים בעולם במיילים והתכתבויות במשך חודשיים.

הרשמים שלי הם:

APR דומה מאוד למקור, חברה מאוד מאוד חזקה ומייצרת גם אפטרמרקט ברמה הכי איכותית שיש

וגם עובדת עם vw באופן ישיר.

Giac פחות מדוברת שם, התקשתי למצוא חוות דעת עליה ומהמעט שכן הבנתי זה שהיא פחות מומלצת בבריטניה ספציפית, אין לי מושג למה אבל שם הם ממש אנטי.

Revo הייתה הבחירה שלי בסוף, לא מתחרט לרגע ומי שמכיר את השינוי שהרכב שלי עבר פשוט משתגע, הרכב פשוט מתפוצץ על הכביש בכל טווח הסלד, נפתרו גם בעיות של משאבת דלק שכן היו קיימים עם האפסולוט.

Bluefin של SuperChips גם כן משובחת מאוד הבעיה שאין לה כיום נציגות בארץ.

מה שכן היא תוכנה בהתקנה עצמית, אפשר להזמין להארץ מהאתר שלהם, אבל אם יש לך בעיה אכלת אותה.

חבר אני לא מכיר אותך באופן אישי , אבל את הרכב שלך שהיה שייך לנאור אני מכיר מצויין ובעיה במשאבת דלק הייתה ברכב בלי שום קשר לשום צי'פ !!!!!

פורסם
ממליץ לך בחום על התוכנה של giac הכי אמינה הכי חזקה ועובדת בהרמוניה מושלמת עם תיבות הילוכים מסוג dsg ,במידה ואתה לא גיר רגיל .

מעבר לתוכנה אתה צריך שרות אמינות וידע תכני רב את כל זה תוכל למצוא אצל e&a הסדנה שמשווקת את giac

בכל מקרה תכנס לדף הפייסבוק שלהם ותבין מה הצ'יפ הנמכר בישראל giac נקודה .

בהצלחה בכל אשר תבחר ......

(בכל מקרה אתה יכול לבצע תוכנת ניסוי לכמה ימים כדי להתרשם )

הרכב הוא גיר ידני

פורסם

החלפה של 2 משאבות לא פתרה את הבעיה, החלפת התוכנה פתרה באופן מוחלט.

ואם אתה מכיר את נאור באופן אישי אתה גם מכיר את הבעיה שלו מול GIAC והנציג שלה בארץ.

ומה אתה מבלבל פה את המוח שזאת התוכנה הכי חזקה הכי אמינה והכי נמכרת בארץ?

יש לך הוכחות? הליקוק פה לסדנא זאת או אחרת לא יתן לך הנחות והטבות שם.

כל אחד יכול לרשום שהתוכנה שלו הכי חזקה, זה לא אומר שזה נכון.

עריכה: בוא תתן לי עכשיו הוכחה שיש יותר GIAC בארץ מאשר APR.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

ראשית אני באמת מודה כאן על העזרה שמתקבלת .

אפשר לשאול למה אתם מתכוונים שרושמים APR הכי דומה למקור?

ואם אני מבין נכון אם תוכנה זו או אחרת נותנת הספק יותר גבוה האם זה אומר שהיא תהיה פחות מומלצת בעקבות בלאי מהיר יותר, והתוכנה היותר"רגועה" עדיפה מבחינת אמינות והתאמה?

פורסם

זה דיי פשוט, כמו שזה נשמע.

ב-APR הכח מתקבל בצורה לינארית, כבר מסל"ד נמוך. דיי דומה לניהול המקורי רק יותר חזק.

ב-REVO ההספק המירבי שמתקבל הוא יותר גבוה, פעולת המנוע פחות לינארית ולכן התוכנה מוגדרת כיותר אגרסיבית.

כמו שאמרתי לאחר התייעצות ב-seatcupra.net, בחרתי ב-APR. רוב הדעות היו מוטות שמה ל-APR מטעמי אמינות. עוד הספק=עוד בלאי. למרות זאת, יש לציין, לא ששמעתי סיפורי זוועה על REVO, להפך.

סה"כ מדובר על 2 חברות מצויינות ומובילות בתחום.

כמו שכבר אמרתי giac פחות נפוצה ב-UK.

