Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר, טלוויזיה, סאונד בר, אלטיזאכן !!! (מכיל תגובה של בנצי כבר בהודעה הראשונה !)

בנצי
שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ליביו, גם אני שמתי לב שכתבת על הבוקסי בוקס, וראיתי את השרשור שאבי פתח...

אז ככה, אני בדיוק הרכבתי רשימת קניות, הטלוויזיה תהיה SHARP AQUOS LED 60, למרות שאני לא רוצה SMART TV, היא זהה במחיר לטלוויזיה עם אותו המפרט ובלי הSMART, אז אני נעול.

המחשב שישמש בתור המדיה סנטר הוא בעל המפרט הבא:

מעבד - AMD Quad-Core A8-3820 Accelerated Processor with AMD Radeon HD 6550D graphics

זכרון - 6GB DDR3 SDRAM, 4MB L2 cache

דיסק קשיח - 1TB Serial ATA.

וכמובן USB3 וכרטיס רשת אלחוטי מובנה.

סאונד בר של LG עם סאב וופר אלחוטי.

מקלדת Logitech - K400, עם פד מובנה ומידות ממש קומפקטיות .

אני הולך לחבר סטרימרים במטבח, אמבטיה, חדר שינה ובמשרד של ROKU, דגם 2XS.

בעתיד יכול להיות שאעביר את המחשב למשרד ופשוט ארכיב תחנת עבודה בסלון.

אז איפה הבעיה???? אני מטומטם, יש לי רשימה מצויינת, וזה עוד כלום, יש רמקולים שאני הולך להרכיב מסביב לכל הבית (בשביל המסיבות), טלוויזיות לאמבטיה ולחדר השינה (32 ו55) במטבח אני אחבר את הפלזמה הישנה 40 ומשהו אינטש'.

הבעיה שלי אני לא יודע כלום על צפייה דרך האינטרנט ואני ממש קרוב להזמין את חברת הכבלים ואני שונא כבלים, פה בארה"ב יש פרסומות בכל ערוץ, כולל הפרימיום! אינעל אחותם!

האם מישהו יכול להסביר לי איך אני מוריד\ צופה\ משיג או משמתמש בכל הטורנטים האלה שאתם מדברים עליהם, איך אני מתחיל מאפס? מה עושים, איך מתארגנים? שילמתי לאיזה אתר של אחסנת מידע 10 דולר לחודש של שימוש כדי לצפות בBREAKING BAD, אין לי כבלים, לא רוצה כבלים.

מישהו? האם כל הציוד הזה יעבוד יופי ותהיה לי אפשרות לראות מה שאני רוצה?

בפעם האחרונה שהורדתי משהו השתמשתי הI-MESH!!!!

תצילו אותי.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלח לי את הטלפון שלך בה"פ אני אסביר לך הכל בדגשים על ארה"ב

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - אל תזמין כבלים! - זה יעלה לך בערך כמו סיגריות :)

סבבה ? סגרנו את הפינה הזו?

אתה בארה"ב - תוכן חוקי הוא סופר נגיש וקל מאוד להשגה.

בשביל סרטים - מנוי בNetflix (יש אותו על המחשב וברוב הסטרימרים)

בשביל סדרות - מנוי בHulu +

זה סוגר לך את הפינות של 90% מכל הדברים החדשים שיוצאים - באיכות של 720P לפחות (אתה חייב אבל חיבור 20 מגה פלוס מינוס כדי לצפות באמינות).

מה שכן - לפעמים יהיו חסרים הדברים החדשים ביותר.

בשביל זה - גם הרוקו שאתה קונה - יש לו גישה להמון ספריות מידע ואתה יכול להשכיר בדולרים בודדים תוכן (עדיין - גם אם תשכיר משהו כל ערב - יצא כנראה יותר זול מכבלים)

לא מספיק? אני מוצא שטורנטים עושים את העבודה - גם כאלו פתוחים.

הלינקים שאני אישית משתמש: סדרות:

http://thepiratebay.se/user/sceneline/0/3

סרטים:

http://thepiratebay.se/user/BOZX/

פעם ביום יומיים - אני בודק מה חדש.

כל הסדרות עולות כמה שעות אחרי שידור.

כל הסרטים עולים באותו יום שהבלו ריי יוצא למכירה.

(ובSide note - מה שאני אוהב - אני קונה עותק פיזי)

א ב ל - הרוקו - לא תומך בסטרימינג ממחשב - שזה חתיכת חסרון אם אתה לא תקנה הכל אונליין.

הייתי שוקל במקומך לקנות רוקו אחד ונגיד בוקסי אחד - לרוץ איתם קצת - ולראות מה עובד לך יותר טוב.

בבוקסי תוכל לשלוף חומר מהמחשב מהרשת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

818-306-0486' זה הטלפון אבל אני זז למיטה :) או יותר נכון הולך לראות במיטה SONS OF ANARCHY !

