Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמהרגע שפתחתי את המשתמש שלי אי שם ב2006 חיכיתי לכתוב את השרשור הזה..

לאחרונה רכשתי אונו 45 מודל 93 שמורה להפליא. (רק 111K אמיתיים בקילומטרז'!)

סה"כ האוטו במצב מעולה, חיצונית ופנימית.

שמן ומים יש צורך לבדוק רק פעם בשבוע.

למרות כל זה, אני רוצה לבדוק אותו לעשות לו יישור קו בכדי שלא יהיו הפתעות.. (לתפוס את הבעיות שהן עוד קטנות)

איזה דברים אתם ממליצים לבדוק? והאם יש למישהו המלצה על מוסך אמין וזול בפ"ת לבדיקה מקיפה של המכלולים, בכל זאת חייל שמצומצם במזומנים.

נ.ב. כרגע אין מזגן ברכב בכלל, הוא יוכל להתמודד עם אחד כזה ?

פורסם

אילו זכרונות... הרכב הראשון של אחותי היה בדיוק כזה: פיאט אונו 45, רק משנתון מוקדם יותר (92'). ברכב הזה היה מזגן מהתקנה מקומית של אלכס אורגינל או רסקור (לא זוכר כרגע), כך שהוא בהחלט יכול להתמודד עם התוספת הזאת.

רכב נעים לשהייה, מרווח בצורה יוצאת דופן, פשוט, בסיסי וקל לאחזקה. תענוג. שמור עליו ותקבל תמורה נפלאה לכספך.

הקפד על שימוש בנוזל קירור מסוג פראפלו בלבד!

אני ממליץ בחום על מוסך אוטואיטליה בסגולה. נסה ותהנה.

נ.ב.: כיום אחותי נוהגת ב-BMW. מי יודע, אולי זה גם יהיה גורלך ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כרגע יש מי ברז רגילים, איך אני מחליף ומאיפה קונים את המי קירור האלה?

בנוסף..

1. החיבור הזה היה משוחרר, חיברתי אותו מחדש עם אזיקון, הייתה סיבה שהוא היה משוחרר ?

2.מאיפה אפשר להשיג את האבזם הזה של הפילטר?

3.אין לי את החיבור הזה בין הקופסת פילטר למנוע, קריטי ?

4. כנ"ל לגבי הצינור, לא קיים ברכב שלי, קריטי?

77989609.jpg

פורסם

נוזל קירור אפשר להשיג במוסך או בחנויות חלפים. כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת: מקומך הוא במוסך אוטואיטליה, ורצוי בהקדם: מי ברז מזיקים מאוד למנוע הזה.

לגבי שאר שאלותיך:

1. אם אני מזהה נכון, מדובר בנשם אדי שמן. לרוב נוטים לנתק אותו כאשר המנוע מתחיל לעשן, מכיון שזה עלול להוביל לחריגה ברמת זיהום האויר במבחן הרישוי השנתי. למרות שמדובר בפתרון די נפוץ, לדעתי הוא די פרטצ'י, ואם המנוע באמת צורך שמן, באופן אישי הייתי מעדיף לפתור את הבעיה כמו שצריך ולא לחפש כל מיני דרכים עוקפות.
  2. אין לי מושג. בדוק במוסך.
  3. שוב: קצת קשה לי להסיק מהתמונה (אני כותב מהסמארטפון), אבל בהנחה שהזיהוי נכון, מדובר בכניסת אויר חם למסנן האויר שמיועדת לשימוש בחורף.
  4. קריטי זה לא, אבל מאוד רצוי שזה יהיה. זהו צינור כניסת האויר לבית המסנן. הסיבה שהוא שם היא כדי לאפשר למסנן לקבל אויר קר ככל האפשר. בהיעדרו המסנן "שואף" אויר חם שנמצא בתא המנוע, מה שמוביל בין היתר לירידה בביצועים.

מקווה שעזרתי :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז ככה, כמו שחשבתי הרכב יחסית במצב טוב, לעומת זאת יש צורך בטיפולים ובהחלפות של גומיות ואטמים מסויימים.

כנראה שאני אלך על החלפה של חלק מהדברים עכשיו ובהמשך את השאר.

חייב לציין שהתרשמתי לטובה מהבעלים גיא, כל דבר הראה והסביר וענה על כל השאלות המציקות שלי.. נעדכן בהמשך אחרי הטיפול.

• תוכן חדש...