Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 40K

akreis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חבר חדש בפורום ושמח להצטרף אליו..

אני מחפש רכב ראשון שישמש 1-2 אנשים, כך שעקרונית הכיוון שלי הוא לרכב מיני או סופר מיני.

התקציב שעליו חשבתי הוא עד 40 אלף ש"ח (אהיה מוכן להתגמש בתקציב עד לסכום של 45 אלף ש"ח, אם התנאים האחרים שבהם אני צריך שהרכב יעמוד מאפשרים רכישה רק של רכב יקר יותר).

השימוש הצפוי ברכב אינו וודאי. הוא אמור לשמש כרגע בעיקר לנסיעה עירונית בתוך ירושלים עם נסיעות מזדמנות (פעם בשבוע) לאזור המרכז. עם זאת, ייתכן שתוך כמה חודשים אצטרך להשתמש ברכב לנסיעות יומיומיות מירושלים לאזור המרכז וחזרה.

הדברים שחשוב לי למצוא ברכב המבוקש הינם בטיחות, אמינות, יחס טוב של קילומטר לדלק, גיר אוטומאטי וכמובן שיסחוב בעליות לירושלים :)

פחות חשוב לי העיצוב של האוטו, המרווח בתוכו, גודל תא מטען.

אשמח לקבל המלצות אילו דגמים יכולים להיות רלוונטיים עבורי ומאילו שנים?

בנוסף, לאור התנאים שפירטתי, האם כדאי לי לרכוש מכונית מפרטי או מיליסינג?

תודה מראש :),

אלון

פורסם

ברוך הבא לפורום.

יועיל מאד אם תחזור אלינו עם 3-4 אופציות שנשמעות לך מעניינות, אחרי שביצעת חיפוש בפורום.

בהצלחה ותהנה מהתהליך!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה דעתך על פג'ו 307, או סקודה רומסטר?

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

חשבתי יותר על רכב עם נפח מנוע קטן יותר, 1200-1400 סמ"ק.

הרכבים שעליהם חשבתי ואמורים לעמוד בתקציב הם:

- דייהטסו סיריון מהשנים 2007-2008

- פולקסווגן פולו מ-2007

- פיאט פונטו גרנדה מ-2008-2009

- פג'ו 207 (מוכן לנסות רובוטית) מ-2007-2008

אשמח לקבל חוות דעת איזה מהם כדאי לי יותר לקנות לאור מה שרשמתי קודם וכמובן שאם יש רכבים נוספים שבאים בחשבון אז אשמח לדעת.

שיקול חשוב נוסף מבחינתי במיקוד הבחירה הוא איזה רכב קל יותר לקנות מליסינג, כי ממנו כנראה אקנה את הרכב. אשמח גם לקבל המלצות מאילו סוכנויות כדאי לקנות רכב.

תודה מראש!

אלון

פורסם

עזוב אותך קח סקודה רומסטר מכונית מעולה

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

היי,

אתחיל מהסוף – מקור הרכב הוא הדבר הכי פחות חשוב, מה שמשנה הוא מצב הרכב.

יש אנשים פרטיים שמזניחים את הרכב, ויש כאלה ששומרים עליו מאד.

כנ"ל לגבי חברות ליסינג- יש כאלה שמתחזקות אותו על פי הנחיות היצרן, ויש כאלה ש"מחפפות".

וגם אם יש פערים במחיר בין חברת ליסינג ללקוח פרטי – אחרי כמה שנים המשמעות הכספית של פערים אלה מצטמצמת מאד,

ומאידך – המשמעות של רכישת רכב לא טוב מתחזקת מאד (עלויות תחזוקה ותיקונים).

לכן, אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.

חפש בכל מקור אפשרי, בדוק את הרכב באופן יסודי במכון בדיקה שמקובל עליך, דרוש פירוט של ההסטוריה / הטיפולים שהרכב עבר ומשם תתקדם. לגבי הצרכים שלך – רכב סופר מיני עושה רושם שיעשה את העבודה. תתמקד על רכב בן 3-4, עם קילומטרז' סביר (עד 80,000). לרכב סופר מיני מודרני לא אמורה להיות בעיה לסחוב את העליות לירושלים.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...