Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש ברשותי ביואיק לה קרוס שנת 2006 מנוע 3.6 דגם CXS הרכב עבר 123,500 ק"מ.

מזה מספר שבועות יש לי בעיה ברכב, כאשר חם מאוד או לחלופין לאחר נסיעה ארוכה בעיקר עליות או הפעלת מזגן ממושכת בכל העברת הילוך אוטו' אני מרגיש מעיין "בעיטה"-דפיקה בגיר, אגב לאחר כיבוי והדלקה של הרכב הבעיה נעלמת.

יש לציין כי אותה תופעה הייתה לי בדיוק כאשר הרכב עבר 51,000 ק"מ ואז הוחלף ווסת לחץ של הגיר דבר אשר פתר את הבעיה.

כיום אותה בעיה בדיוק, כאשר התחברו עם המחשב לרכב יש הודעת תקלה 2015 אם אני זוכר נכון אשר מורה על תקלה בווסת לחץ של הגיר.

הייתי במכון אוט' גיר בחולון אשר אמר לי כי החלפת הווסת תעלה לי 1600 ש"ח לפני מע"מ והוא לא מבטיח כי החלפתו תפתור את הבעיה וייתכן כי אזדקק לשיפוץ גיר, דבר אשר נראה לי תמוהה הרי הרכב עבר בסה"כ 123,000 ק"מ, ותשובתו הייתה כי הגירים הללו מחזיקים 150,000 ק"מ לערך, האם זה נכון?

ראתי בפורום פה שמישהו הזמין את החלק הזה מ EBUY בעלות של 250 ש"ח אשמח לדעת מה שם החלק במדוייק על מנת לבדוק את האופצייה להזמין את החלק משם כי בארץ החלק עולה סדר גודל של 950 ש"ח.

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולייעץ לי מה לעשות ואם תוכלו לתת לי את השם של ווסת לחץ השמן של הגיר באנגלית על מנת שאוכל לראות מה מחירו בEBUY

אני בהחלט אוהב את הרכב וממש נהנה ממנו.

תודה לעוזרים :-)

• תוכן חדש...