Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה9855 - יחידת ראש יוצאת מן הכלל ואם היא תקינה, שווה את הכסף.

לדעתי הצרימה מגיעה בעיקר בגלל הכוונים ההזויים במגבר שלך -

ערוץ A אצלך הוא כנראה הערוץ שמרים את הסט הקדמי -

הוא מכוון לHIGH PASS שזה בסדר גמור ועל מצב סטריאו שזה נהדר - אבל למה הוא חסום באיזה 150 הרץ???

זה אומר שהסט הקדמי שלך בקושי מנגן באס - וזה יכול להסביר צרימה כי הוא לא מנגן שום תדר שמאזן כנגד הטוויטרים ובכדי לקבל ממנו קצת באס אתה ממש מגביה.

תוריד את החסימה שם לאזור ה80 הרץ.

ערוץ B אצלך הוא כנראה הערוץ שמרים את הסאב - תנסה להעביר אותו ממצב ST (סטריאו) למצב מונו קודם כל.

אחרי זה תוריד אותו ל80 הרץ בחסימה - אין שום סיבה לתת לסאב לנגן כל כך גבוה!

ואחרי זה תוריד לסאב קצת את הLEVEL בכדי שהוא יהיה פחות חלש וישתלב יותר עם הסט הקדמי ופחות יפריע לך - תעשה את זה לפי שמיעה.

גם את הסט הקדמי - אם הוא חזק מידי - תוריד לו קצת את הLEVEL.

זה ששמו לך את הטוויטרים על -2 בקרוס זה טוב - אם אפשר להנחית אותם עוד יותר זה רק יעזור.

ביחידת הראש - תנסה להוריד קצת את הטרבל וטיפונת את המיד -> תראה אם הצרימה נרגעת לך קצת.

זה לבינתיים.

אפרופו - אין לי מושג איך התקינו לך את המידבאסים, אם השתמשו בהגבהות מעץ או לא ואם הם נוגעים בדיפון תוך כדי עבודה או לא, זה שחסמו לך אותם בHPF כל כך גבוה זה כבר מחשיד ואני חושד בהתקנה ירודה בנוסף להכל - מי המתקין?

הציוד הוא טוב וטוב שקנית את הציוד הזה ולא משהו עוד יותר פשוט כי התוצאה היתה יוצאת רק גרועה יותר.

בנוסף לכך ציוד טוב זה רק שליש מהמערכת - כל השאר זה התקנה וכוונים.

לגבי המוראל - יתכן והיית אוהב אותם יותר אבל אין שום סיבה שתתקין שני סטים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי ה9855 - יחידת ראש יוצאת מן הכלל ואם היא תקינה, שווה את הכסף.

לדעתי הצרימה מגיעה בעיקר בגלל הכוונים ההזויים במגבר שלך -

ערוץ A אצלך הוא כנראה הערוץ שמרים את הסט הקדמי -

הוא מכוון לHIGH PASS שזה בסדר גמור ועל מצב סטריאו שזה נהדר - אבל למה הוא חסום באיזה 150 הרץ???

זה אומר שהסט הקדמי שלך בקושי מנגן באס - וזה יכול להסביר צרימה כי הוא לא מנגן שום תדר שמאזן כנגד הטוויטרים ובכדי לקבל ממנו קצת באס אתה ממש מגביה.

תוריד את החסימה שם לאזור ה80 הרץ.

ערוץ B אצלך הוא כנראה הערוץ שמרים את הסאב - תנסה להעביר אותו ממצב ST (סטריאו) למצב מונו קודם כל.

אחרי זה תוריד אותו ל80 הרץ בחסימה - אין שום סיבה לתת לסאב לנגן כל כך גבוה!

ואחרי זה תוריד לסאב קצת את הLEVEL בכדי שהוא יהיה פחות חלש וישתלב יותר עם הסט הקדמי ופחות יפריע לך - תעשה את זה לפי שמיעה.

גם את הסט הקדמי - אם הוא חזק מידי - תוריד לו קצת את הLEVEL.

זה ששמו לך את הטוויטרים על -2 בקרוס זה טוב - אם אפשר להנחית אותם עוד יותר זה רק יעזור.

ביחידת הראש - תנסה להוריד קצת את הטרבל וטיפונת את המיד -> תראה אם הצרימה נרגעת לך קצת.

זה לבינתיים.

