Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בפולקסוואגן פולו חדשה - לא אותרה במוסך מורשה. אנא עזרתכם

ggeell
שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים

רכשתי לפני חודשיים פולו חדשה מהחברה.

לפני כשבועיים התחילו לי רעשים מוזרים בזמן נסיעה , בחלק התחתון של הרכב (באיזור הגיר) . התחלתי לשים לב לזה רק כסגרתי חלונות ולא הפעלתי מזגן , כך שהייתה אקוסטיקה טובה.

ניגשתי למוסך מורשה של פולקסווגן , שם אובחן ע"י המכונאי , שיש רעש מהמיסב של הגיר ( עשינו ביחד סיבוב על הרכב והוא שמע את הצקצוק שנשמע מדי פעם) . אמר שזה ידוע בפולו ויחליפו לי את המיסב. בסוף יום לקחתי את הרכב ושוב פעם אותו רעש וחוזר חלילה ביום שלמחרת (שגם שמתי את הרכב שיבדקו שוב). בדקתי במוסך מורשה אחר וגם שם לא אותרה הבעיה . המכונאי אמר לי שלא מוצאים פתרון , למרות שהם שומעים את הצקצוק הזה.

מה עליי לעשות ? האם ניתן לערב בוחן רכב חיצוני ? גוף אחר אולי שיוכל לעזור לי בזה ? ומול מי אני אמור להתנהל בנושא ? מול הסוכנות רכב מהם רכשתי (חשבתי ללכת אליהם לתבוע מהם להחליף את הרכב) או מול המוסך מורשה?

HELP

תודה מראש למי שעוזר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם מדובר בגיר ידני ורעש מופיע בלחיצה על קלאצ' או בשילוב הילוך כשהקלאצ' לחוץ: ישנו רעש מתכתי כמו "קלאק" כזה ש2 ברזלים חלולים נפגשים.

לאחר בירור עם בעלים שונים של איביזה פאביה ופולו- לכולם יש את הרעש הזה.

ביקור ב2 מוסכי צ'מפיון העלה שהרעש תקין לגיר הזה ולא מעיד על בעיה כלשהיא.

קח נשימה, ותמתין לבעלי רכבים נוספים "מהשילוש הקדוש" (פולו-פאביה-איביזה) שיחזקו את דבריי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם מדובר בגיר ידני ורעש מופיע בלחיצה על קלאצ' או בשילוב הילוך כשהקלאצ' לחוץ: ישנו רעש מתכתי כמו "קלאק" כזה ש2 ברזלים חלולים נפגשים.

לאחר בירור עם בעלים שונים של איביזה פאביה ופולו- לכולם יש את הרעש הזה.

ביקור ב2 מוסכי צ'מפיון העלה שהרעש תקין לגיר הזה ולא מעיד על בעיה כלשהיא.

קח נשימה, ותמתין לבעלי רכבים נוספים "מהשילוש הקדוש" (פולו-פאביה-איביזה) שיחזקו את דבריי.

מדובר על גיר אוט' DSG. אבל זה נשמע כמו הרעש שאתה מתאר. הרעש נשמע כל כמה דקות וחוזר חלילה.

אגב, במוסך טענו שהחליפו לי מייסבים משופרים (ככה קראו לזה) וטענו שזה יבטל את הרעש או יוריד את התדירות ....:shock:

לא יודע..אובד עצות.. דיברתי כעת עם הסוכנות שקניתי מהם , אמרו לי להביא חוות דעת מקצועית מגוף ג' ואח"כ יראו איך להתקדם.

לפי מה שהבנתי מהתגובה הנוספת , שאין מצב שהרכב יוחלף..השאלה מה האטרנטיבה? עוד לא הייתךי במוסך מרכזי ( רק ב2 מורשים שונים) , לא יודע עד כמה יעזרו לי שם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי בעיה זהה לשלך (לפי התיאור שלך) בסיאט איביזה חדשה והיא גם טופלה בהתחלה על ידי החלפת מיסב (של שרשרת המנוע אם אני זוכר נכון) שממש לא עזר.

למחרת, אחרי שהעובדים במוסך נסעו "עם ראש בתוך מכסה מנוע", כהגדרתם, הם גילו שהבעיה מגיעה מכיוון צינורות המזגן שנוגעות אחת בשניה וגורמות לרעש. אחרי שהם סידרו את זה, הרגשתי שקיבלתי אוטו חדש 8)

מאוד אשמח לעידכון ממך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי בעיה זהה לשלך (לפי התיאור שלך) בסיאט איביזה חדשה והיא גם טופלה בהתחלה על ידי החלפת מיסב (של שרשרת המנוע אם אני זוכר נכון) שממש לא עזר.