יש לי מנוי לנטפליקס כבר 4 שנים, את המנוי לHULU ביטלתי כי הם לא ממש מחדשים לי משהו.

חשבתי כבר להזמין תחנות עבודה אלחוטיות אבל אני לא רואה את עצמי יושב באמבטיה עם מקלדת, מקסימום פותח פנדורה או נטפליקס, אז לטלוויזיה אחת סגרתי את הפינה עם הרוקו הכי זול שבנמצא.

האשה רוצה תוכניות ריאלטי שלא מצאתי על נטפליקס, כרגע כל התוכן שלי מגיע דרך PROJECT FREE TV, אבל זה בסה"כ לינקים לאתרי אחסון מידע.

אני גם הולך לשדרג את הראוטר לאיזו מפלצת, כי מה שיש היום לא מגיע עם קליטה מלאה לחדר השינה, ד"א בחדר השינה יש את הWII שמשמש בתור סטרימר לNETFLIX, לא נראה לי נוח לשחק באולינג מהמיטה :)

ליביו, תבוא לבקר, מגיעה לך ולאשה איזו חופשה חביבה ....

סרטים טובים אני קונה באמאזון, 4.99 כולל המשלוח לכל DVD בד"כ חודש אחרי שהוא יוצא.

בדיוק כמו ספרים, למרות שאני קורא בקינדל, אני רוכש את הספרים שמשאירים עליי רושם טוב במהדורה מודפסת, לא חסרים מדפים בבית.

אני אנסה את הלינקים שצירפת, אני מקווה שאוכל להבין איך זה עובד ואיך אני מתחיל להוריד סדרות או לצפות אונליין, כי נטפליקס מביאים אותם רק שנתיים אחרי שיוצא אוסף בDVD או משהו כזה, אני כבר 2 עונות אחורה במד-מן.

ד"א יש לי 3TB פנויים על כוננים חיצוניים שמחוברים לרשת הביתית, ככה שאני לא פוחד להוריד מה שבא לי.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ידוע לי מה קורה עם גולשים פרטיים שעושים שיתוף קבצים בארה"ב, כדאי לבדוק את הנושא.

מומלץ להשתמש בכל מיני תוכנות ANONYMOUS להסתרת הIP בזמן שמבצעים הורדות . בארץ זה פחות רלוונטי, ביינתים.

כאן יש לך רשימה של אתרים לחיפוש טורנטים ציבוריים (לגבי טורנטים פרטיים מומלץ לרכוש קצת ניסיון בתחום, כי שם יש רשימת חוקים)

http://torrentfreak.com/top-10-most-popular-torrent-sites-of-2011-110105/

תוריד את תוכנת UTTORENT , ומשם נשאר להתחיל להוריד.

בהגדרות אני ממליץ לצמצם את מספר החיבורים, כי הבעיה של הטורנטים הציבוריים שיושבים לך אלפי CONNECTIONS על כל טורנט , גם אחרי שהוא סיים להוריד, והתוצאה זה שהרוחב פס שלך חנוק כיוון שהחיבורים ממשיכים לגזול מרוחב הפס.

אני אמליץ משהו שהוא לא הכי מנומס, אבל מי שלא יודע לנהל את רוכב הפס דרך ההגדרות, שפשוט ילחץ STOP על UPLOAD של הטורנט שגוזל את המשאבים, או ימחק אותו מרשימת הSEEDS . יש מספיק משתפים לתכנים פופולריים גם ככה.

מלבד טורנטים יש לך USENET , השירות בתשלום ודורש עקומת לימוד גבוהה יותר מטורנטים, היתרון זה רוחב פס מקסימלי שמנוצל , וגם תכנים ישנים זמינים בשיא המהירות. אם תרצה מדריך בנושא, תבקש ונמצא לך ברשת , בעברית.

אבל, כמו שLIVIO ציין, ארה"ב זה גן עדן לתוכן אינטרנטי , שירותים כמו NETFLIX וHULU אתם מקבלים חינם, אנחנו בארץ צריכים לשלם על PROXY כל חודש כדי שהIP שלנו יהיה אמריקאי ונוכל להנות מתכנים בBOXEE ובמחשב של האתרים הללו.

לטעמי ITUNES עדיין יקר, לשלם על כל עונה 60 דולר זה מוגזם לטעמי. לא חסרים פתרונות חינמיים והם צריכים להתעורר.

בעניין הSETUP שלך , אם יש לך תקציב לנושא היתי חושב שוב לפני שאתה ננעל.

מערכת ק"ב בארה"ב, אפשר להשיג משהו מדהים בתקציב שנמוך באלפי שקלים מאשר בארץ.