אפרופו - אין לי מושג איך התקינו לך את המידבאסים, אם השתמשו בהגבהות מעץ או לא ואם הם נוגעים בדיפון תוך כדי עבודה או לא, זה שחסמו לך אותם בHPF כל כך גבוה זה כבר מחשיד ואני חושד בהתקנה ירודה בנוסף להכל - מי המתקין?

הציוד הוא טוב וטוב שקנית את הציוד הזה ולא משהו עוד יותר פשוט כי התוצאה היתה יוצאת רק גרועה יותר.

בנוסף לכך ציוד טוב זה רק שליש מהמערכת - כל השאר זה התקנה וכוונים.

לגבי המוראל - יתכן והיית אוהב אותם יותר אבל אין שום סיבה שתתקין שני סטים.

שאני אגיע לבית בערב אני אעשה את כל השינויים שכתבת כאן , אבל איך ידעת איזה ערוץ הוא הסאב ואיזה הקומפוננטים?

השאלה שלי בגדול אם אני לא צריך להחליף קומפוננט וסאב ואפשר לכוון את הסט שלי לרמה כזאת שיוציא סאונד נקי ואיכותי בלי שיכאיב לי באוזניים , או שהוא מלכתחילה אגרסיבי מדיי? אני יודע שזה אינדיבידואלי אבל אני שואל בכלליות.

*שאלתי על 2 סטים מהסיבה שהסאב יכול להיות חזק מדיי לפעמים ואז אני מנמיך את העוצמה של הסאב דרך הHU , על ידי זה שאני נותן יותר ווליום לקומפוננטים שמקדימה... ואז אמרתי אולי אם הסאונד יגיע מכל הרכב אז אני פחות אשמע מקדימה ישירות(אבל יכול להיות שאני טועה וזה בכלל לא קשור)

.

*לפי מה שהבנתי הHU במצב טוב ולא עברה תיקון , השאלה אם אחרי שאני אכוון מחדש ע"פ ההמלצות שלך עדיין אהיה צריך לקנות HU חדשה.

ביחידת הראש יש לי אפשרות לשנות את הנתונים הבאים:

BASS = 0

BAL = 0

TRE = אני משחק עם זה לפי איך שנשמע לי

FAD = זה נותן לי אפשרות לתת ווליום גבוהה יותר או לקומפוננטים או לסאב.

פורסם

עדכון:

ה 9855 לא אקטואלית מהסיבה שנקנתה לפני 4 שנים וזה נראה לי יותר מדיי רחוק...

חיפשתי עוד ולא מצאתי בפורום יד 2 מהדגמים שעליהם המלצת , מה שכן מצאתי זה מישהו שטוען שקנה את ה9887 מרוסיה לפני כשנה ויש לו את הקופסה שלה אך ללא קבלה(ככה שאני לא יכול לדעת כמה זמן המכשיר קיים) , המכשיר עדיין מחובר לרכב... הוא רוצה באזור ה1100 ש"ח.

השאלה היא מה לעשות לגבי הHU - האם כדאי לקנות אחד חדש בעלות של 1000 ש"ח +- , שתעשה את העבודה בצורה טובה וכן תפתור את הבעיות? או ששווה להמשיך להתאמץ ולחפש יד שניה? כי אני רואה שלא מוכרים יותר מדיי יד שניה שלא קיים כבר הרבה שנים , אני מפחד לקנות יחידת ראש ללא ידיעה וודאוית של כמה זמן היא מותקנת ברכב ומה המצב שלה

*בבקשה לא לשכוח את התגובה הקודמת.

אחלה יום

פורסם

ה9887 הוא HU נהדר ושווה את המחיר הזה - רק מה לעשות, לקנות ביד2 זה תמיד לקחת סיכון כלשהוא.

אני לא הייתי פוחד יותר מידי לקנות את ה9855 מההיכרות הארוכה שהיתה לי עם ה9853 שנמכר אחרי שהוא היה כבר איזה 5 שנים אצלי ואני יודע שנהנים ממנו עד היום.

איך אני יודע איזה ערוץ זה מה?

פשוט מאוד - ערוץ A אצלך עם HPF מופעל -> זו חסימה שמיועדת לסט הקדמי.

ערוץ B עם LPF מופעל - זה מיועד לסאב.

