Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רוב הזמן המחשב יהיה בבית, כדאי לקנות מסך נוסף ולחבר אותו למחשב הנייד . ניתן לקנות מסך 24" של מאג עם אחריות טובה בפחות מ 700 ש"ח, שיתן חוית שימוש שונה לגמרי מאשר מסך המחשב הנייד .

אולי גם המחשב הנייד יעלה פחות עם מסך קטן יותר.

יהודה

פורסם

חברים, אשמח אם תתייחסו לחלק הזה בהודעה הקודמת שלי:

אופציה קצת מוזרה, וכאן אני צריך את עזרתכם.

מדובר במחשב טושיבה אשר נקנה בחו"ל ולא יצאה מהאריזה, זהו הדגם:

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/retail-product.jsp?poid=2000018834

המחיר - קצת פחות מ 2,500 ש"ח.

נכון שמדובר במסך 14 אינץ, אבל לי זה מספיק, ואולי המחשב יהיה יותר נוח להתנייד איתו, הסוללה תחזיק מעמד קצת יותר.

יתרונות - זיכרון 6G RAM, הארדיסק 750GB.

למחשב יש אחריות בינלאומית ארוכה של TOSHIBA העולמית.

ועכשיו השאלה - אולי מישהו יודע, מה המדיניות כאן כלפי אחריות כזאת? מי נותן בארץ אחריות לטושיבה? האם צפויות בעיות במימוש האחריות?

ובכלליות, האם האופציה הזאת כדאית ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה שואל אותי האופציה הספציפית הזאת לא כדאית בכלל.

קודם כול הדולר היום הוא בדיוק 4 שקל, זאת אומרת 668 דולר= 2672 ש"ח וזה עוד לפני שדיברתי על משלוח, מיסים ומכס.

דבר שני למחשב הזה יש אחריות בדיוק לשנה, שלך תדע אם היא בכלל בינלאומית ומה היא כוללת.

6 גיגה זיכרון פנימי זה גימיק ולא יותר. אני לא רואה איך בכלל תגיע למצב שאתה מנצל אפילו 4( סתם לשם השוואה, בשימושים בסיסיים הכולל במקביל אינטרנט, סקייפ ,קבצי אופיס ו-PDF, אני עומד על בערך ניצול של 1.2 גיגה)

יש מספיק מחשבים בארץ שאתה יכול לקנות עם אותו מעבד, עם מערכת הפעלה, ואחריות מלאה ל-3 שנים.

דוגמאות ברפרוף:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20531&cf=zap

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2134&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap&lang=he

פורסם

לא הבנת, המחשב כבר בארץ, והמחיר הוא 2400 ש"ח.

בקשר לכדאיות - אני נאלץ להסכים איתך.

ב 2500 אני קונה טושיבה בארץ, עם אותו המעבד ומסך יותר גדול.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי VLAD

חוזר אליך בקשר להצעה על הFUJITSU, כרגע סיימתי שיחה עם היבואן, מצ"ב מפרט המחשב:

AH531 I3-2350

אחריות: 3 שנים אחריות איסוף והחזרה מאתר לקוח

גודל מסך: 15.6

דיסק קשיח: 320GB SATA II

זכרון: 2GB DDRIII 1333MHz

חיבורים: AUDIO OUT, Express Card/34/54, HDMI/3*USB/CARD READER/RJ45, HDMI/VGA

כבלים מסופקים: כבל חשמל

כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer

כרטיס גראפי: INTEL HD GRAPHICS

מידות: אורך 37.8 רוחב 25.2 עובי 3.65

מעבד: Intel® Core™ i3-2350M Processor 3M Cache 2.30GHz

מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64 Bit

משקל: 2.5 ק"ג כולל סוללה

סוג מסך: מסכי LED WIDE

סוללה: 6 תאים Lithium-ion

ערכת שבבים/צ'יפסט: INTEL HM65

פורמט מסך: 16:9

צבע: שחור מבריק

קורא כרטיסי זיכרון: קורא כרטיסי זיכרון SD/MS/MS-PRO/SDHC

רזולוציה: 1366X768

רמקולים מובנים: רמקולים סטריאו 2.0

תקשורת: Bluetooth V2.1+EDR, WiDi, כרטיס רשת 10/100/1000, כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n

מחירו 2384 ש"ח.

AH531 I5-2450

אחריות: 3 שנים אחריות איסוף והחזרה מאתר לקוח

גודל מסך: 15.6

דיסק קשיח: 500GB SATA III

זכרון: 4GB DDRIII 1333MH

חיבורים: AUDIO OUT, Express Card/34/54, HDMI/3*USB/CARD READER/RJ45, HDMI/VGA

כבלים מסופקים: כבל חשמל

כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer

כרטיס גראפי: INTEL HD GRAPHICS

מידות: אורך 37.8 רוחב 25.2 עובי 3.65

מעבד: Intel® Core i5-2450M Processor 3M 2.5GHz

מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64 Bit

משקל: 2.5 ק"ג כולל סוללה

סוג מסך: מסך LED "15.6 anti glare

סוללה: 6 תאים Lithium-ion

ערכת שבבים/צ'יפסט: INTEL HM65

פורמט מסך: 16:9

צבע: שחור מבריק

קורא כרטיסי זיכרון: קורא כרטיסי זיכרון SD/MS/MS-PRO/SDHC

רזולוציה: 1366X768

רמקולים מובנים: רמקולים סטריאו 2.0

תקשורת: Bluetooth V2.1+EDR, WiDi, כרטיס רשת 10/100/1000, כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n

מחירו 2771 ש"ח.

