Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קורה לי שאני מניע את הרכב, הכל לכאורה נראה בסדר - אבל האורות, המזגן, והחלונות לא עובדים :(

כבוי והתנעה של הרכב (לפעמים כמה פעמים) והחשמל חוזר כאילו לא קרה כלום.

זה יכול להעלם לכמה שבועות, לפעמים פעם אחת בכמה ימים, ולפעמים כמה פעמים ברצף.

זה אף פעם לא קרה לי במוסך או אצל חשמלאי - כך שלא היתה הזדמנות לבדיקה מעמיקה של בעל מקצוע.

האם מישהו נתקל פעם בבעייה דומה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניסית לבדוק טעינה של המצבר/ האלטרנטור ?

אצלי בגטס הקודמת שהחזקתי קרה מקרה לא פחות הזוי-הרכב נסע מצויין עד הכניסה לרחוב,200 מטר מהבית ואז נסגרו האורות לבד והאלטרנטור הלך בשניות בלי סימן מוקדם שהוא הולך למות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חשבתי על זה. אך לא ברור לי למה זה תמיד שלושת הצרכנים יחד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

1. בדוק האם כולם "יושבים" על אותו החוט שיוצא ממתג ההצתה (יתכן ויש בעיה פנימית במתג הצתה)

2. בדוק האם הצרכנים הללו מקושרים, כולם, לממסר שמקבל פיקוד מהאלטרנטור (או, אם מדובר בממסרים נפרדים - האם חלק מהפיקוד שלהם שייך לאלטרנטור)

3. בדוק האם כל הצרכנים הללו מחוברים לאותו ממסר באופן כללי (אם כבר קיים כזה דבר, זה יהיה לפני תיבת הפיוזים שמספקת את ההגנה לצרכנים הללו)

תתחיל מבדיקה בסיסית ופשוטה: כאשר התקלה מתרחשת בצע בדיקה עם נורת ביקורת לחיווט היוצא מהסוויץ' ורשום לעצמך בצד מאיזה יצא מתח ומאיזה לא. כמובן כאשר התקלה תיעלם, בצע שוב את הבדיקה וראה אם יש הבדל כלשהו בתוצאה בין הבדיקות.

ההימור שלי: מתג ההצתה לא תקין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בסאאב יש מחלה דומה - לדעתי היא נובעת שמה מממסר פגום. ממליץ לך לשאול את אורן קיפניס מה הבעיה באחות השוודית השנייה ואולי זה משהו שעובר שמה בגנים.

פורסם

היי ZVIT

ב VOLVO יש בעיה סדרתית במתג ההצתה, האם יש לך הרבה מפתחות (משקל) על המפתח שבמתג ההצתה? האם אתה מרגיש חופש כאשר אתה מסובב את המפתח ?

האם יצא לך לבדוק את הרכב באמצעות VIDA ?

האם האיתות עובד כאשר שזה קורה?

מהו מתח המצבר שהרכב מונע? מתח המצבר שהרכב כבוי ? האם המצבר חדש?

בנוסף -

שווה לבדוק את תיבת הנתיכים הראשית מתחת למכסה המנוע אתה אמור לראות 4 ממסרים גדולים כדאי לבדוק אותם. אין מולי את ה VIDA ולכן לא אוכל להגיד לך איזה מהם זה ששיך לאורות ולחשמל הפנימי (חלונות חשמל) - זה בוודאות אמור להיות אותו אחד.

פורסם

מחזק את מעליי, לי בסיטרואן יש בעיה בסוויטש , המפתח ממשיך להסתובב עוד מס' מילמטרים בזמן שהרכב מונע ואז הכל כבה , כאילו אני במצב של מנוע כבוי, החזרה של המפתח מעט לאחור מחזירה את החשמל ברכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מכיוון שהרכב משמש את אשתי באופן יומיומי ואני נוסע בו אחת ל... , לא יצא לי לבדוק את התקלה לעומק.

השבוע ביליתי עם הרכב יומיים - מה שעזר לי לאשר את העובדה שמדובר בחופש בסוויץ'.

למי לפנות לצורך תיקון הבעיה? חשמלאי? מנעולן?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...