הסיבות העיקריות לכך שאתה שומע את הסאב מאחורה ואת הסט הקדמי מקדימה ועוד בלי באס היא כמו שציינתי -

הסאב מנגן גבוה מידי בתחום תדר - ככל שתוריד אותו נמוך יותר כך הוא ישמע יותר לקדמת הרכב.

הסאב כנראה מנגן חזק מידי - תוריד לו את הגיין במגבר.

הסט הקדמי מנגן לא מספיק נמוך ולכן לא מייצר באס ולא מושך את הסאב לקדמת הרכב.

הטוויטרים כנראה עדיין חזקים מידי וזקוקים להנחתה נוספת - הורדת TRE מיחידת הראש והוספת LPADים בהחלט יעשו כאן עבודת קודש.

החלפת יחידת הראש יתנו לך אופציית כוונים עם הרבה יותר גמישות ולכן תוכל לשפר את התוצאה עוד יותר מה גם שהסיגנל יהיה נקי יותר מלחתכילה.

בנוסף לכך - אני בכלל הייתי שוקל להוסיף פרוססור שהוא גם מנחת - דוגמא יפה לכך הינה משהו ששילבתי לאחרונה ברכב של אבא שלי וזה הBIT TEN של אודיסון -> אבל כאן כבר גמישות הכוון היא אדירה ולדעתי זה לא בשבילך עדיין מה גם שאתה צריך לפטופ בכדי לכוון אותו.

ה9887 נראית לי כמו אופציה טובה מאוד וגם ה9855 למרות גילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה9887 הוא HU נהדר ושווה את המחיר הזה - רק מה לעשות, לקנות ביד2 זה תמיד לקחת סיכון כלשהוא.

אני לא הייתי פוחד יותר מידי לקנות את ה9855 מההיכרות הארוכה שהיתה לי עם ה9853 שנמכר אחרי שהוא היה כבר איזה 5 שנים אצלי ואני יודע שנהנים ממנו עד היום.

איך אני יודע איזה ערוץ זה מה?

פשוט מאוד - ערוץ A אצלך עם HPF מופעל -> זו חסימה שמיועדת לסט הקדמי.

ערוץ B עם LPF מופעל - זה מיועד לסאב.

הסיבות העיקריות לכך שאתה שומע את הסאב מאחורה ואת הסט הקדמי מקדימה ועוד בלי באס היא כמו שציינתי -

הסאב מנגן גבוה מידי בתחום תדר - ככל שתוריד אותו נמוך יותר כך הוא ישמע יותר לקדמת הרכב.

הסאב כנראה מנגן חזק מידי - תוריד לו את הגיין במגבר.

הסט הקדמי מנגן לא מספיק נמוך ולכן לא מייצר באס ולא מושך את הסאב לקדמת הרכב.

הטוויטרים כנראה עדיין חזקים מידי וזקוקים להנחתה נוספת - הורדת TRE מיחידת הראש והוספת LPADים בהחלט יעשו כאן עבודת קודש.

החלפת יחידת הראש יתנו לך אופציית כוונים עם הרבה יותר גמישות ולכן תוכל לשפר את התוצאה עוד יותר מה גם שהסיגנל יהיה נקי יותר מלחתכילה.

בנוסף לכך - אני בכלל הייתי שוקל להוסיף פרוססור שהוא גם מנחת - דוגמא יפה לכך הינה משהו ששילבתי לאחרונה ברכב של אבא שלי וזה הBIT TEN של אודיסון -> אבל כאן כבר גמישות הכוון היא אדירה ולדעתי זה לא בשבילך עדיין מה גם שאתה צריך לפטופ בכדי לכוון אותו.

ה9887 נראית לי כמו אופציה טובה מאוד וגם ה9855 למרות גילה.

אתה חושב שאחרי שאני אכוון לפי מה שאמרת יש מצב שלא אצטרך להחליף HU?

אני רק מצפה שאם קניתי חלקים איכותיים שיעבדו בצורה טובה והשאלה אם באמת לא כדאי לקנות HU חדשה באזור ה1000-1200 ש"ח...

פורסם

אני חושב שתמיד אפשר לזרוק\להוציא כסף - לכוון לא עולה לך שקל.

קודם כל תכוון - מסקנות אח"כ.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שתמיד אפשר לזרוק\להוציא כסף - לכוון לא עולה לך שקל.

קודם כל תכוון - מסקנות אח"כ.

אמת , אני אעשה את זה בערב!

תודה רבה

• תוכן חדש...