Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שאין אחד שלא קרה לו שנסע במהלך היום או בעיקר בלילה ועבר ליד ניידת המתחבאת לה ומחפשת קורבנות...

ברוב המקרים כשאני רואה ניידת כזאת אני נוהג להבהב למכוניות הראשונות בנתיב השני ולהזהיר אותם, כמובן שיש גם לא מעט פעמים שמזהירים אותי.

האם גם אתם מאלה שמזהירים נהגים אחרים מפני משטרות כשאתם רואים כאלה, או מאלה שלא יעשו כלום?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך בורא ה-Waze.

איך שאני מזהה נייקת בשוליים אני ישר מדווח עליה. כשאכיפת החוק סלקטיבית ומגמתית, מתן התרעה מוקדמת לשאר משתמשי הדרך היא מצווה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, למה כבר שנתיים אתה סופר לאחור?!

אני כמעט בטוח שזה מועד האספנות של האוטוביאנקי (ינואר 2014)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני כמעט בטוח שזה מועד האספנות של האוטוביאנקי (ינואר 2014)

הוא אמר את זה פעם אאל"ט.

פעם היבהבתי, היום עם הטכנולוגייה של GPS וכולי, אני לא רואה טעם. כל מכמונת שאני מתקרב אליה נמצאת כבר על ה-GPS שלי, אבל אם לא, אני אהבהב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני גם מהבהב,למאט רכבי "סופר לנסר GTI" של בני דודנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סתם למקרה שלא ידעתם...

waze היא תוכנה ישראלית, כך שאותם גאונים שהמציאו את ווייז סבלו בדיוק כמונו, רק שלהם היה גם מספיק ראש כדי להמציא תוכנה כ"כ מבריקה!

רגע אלעד אז אני מניח שאתה מאותם שפיצים בראש רשימת הניקוד אה?:lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

עוד מעט משנה קידומת,תן לו להנות מימיו האחרונים :)

ולנושא - בוודאי שמתריע לנהגים אחרים על המצאות נייקת (:p) בדרך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הקטע של ההבהובים הולך ונעלם עם הWAZE.... חבל שכך

מה גם שהWAZE לא תמיד הכי מעודכן ואין טוב ממראה עיניים

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...