Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס התקנה עצמית - פוקוס 2007

sharon555
שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

לפני יומיים רכשתי מאיביי חיישני רוורס בעלות של כ-15$.

(מצטער שאין קישור כי אני חדש פה ואין לי אפשרות לצרף קישור כרגע).

ברצוני להתקין את החיישנים עצמאית.

האם למישהו יש ניסיון עם חיישנים מאיביי והאם הם אמינים?

האם ההתקנה מסובכת?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם חבר שלי קנה מאיביי, הגיע המוצר לארץ והתקין אצל מתקין פה בארץ, הבעיה תהיה בנושא האחריות אם תהיה איתם תקלה יהיה כאבי ראש לשלוח בחזרה את המוצר ולקבל במקומו חדש, המשלוחים יעלו לך כסף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב15 דולר יותר זול לקנות חדש אם יתקלקל.

גם אני קניתי חיישני רוורס ומצלמה אחורית מאייביי.

שבוע שעב התקנתי את המצלמה, עכשיו ממתין להגעת החיישנים.

מה בידיוק אתה רוצה לדעת?

כל חיישן מתחבר ל"מוח", מהמוח יש יציאה בדר"כ לרמקול ולצג לד המציג מרחק מ"עצם" קרוב.

את המתח ל"מוח" אתה מחבר למתח של אור רוורס, כך שבעצם כשאתה מעביר לרוורס, נידלק אור אחורי(לבן), והמוח מקבל מתח ומתריע על עצם קרוב. את המוח תשים במקום מוסתר, תלוי בדגם הרכב שלך, בעיקרון יש מקום באיזור הגלגל ספר.

שוב, מה בידיוק אתה רוצה לדעת?

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אתה לוקח?

הייתי עושה בכיף גם ללא תשלום- פשוט אין לי זמן מיותר לכאלו דברים , את שלי לקח לי בערך חודש וחצי להתקין מרגע שהגיעו אלי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...