צור איתי קשר אם משהו מהם מעניין אותך. בטווח מחירים הזה אין הרבה אפשרויות עם אחריות דומה ומע"ה.

lifebook.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שוק היד 2 של המחשבים הניידים הוא שוק קשה.

רוב המוכרים חושבים שהשמש זורחת להם מהת**, ומוכרים מחשבים במחירים אבסורדיים. אבל מדי פעם מגיעים אנשים שבאמת רוצים למכור ולא סתם לבלבל את המוח, ואפשר למצוא דברים במחירים לא רעים. אני למשל קניתי מחשב לנובו שעלה חדש 2600 שקל ב-1200 עם עוד שנתיים אחריות.

בנאדם שמוכר מחשב ב-2400 שבמקרה הרע הוא קנה אותו ב-2600, בהחלט נכנס לקטגוריה של בלבלני השכל. אבל מנסיון, ברגע שאתה מבהיר להם שהמחיר אבסורדי ואתה יכול לקנות חדש באותו מחיר, הם מהר מאוד מתקפלים ומורידים את המחיר לתחומים יותר ריאליים.

ובקשר לאחריות, תברר באינטרנט מי היבואן המורשה שלהם בארץ ותשאל אותו לגבי התנאים

ובקשר למחשב עצמו- יש מספר קטלוגי בתחתית המחשב שאתה מזין אותו באתר של טושיבה והוא נותן לך כול מיני פרטים על המחשב כולל כמה זמן נותר לאחריות(ככה בכול אופן היה לי גם ב-דל וגם בלנובו)

פורסם

במקרה המוכר כאן הוא אני, אני לא אכנס כאן לכדאיות האם כדאי או לא , אבל אני לא חושב שיש כאן צורך להכליל, מה שאני הצעתי לולד זהו מחשב חדש לחלוטין בקופסא שלא נפתחה, אני קניתי את המחשב קצת יותר יקר מהמחיר שמצוין למעלה מכיון שהייתי צריך לשלם את המס, אני מאמין שמחשב כזה בארץ יעלה יותר כסף (למרות שלא ראיתי כאלה בחנויות) מכיון שיש לו מסך 14 אינץ שהוא נוח יותר להניידות, אני לא חושב שאפשר להגיד שאני חזיר שאני מוכר מחשב חדש כמו בחנות עם אחריות בפחות כסף ממה שאני קניתי ועוד בארצות הברית, השיקול היחיד שבאמת הייתי מכניס כאן למשוואה הוא הצורך לשלם במזומן ולא לקנות בתשלומים וזאת הבעיה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

קודם כול לא האשמתי אף אחד שהוא חזיר, האשמתי בכך שאנשים או שהם לא באמת רוצים למכור או שמנותקים מהמציאות.

כשאני רציתי למכור את הלפטופ שלי, שקניתי אותו ב-3000 שקל,ראיתי אפשר לקנות היום מחשב ברמה הזאת במחיר של 2100 שקל כולל מערכת הפעלה. אז עשיתי חושבים, הצעתי את המחשב ב-1300 כולל אופיס ועוד חצי שנה אחריות והמחשב נמכר כעבור 3 שעות מרגע פרסום ההודעה ב-1200 שקל.

עם כול הצער שבדבר זה לא מעניין אף אחד בכמה המוכר קנה את המחשב שלו, אלא רק איזה אלטרנטיבות הוא יכול לקנות בתור מחשבים חדשים. ובמחירים כאלה לעומת האלטרנטיבות החדשות, זה פשוט לא קורץ למתעניינים.

פורסם

אני לא מתווכח איתך בכלל, אני מסכים איתך שאתה צודק לחלוטין ברוב המקרים, אבל תסכים איתי (לא משנה אם אני מוכר או לא), שהמחשב של טושיבה שהצעתי למכירה כאן ,עם שנתיים ועשרה חודשים אחריות (בדקתי זאת מול החברה בארץ), הוא מחשב שמתעלה על כל מה שהוצע כאן עד עכשיו ואפילו במחיר טוב יותר מהם (שוב המחשב חדש לחלוטין ולא נפתח, ראיתי איך הוא נראה רק בחנות),

אני לא מנסה למכור כאן את המוצר שלי ממש לא! רק להראות לך שיש מקרים שהם יוצאי דופן שאולי כן משתלמים יותר.