למחרת, אחרי שהעובדים במוסך נסעו "עם ראש בתוך מכסה מנוע", כהגדרתם, הם גילו שהבעיה מגיעה מכיוון צינורות המזגן שנוגעות אחת בשניה וגורמות לרעש. אחרי שהם סידרו את זה, הרגשתי שקיבלתי אוטו חדש 8)

מאוד אשמח לעידכון ממך.

אעדכן בהתפתחויות . כנראה תחילת שבוע הבא .אבדוק גם את הצינורות של המזגן.אולי באמת משם הבעיה , למרות שלפי מה שקראתי עכשיו ברשת , הבעיה אצל רבים מבעלי הDSG.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתפלא שזה עוד לא עלה.

מוסך רון בת״א, מתמחה בפולקןוסגן סיאט סקודה אאודי. לא חושב שאפשר למצוא מוסך ישר הגון ומקצועי ממנו בארץ.

גש אליו לאבחון.

בפורום דרך אגב יש אלפי אם לא עשרות אלפי המלצות עליו. אני בעצמי מטפל אצלו וכשישבתי וחיכיתי לאוטו שלי הגיעו עוד חמישה חבר׳ה שהגיעו אליו מהפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתפלא שזה עוד לא עלה.

מוסך רון בת״א, מתמחה בפולקןוסגן סיאט סקודה אאודי. לא חושב שאפשר למצוא מוסך ישר הגון ומקצועי ממנו בארץ.

גש אליו לאבחון.

בפורום דרך אגב יש אלפי אם לא עשרות אלפי המלצות עליו. אני בעצמי מטפל אצלו וכשישבתי וחיכיתי לאוטו שלי הגיעו עוד חמישה חבר׳ה שהגיעו אליו מהפורום.

רון בעל מקצוע מעולה,אין ספק בכך.

אבל,כאן מדובר ברכב שיצא מהחברה,יש לו אחריות והחברה צריכה לטפל בו.

רון,לא מוסך מורשה היבואן ולכן לא יוכל להחליף למשל סט מצמדים בחינם (אם הבעיה שם) או לעשות תיקון אחר ללא תשלום (עדיין עם כל הכבוד הוא מוסך ולא מלכ"ר (מוסד ללא כוונת רווח).

לאחר שהרכב יצא מהאחריות בעוד 2/3 זה כבר בהחלט סיפור אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק בגלל זה רשמתי שייגש לרון לאבחון.

דווקא משום שרון מקצוען על הוא היחיד שיוכל לאבחן את הבעיה אם מוסך מרכזי יבואן לא יכל.

ישלם על האבחון, יבצע התיקון במקום שבו הוא אמור, ויגיש את החשבונית לסוכנות.

יותר מסובך מלהשאיר את האוטו במוסך לכל היום, אבל יבטיח פתרון מדויק של הבעיה. לא ככה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישלם על האבחון, יבצע התיקון במקום שבו הוא אמור, ויגיש את החשבונית לסוכנות.

quote]

נראה לך שבאמת מוסכים מורשים שהרכב של תוצרתם באחריות עובדים ככה ?

להערכתי,מוסך היבואן ינפנף אותו במקרה שיחליט לנהוג ככה.

אין לפותח השרשור ברירה,אלא ליצור קשר בה"פ עם נציג הפורום " פליקס שירות ומכירה" ולבקש פתרון הולם לבעיה קרי- אבחון יסודי של הרכב במוסך מורשה היבואן+תיקון הטעון ליקוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג איך מוסכי היבואן עובדים למען האמת ומעולם לא החזקתי ברכב חדש.

הצעתי פיתרון לאדם עובד עצות. לא חשבתי על יצירת קשר עם אבי וייזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מזל שקנית מצ'מפיון, אתה בידיים טובות.

הנה הניסיון שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג איך מוסכי היבואן עובדים למען האמת ומעולם לא החזקתי ברכב חדש.

הצעתי פיתרון לאדם עובד עצות. לא חשבתי על יצירת קשר עם אבי וייזל.

ראשית תודה לכם על השרשור והערות\הארות.

מי זה אבי וייזל ? נציג פליקס ? איך ניתן ליצור איתו קשר?

אולי אשקול לקחת לבדיקת מוסך רן רק לצורך האבחון של התקלה ואח"כ אפנה למוסך המורשה עם הפרטים לכוון אותם למקור הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...