Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתחילת החודש רכשתי באיביי זוג מתאמים (ADAPTERS).

היום במקרה עברתי על חשבון הפייפאל שלי ובדקתי מה קורה שם, וראיתי שיש חיוב כפול:

5.98$ עבור המתאמים שרכשתי, והסטטוס שלהם מסומן כ-SHIPPED.

מתחתיו, באותו תאריך, עוד חיוב על אותו סכום 5.98$, עבור אותו מוצר, והסטטוס שלו לא מסומן כ-SHIPPED.

בדקתי אם אכן חוייבתי על זה מול חברת האשראי וכמובן שחוייבתי.

שלחתי הודעה באיביי למוכר, והודעה לפייפאל, והבהרתי שרציתי לרכוש סך הכל סט אחד של מתאמים, ובנוסף הסט השני בכלל לא נשלח ואני לא מעוניין בו.

האם זה אמור לעזור והם יבטלו את החיוב השני ?

פורסם

נראה לי שלחצת על הכפתור confirm payment פעמיים,

אם איני טועה זה עלול לגרום לכפל חיובים - בפעם הבאה שים לב ולחץ פעם אחת בלבד.

בנוגע להחזרת הכסף, אין לי מושג, אך אני משער שזה עלול להיות תלוי ברצונו הטוב של המוכר לבוא לקראתך ולבטל את הזכייה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
נראה לי שלחצת על הכפתור confirm payment פעמיים,

אם איני טועה זה עלול לגרום לכפל חיובים - בפעם הבאה שים לב ולחץ פעם אחת בלבד.

בנוגע להחזרת הכסף, אין לי מושג, אך אני משער שזה עלול להיות תלוי ברצונו הטוב של המוכר לבוא לקראתך ולבטל את הזכייה.

ומה לגבי הרצון הטוב של פייפאל ? יושב להם בחשבון מוצר שמסומן כ-לא נשלח, עברו שבועיים מאז ששילמתי עליו וברור לכולם שהוא לא יישלח, איזה אינטרס יש להם להגיד לי שאני חייב לשלם עליו?

פורסם

זה קרה לי בעבר על 2 מוצרים - חולצה של אברקרומבי, וחצים למטרה.

למוכר החולצה שולם הסכום פעמיים, ובחצים כביכול הזמנתי 2 מוצרים.

עם החצים אמרתי ניחא ופשוט קיבלתי הביתה כמות כפולה, ובמקרה של החולצה פשוט שלחתי הודעה למוכר (דרך איביי) שהוא קיבל כפל תשלום ושאני מבקש ממנו שיחזיר לי את הכסף שלי במיידית, בתוספת הבהרה שאם כספי לא יוחזר אליי במהרה אפתח דיספיוט באייבי.

תוך יומיים הכסף היה אצלי בחזרה בחשבון..

פורסם

פייפל הוא מסלקה (כמו בנק - מעביר כסף מאחד לשני), לא אתר קניות.

אם לחצת פעמיים אז ישלמו פעמיים.

הפניות אליהם מטופלות אוטומטית (רובוט) לפי לוח זמנים שכתוב שם, והוא משאיר זמן ארוך כדי לאפשר ברור בינל למוכר, משלוחים שמתסצעים באיטיות, ודברים כאלו קורים ומוכרים לחלק מאיתנו. אל תתרגז, אבל למה אתה מחכה לרצון טוב מפעולה ממוחשבת ומניח שלכולם ברור שלא תקבל את המשלוח השני? הם בודקים כל יום מה קורה עם ההוא מישראל? אז לא.

ואולי תופתע ותקבל אותו אם אכן הית ההזמנה כפולה (את זה אפשר לבדוק באתר המכירות)?

את כל הברורים של כמה הזמנתי ומה קבלתי - עליך לעשות מול המוכר ואם אין הבנות מול אתר הקניות (אם הוא אינו של המוכר).

בוא תתנחם שכל הסיפור הוא שישה דולרים. כן צודק, לא צודק - לא שווה את הכעס הזמן ווהמשאבים , במיוחד כשנראה לי שאף אחד לא ניסה לרמות אותך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הכל ברור, ולגיטימי שהם יבדקו.

חוץ מזה שגם התקשרתי לפייפאל ישראל ודיברתי איתם על זה.

אני חושב שברגע שההזמנה כבר כמעט חודש עומדת על סטטוס של "לא נשלחה" זה מספיק בשביל לתת לי את הכסף..

פורסם

זיכו אותי.

אני עדיין חושב שזה מטומטם שאתר ענק כמו איביי לא דואג לממשק יותר ידידותי, כזה שברגע שאתה לוחץ CONFIRM PAYMENT לא תוכל ללחוץ שוב. (אין סיכוי שלחצתי פעמיים, אני חושב שהבעיה הייתה במקום אחר)

זה לא אמור להגיע למצב כזה בכלל.

פורסם

אם איני טועה, הבעייה היא בדפדפנים מסויימים ולא בממשק האתר.

לי ב firefox לדוגמה אין אפשרות ללחוץ פעמיים - אחרי הלחיצה הראשונה, הכפתור "מנטרל" את עצמו ומונע לחיצות נוספות.

איזה דפדפן יש לך?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם איני טועה, הבעייה היא בדפדפנים מסויימים ולא בממשק האתר.

לי ב firefox לדוגמה אין אפשרות ללחוץ פעמיים - אחרי הלחיצה הראשונה, הכפתור "מנטרל" את עצמו ומונע לחיצות נוספות.

איזה דפדפן יש לך?

אקספלורר.

קשה לי להאמין שהם לא דאגו שדפדפן כזה פופולרי יתמוך בזה.

• תוכן חדש...