תשקול סאבים של SVS או HSU חברות מקצועיות שמתמכות בסאבים עם פידבקים מעולים (לי בבית יש HSU ואני בשמיים ממנו)

סט רמקולים מAMAZOM , של POLK AUDIO / B&W / KLIPSCH וכדומה (מערכת של 5.1 או 7.1 תלוי בחלל הסלון)

כמובן להגיע לחנות מתמכה לפני שאתה רוכש מהרשת כדי לשמוע את הסט, בתחום הק"ב האוזן קובעת ולא תגובות של חסרי ניסיון שיכולים להטעות.

אלא אם מדובר בחדר קטן, ואז גם מערכת בסיסית תהיה חביבה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היות ואתה נם לך אז אני אדבר איתך בהמשך, אבל כמה דברים חשובים:

1. הזרמה של וידאו היא לא להיט כשקליטת הרשת לא טובה. אם אתה יכול, עדיף למתוח כבלים אל הסטרימרים, או במקום לחזק את הראוטר, פשוט למשוך כבל לפינה אחת בבית ולחבר בו Access Point, כלומר עוד נקודת גישה אלחוטית לרשת.

2. לגבי טורנטים. דבר ראשון, אך ורק תוכנת utorrent. שנית, טראקרים ציבוריים בארה"ב הם סכנה, אני מכיר לא מעט אנשים שקיבלו מכתבי אזהרה אחרי שמוש בהם. אני יכול לשלוח לך הזמנה לטארקר פרטי.

בגדול, הצורה שביטטורנט עובד היא ע"י כך שאתה מוריד קובץ מהאתר שמכיל בתוכו את הפרטים של מה שאתה רוצה להוריד. כל מי שבאתר ויש לו את הקובץ בעצם מעלה אותו ישירות אליך. כשיש לך את הקובץ אצלך, אתה מעלה אותו עבור אחרים.

כל מה שצריך לעשות זה למצוא את הקובץ שרוצים, קליק, והוא יורד. רק צריך להשאיר אותו אצלך תקופה ולא למחוק מיד כדי שאחרים יוכלו להנות גם. היתרון בטראקרים פרטיים הוא שהם סגורים לחברים בלבד, מה שמקשה על איתור שלך ע"י האולפנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Utorrent מלשינה עליכם.

לפחות על האמריקאים.

כדאי שתשקלו את השימוש בתוכנה הזו בעתיד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך סימוכין למידע הזה?

שיתפתי איתה בערך 4 ג'יגה ביום עד דצמבר האחרון בארה"ב, ושום בעיה. הכל בטראקרים פרטיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלח לי את הטלפון שלך בה"פ

בנצי, זה מלכודת. היה עליו בכולבוטק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להתעסק עם טורנטים זה כלכך 2005 ..

יש היום USENET , וב USENET יש הכל . והרבה לפני הטורנטים :)

במחיר זעום של 11$ לחודש תוכל להוריד את כל המשחקים \ סרטים \ סדרות \ תוכנות שתרצה, כל הסרטים מגיעים לשם בממוצע 12-24 שעות לפני שהם מגיעים לאיזשהו טורנט (הם בד"כ מופצים לשם ישירות מהסייטים)

החיבור הוא חיבור מהיר ככל שאתה יכול (בעבודה אני עובד עם חיבור 1 גיגה לאינטרנט ומוריד ב 14-17 מגה לשניה) ולא תלוי בסידרים או כל בנאדם אחר.

כמו כן אין שום צורך להעלות משהו בתמורה

בקיצור - מילות גיגלול הן - Alt.binz (התוכנה)

http://www.nzbmatrix.com - אתר עם קבצי "קיצור" (קבצים שמאגדים בתוכם את כל הקישורי קבצים - מה שנותן לך קובץ אחד שאתה מוריד במשקל של כמה KB קטנים והוא בעצם מוסיף ל QUE של ההורדות שלך את מה שרצית - ממש לבחור סרט, ללחוץ על הלינק, ולהוריד אותו ישירות)

http://www.news.astraweb.com - ספק USENET (תנסה לגגל ASTRAWEB 11$ בשביל המבצע שלהם)

שיהיה בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנצי איפה אתה בארה"ב, אני 28 נוחת בווגאס ומתחיל את לעלות למעלה דרך נאפה בשביל לרדת עד סאן דייגו דרך החוף. יש לי איתי עוד שניים שיכולים לעזור בהתקנות אם תצטרך :)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי בנצי ,

המלצתי גם לניטצ' , ואמליץ גם לך -

http://www.youtube.com/watch?v=ILXuNkqo-hU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בבעלותי מקלדת כזו ,קשה לתאר כמה זה נוח (וממש טיפה יקר מהלוג'יטק).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, הזמנתי בטעות את האלחוטית הרגילה ולא את הבלוטות׳, קליטה קקי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...