Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה.הלכתי ליראות את הרכב הזה:

SEAT IBIZA

שנה:2000

מנוע:1.6 75 כוח סוס

גיר:ידני

קילומטרג':175 אלף

מחיר:11 אלף

במהלך הבדיקה הבחנתי בחופש בידית ההילוכים-הידית זזה בחופשיות מצד לצד.

ואצל אבי ברכב אין את התופעה הזו.

מה יכולה להיות הביעה ואיך ניתן לתקנה?

*הודעה זו נערכה קלות, ניסוח ילדותי הוחלף במשהו שהולם יותר את רוח האתר. בברכה, ההנהלה.

פורסם
היי חברה הלכתי ליראות את הרכב הזה

SEAT IBIZA

שנה:2000

מנוע:1.6 75 כוח סוס

גיר:ידני

קילומטרג':175 אלף

מחיר:11 אלף

עכשיו הכל טוב ויפה אבל יש משו הידית הילוכים כיאלו היא זז מיצד לצד כזה כיאלו רופפת כזה

ואצל אבא שלי באוטו גם גיר רגיל הידית הילוכים מאודקת כיאלו מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?

הכי טוב זה שתיקח את הרכב לבדיקה אצל רון, הוא יוכל להגיד לך אם שווה או לא לגעת ומה עלות התקלות והתיקונים במידה וצריך. יותר טוב מכל מכון בדיקה שרק מכסה על התחת של עצמו

פורסם

לא מחייב חופשים בגיר עצמו ויכול להיות רק חופש בידית ההילוכים עצמה כתוצאה מתותבים שכבר גמורים. או אם קיים בוקסות לשטאנגות עצמם של הידית אז הם כניראה גמורות. אם מעבר לכך ההילוכים עוברים חלק, לא קשה מידי, קשה לי להאמין שהחופש הזה הוא תוצאה של גיר בלוי ולא מיתכוון לבלאי טיבעי.

פורסם
לא מחייב חופשים בגיר עצמו ויכול להיות רק חופש בידית ההילוכים עצמה כתוצאה מתותבים שכבר גמורים. או אם קיים בוקסות לשטאנגות עצמם של הידית אז הם כניראה גמורות. אם מעבר לכך ההילוכים עוברים חלק, לא קשה מידי, קשה לי להאמין שהחופש הזה הוא תוצאה של גיר בלוי ולא מיתכוון לבלאי טיבעי.

חד משמעי הבעיה אינה בגיר אלא במנגנון הידית או הכבל המחבר את הידית אל מנוף ההילוכים של הגיר. תבדוק, אולי השתחרר לך הבורג שמקבע את הזרוע למוט היוצא מן הגיר.

• תוכן חדש...