פורסם
זה דיי פשוט, כמו שזה נשמע.

ב-APR הכח מתקבל בצורה לינארית, כבר מסל"ד נמוך. דיי דומה לניהול המקורי רק יותר חזק.

ב-REVO ההספק המירבי שמתקבל הוא יותר גבוה, פעולת המנוע פחות לינארית ולכן התוכנה מוגדרת כיותר אגרסיבית.

כמו שאמרתי לאחר התייעצות ב-seatcupra.net, בחרתי ב-APR. רוב הדעות היו מוטות שמה ל-APR מטעמי אמינות.

רכשת כבר את הרכב?

הרכב אצלי כן ממש מגרד את 1500 הק"מ הראשונים שלו (:

פורסם
בהחלט בעיניי המתבונן, לתוכנות אופי שונה אבל בסופו של דבר כולן נותנות אותו דבר +-.

הAPR דומה לתוכנה המקורית רק יותר חזקה, שאר התוכנות יותר אגרסיביות.

אם אני לא טועה הגדישה של הAPR גם נמוכה יותר מג׳יאק וריבו.

כמה שטויות במשפט אחד, חבל שאתה טועה ומטעה. סתם שאלה מאיפה אתה יודע שapr קרוב למקורי ביצעת ניתוח של התוכנה? או לפחות ניתוח של המחשב המקורי? כנראה שלא אז תפסיק לרשום שטויות.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
החלפה של 2 משאבות לא פתרה את הבעיה, החלפת התוכנה פתרה באופן מוחלט.

ואם אתה מכיר את נאור באופן אישי אתה גם מכיר את הבעיה שלו מול GIAC והנציג שלה בארץ.

ומה אתה מבלבל פה את המוח שזאת התוכנה הכי חזקה הכי אמינה והכי נמכרת בארץ?

יש לך הוכחות? הליקוק פה לסדנא זאת או אחרת לא יתן לך הנחות והטבות שם.

כל אחד יכול לרשום שהתוכנה שלו הכי חזקה, זה לא אומר שזה נכון.

עריכה: בוא תתן לי עכשיו הוכחה שיש יותר GIAC בארץ מאשר APR.

1.אתה רוצה הוכחה שהיא הכי חזקה בארץ אתה מוזמן לבוא לאינדיקציה .

2.אני לא צריך טובות של הנחות וכדו...מאף אחד , לא קיים המ....יק שיקנה אותי בכסף .

3.תכנס לפייסבוק של e@a ואז תבין .

4.אולי תעשה דיינו לרכב שלך נראה את ההספק שהוא מוציא ?

בהצלחה בהמשך .....

פורסם

לך למפגש ותשאל כמה apr וכמה גיאק יש שם ואז תבדוק את הסטטיסטיקה.

אולי לאיביזה 1.2 יש יותר גיאק אצל הותיקים והחזקים לא תמצא כמעט.

אתה אמרת שגיאק התוכהה הכי טובה, הכי אמינה, הכי חזקה והכי נמכרת.

אין לך אפשרות להוכיח שום דבר מזה וכל מי שמבין עניין יסכים, גם אם זה נכון זה לא בר הוכחה.

פורסם

כפי שנאמר ב11 הדיברות....

השיפור הכי טוב זה הנהג עצמו.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני נוסע אם תוכנת GIAC ואני מאוד מרוצה, יש לי חברים שנוסעים אם תוכנות של APR, REVO והם גם מרוצים.

רוב האינדיקציות שנעשו GIAC היו קדימה, אבל לא תמיד אנשים מחפשים ליהיות הכי חזקים.

חבל לימשוך שוב את המלחמות של "התוכנה הטובה מכולם".

אין דבר כזה הכי טובה כולם טובות, רק כל אחת מתאימה לאופי אחר של בעל הרכב.

ממליץ כמו שממליצים לכל אחד ששואל מה לשים( שלדעתי צריך לעשות לזה סוף) לעשות יום ניסיון לכל תוכנה להרגיש למה הכי התחבר בעל הרכב.

פורסם

טופ ספורט, איך בדיוק בוצעו האינדיקציות האילו? אותם רכבים בדיוק רק הבדלי תוכנה או שבכלל אילו היו רכבים שונים עם חמוצים שונים?

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...