Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהJBLים למינם עושים עבודה לא רעה

סה"כ אתה הולך להגביר כאן סט פסיבי וסאב - היתרון הגדול של מגברי הסאן דאון והסלסטרה למערכות עם יחידות ראש בסיסיות הם בעיקר הקרוס אובר המשוכלל שלהם והיכולת לעבוד בהגברה אקטיבית על סט קומפוננט.

גם כמגברים הם כמובן נקיים יותר וכנראה גם חזקים יותר אבל מן הסתם המחיר כאן הוא הגורם המבדל.

רכישה מיד שניה מחבר פורום ועוד רכישה של מגבר היא לרוב רכישה בטוח - אבל תריץ חיפוש על הנושא הזה כי חבל לכתוב את זה פעמיים. (או הרבה הרבה מעבר לפעמיים).

למען האמת - ראיתי כאן JBL 75.6 (שישה ערוצים) מסתובב לו למכירה ב800 שקלים - אם הוא תקין, זה מחיר מגוחך למגבר שכזה -> לא שאתה צריך אחד אבל סתם דוגמא למציאה נהדרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע אתה צודק זה מה שאני מגביר אבל יכול להיות שיהיו שינויים בעתיד , אבל אני אמשיך לחפש ע"פ ההמלצות שלך תודה!

מה אתה אומר על INFINITY KAPPA FOUR?

הוא נחשב חזק...

פורסם

מדובר על מגבר קלאס D פול ריינג'

עד כמה שידוע לי ההספק שלהם גבוה והם נשמעים לא רע אבל אני לא בטוח שהם נכנסים לך בתקציב ובכל מקרה אני לא רואה סיבה מיוחדת להתאמץ עליהם.

עם כבר מגבר קלאס D פול ריינג' שהוא די מוצלח זה ה HDP4 של הרץ אבל הוא עולה אלפיים שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני שייך אמנם לעידן היורה (דינוזאור) - אבל עדיין לא הכחידו אותי

:-D

אני בטוח שימשיכו לנסות :-P

אבל קשה להרוג פולני 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

לא כתבתי EP4 שזה לדעתי מגבר מאכזב משהו.

כתבתי HDP4

150 וואט RMS לערוץ כפול 4 אנדרייטד לדעתי יהיה חזק מספיק :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מחזק את הדעה של lanosforce מכל מה שהוא כתב עד שלא תשמע מה אתה רוצה ואינלך בכלל כיוון אתה לא תצא מזה...

ואני רוצה להוסיף שאצלי ברנקס ההד יוניט פשוט זוועה ממש לא הייתי ממליץ לך להתעסק איתו.

בנוסף הוא גם לא קורא mp3...

בר תוכל בבקשה להגיד מה הבעיה עם הHU?

פורסם

היי

האם כדאי ללכת על המפרט הבא במחיר של 4800 ש"ח(כולל התקנה)?

HU: משאיר את המקורית של הרכב.

מגבר: HDP4 HERTZ.

סאב: Hertz ES300 700W.

סט (1) של קומפוננטים: HERTZ HSK 165 HI ENERGY.

*רמקולים אחוריים מנותקים

יש צורך במגבר שצייניתי או שעדיף לקחת מגבר זול יותר(JBL GTO 1004 לדוגמא)?

עדיף לקחת את הINFINITY KAPA FOUR במקום ה HDP4 HERTZ? הINFINITY עולה 200 ש"ח פחות.

תודה

ארז

פורסם
היי

האם כדאי ללכת על המפרט הבא במחיר של 4800 ש"ח(כולל התקנה)?

HU: משאיר את המקורית של הרכב.

מגבר: HDP4 HERTZ.

סאב: Hertz ES300 700W.

סט (1) של קומפוננטים: HERTZ HSK 165 HI ENERGY.

*רמקולים אחוריים מנותקים

יש צורך במגבר שצייניתי או שעדיף לקחת מגבר זול יותר(JBL GTO 1004 לדוגמא)?

עדיף לקחת את הINFINITY KAPA FOUR במקום ה HDP4 HERTZ? הINFINITY עולה 200 ש"ח פחות.

תודה

ארז

הHDP4 יהיה עדיף ממנו והוא שווה את ההפרש ב200 שקלים במחיר - הוא גם קטן יותר פיזית עד כמה שזכור לי וגם נוח יותר לגישה לכוונים.

הHDP4 עולה באזור ה2K שקלים אז ככה שעוד 2800 שקלים לES300 והיי אנרג'י זה האזור שבו אני לא יודע אם המחיר משתלם או לא אבל אני מניח שגם במקום הזול ביותר זה לא יהיה זול בהרבה, מה גם שלHSK 165 יש ה-מ-ו-ן זיופים אז תדאג לוודא את המספר הסידורי של הסט מול היבואן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...