Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 40K

קורץ לי לקנות סוזוקי אלטו - ראיתי שאפשר להשיג שנת 2010 בתקציב שיש לי

מכר המליץ לי בעד זאת ללכת על קורולה שלטענתו יותר אמינה - בדקתי ובמסגרת התקציב שלי אפשר לקנות סביב 2006.

אני מחפש מצד אחד חסכוניות בדלק, מצד שני יותר חשוב לי אמינות וכמה שפחות מוסכים!!!

1. אלטו או קורולה?

2. במידה ורכב חסכוני - חוץ מאלטו, האם יש עוד דגמים שכדאי לשים עליהם עין?

פורסם

מה הצרכים שלך ? האלטו היא מכונית מיני והקורולה היא רכב משפחתי.

ד"א -לא חושב שתמצא קורולה 2006 ב-40,000.המחירים אולי ירדו אך בתקציב כזה זו תהיה מכונית שחוטה יוצאת ליסינג/השכרה בעלת ק"מ מטורף ולא אחת פרטית ושמורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אלטו זה אוטו אמין והרבה יותר פשוט (יותר זול לטפל וגם יש פחות מה שיכול להתקלקל) כמובן הצריכת דלק תהיה הרבה יותר טובה, ועצם זה שהאוטו חדש הרבה יותר הוא יהיה גם אמין יותר.

אז כל עוד אין צורך בגודל של קורולה, אין שום סיבה לקנות אותה ולא אלטו.. או כל מיני חדישה אחרת. אתה תחסוך המון כסף לעומת הקורולה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני רווק וכמעט שלא לוקח איתי אנשים ברכב (מקסימום שני חברים לפאב הקרוב)

אני מוכן להתפשר על נוחות אבל לא על אמינות. מחפש רכב בלי צרות, מטסט לטסט כמו שאומרים

לכן שוב נשאלת השאלה, האם לקחת קורולה שהיא נחשבת מאוד אמינה, או אלטו, (ואני מאוד סיזיפי ומסתפק במועט) שהיא הרבה יותר זולה מבחינת דלק.

בקיצור - שאלת השאלות היא - האם אלטו 2010, תהיה אמינה מבחינת מוסכים כמו קורולה 2006?

פורסם

השאלה היא כמה אתה נוסע,אם אתה מבלה הרכב זמן בכבישים האלטו תהיה סיוט בשבילך,האוטו לא נוח וחלש.

למה אתה נעול על הקורולה?ב40000אפשר למצוא יונדאי גטס(אמינה),לנסר,סיריון(בלחץ).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אלטו מתאימה לשימושים שלך, עשית נסיעת מבחן ומצאת שהרכב מתאים לך - אין סיבה לא לרכוש אותו.

אם תמצא שאלטו לא נוחה לך, תוכל לבדוק יונדאי גטס/אקסנט שהן גם כן מאד אמינות וזולות משמעותית מהקורולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה לא צריך רכב בגודל של הקורולה - אל תקנה רכב כזה.

האלטו נחשבת לרכב אמין מאוד, כמו יתר חברותיה בקטגורית המיני. ככל שהמכלולים יותר פשוטים - כך הרכב יותר אמין.

פורסם

נכון שקורולה זה רכב אמין, אבל אם כל הכבוד זה רכב משפחתי וחבל שתבזבז כסף מיותר על דלק (במיוחד עם מחירי הדלק של היום...) בזמן הרווקות שלך.

בשורה התחתונה - אלטו, צריכת דלק טובה, רכב קטן (בתור רווק, אין צורך להחזיק רכב משפחתי). גם לגבי אמינות אתה יכול לישון בשקט, הרכב בעל שנתון יחסית גבוהה.

רק תוודא בזמן הרכישה שאין שאסי ומכות שלדה.

Peugeot 206XS

פורסם

סביר להניח כי הסוזוקי תהיה אמינה באותה המידה כמו הקורולה, שתיהן לא ייכנסו למוסך למעט טיפולי שיגרה.

ההשוואה בין שני הרכבים קצת אבסורדית, אין שום קשר בין שני הרכבים, למעט ארבע גלגלים..

הסוזוקי רכב ספרטני [מה קשור סזיפי??, תבדוק את פירוש המילה], לרוב עם גיר ידני, אומנם יביא אותך מ-A ל-B אך בחוסר נוחות מוחלט.

הקורולה רכב משפחתי, מרווח מאוד לעומת הסוזוקי, זריז הרבה יותר, נוח יותר, שקט יותר, יציב יותר, מאובזר יותר, בעל תא מטען ענק [שוב, ביחס לסוזוקי] ועולה פי שניים מהסוזוקי כחדש.

בסכום של 40K אתה יכול לרכוש קורולה 2003 שמורה עם עבר פרטי, או קורולה 2006 עם עבר של השכרה/ליסינג, גמורה, שחוטה ואחרי תאונות.

• תוכן חדש...