שוב זאת רק דעתי, לא רואה כאן הבדל בין קניית המחשב בחנות לקניית המחשב במקרה הספציפי הזה, מלבד עניין התשלומים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

חשבת אולי על קניה באילת.

בחודשי הקיץ כמעט כל שבוע יהיה מישהו שאתה מכיר שיורד לאילת ויוכל לבצע רכישה.

אני בסוף אוגוסט עולה להורים שלי, אז אם אתה גר באיזור צפון הנגב/שפלה אולי אני גם אוכל לקנות לקנות אותו עבורך.

סתם דוגמא: זה האינספיירון החדש של דל בכל הארץ הכי זול שמצאתי זה 3,350

דגם5520-23704G54IWצבעכסוףמעבדIntel® Coreע i3 2370M Processor, 2.4GHz, 3MB Cache,1066MHz FSBזיכרון4GB DDR3 1600Mhz 1 x 4096 MB, Up to 8 GBכונן קשיח500GB 5400 Rpmתצוגה15.6'' High Definition 720p LED Display with Truelifeמאיץ גרפיIntel® HD Graphics 3000צורב8X DVD+/-RW Driveמצלמת רשתNative HD 1.0MP webcam with digital microphoneשמעStereo speakers with Waves MaxxAudio® 3 processing

Built-in digital microphoneרשתIntegrated Ethernet 10/100תקשורת אלחוטיתIntel® Centrino® Wireless-N 2230בלוטות'Yes, Bluetooth 4.0יציאותExternally Accessible

3 USB 3.0 + 1 USB 3.0 PowerShare

RJ45 Ethernet

HDMI™ v1.4a

VGA

Headphone jack

Microphone jack

Kensington Security Lock

AC Power Inקורא כרטיסיםYes, 8-in-1 Media Card Reader:

Digital SD Memory Card

Secure Digital Extended Capacity SDXC

Secure Digital High Capacity SDHC

Multi Media Card MMC

MultiMedia Card plus MMC+

Memory Stick MS

Memory Stick PRO MS Pro

xD Picture Card xDמערכת הפעלהGenuine Windows 7 Home Premium 64Bit Eng, Heb, RusתוכנותMicrosoft Office 2010 Starter שהוטען מראש במחשב נטענו מראש גירסאות עם פונקציונליות מופחתת של Word ו-Excel, הכוללות פרסומות. קנה מפתח מוצר של Office 2010 כדי להפעיל את תוכנות Office עם כל התכונות במחשב זה

משקלStarting weight of 6.05 lbs 2.74kgסוללה6-cell 48WHr Li-Ion Batteryאחריות3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688

המחיר שלו פה באילת עומד על 2,820 ב-KSP במקרה ואתה מחליט לשלם מזומן.

יש אפילו את סדרה 3 החדשה של סמסונג ואפילו עם i5

דגםNP350V5C-A01ILצבע כסוףמעבדIntel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cacheזיכרון4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GBכונן קשיח500 GB (5400 rpm S-ATA) תצוגה15.6'' HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflectiveמאיץ גרפיIntel® HD Graphics 4000צורבSuper Multi Dual Layerכרטיס רשת10/100/1000 Gigabit Ethernet LANתקשורת אלחוטית802.11 bg/n 1X1בלוטות'Bluetooth v4.0מצלמת רשתקייםשמע HD Audioיכולות שמע Mic Noise Suppression

SoundAlive™רמקולים3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)קורא כרטיסים3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)יציאותVGA - Yes

HDMI - Yes

Headphone Out - Headphone-out

Mic-in - Yes

Internal MIC - Yes

USB - 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0

RJ45 (LAN) - Yes

DC-In (Power Port) - Yes מערכת הפעלהGenuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb+Eng)תוכנות נוספותMicrosoft Office 2010 Starter שהוטען מראש (במחשב נטענו מראש גירסאות עם פונקציונליות מופחתת של Word ו-Excel, הכוללות פרסומות. קנה מפתח מוצר של Office 2010 כדי להפעיל את תוכנות Office עם כל התכונות במחשב זה)

סוללה6-Cell Lithium Ion Batteryמשקל2.5 Kg (5.51 lbs)אחריותשלוש שנות אחריות באתר הלקוח ע''י חברת IBM ישראל בטלפון: 6557*

גם כאן המחיר למזומן הוא 2,825.

יש גם את ה-300V5A-A02IL של סמסונג עם מעבד i3 ו-3 שנות אחריות ב-2,350.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה לכולם,

נפלה ההחלטה, והמחשב הנבחר הוא מהמפרט של THE WOLF, עם מעבד I5.

המחשב יגיע אלי תוך כמה ימים.

פורסם

היום קיבלתי את המחשב - מהיר מאוד ואיכות ההרכבה מעולה.

המקלדת פשוט נהדרת.

וזה הזמן להגיד תודה רבה לארז THE WOLF על הסבלנות, השירות מעולה והמחיר ללא תחרות.

נקווה שלא אזדקק לטלדור :lol:

• תוכן חדש...