Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו יודע מה הכתובת\טלפון של מוסך רון בת"א, המוסך שציינו כאן מעליי, שמתמחה בפולקסואגן

אני רוצה לגשת לשם לקבל הערכה על התקלה\צהיר ( במידת הצורך) ולהביא לסוכנות ממנה רכשתי.

תודה מראש

פורסם

אם זה גיר DSG 7 הרעש מתכתי נשמע על החלפת הילוכים נמוכים עם חלון פתוח אז אין מה לדואג הרעש הנ״ל קיים לכל בעלי גיר זה. אני אחד מהם.

VW Scirocco 1.4 TSI REVO stage 1

פורסם

לי יש אותו רעש (לאון 1.2TSI ידנית)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3184125&postcount=7

לא עשיתי עם זה כלום ,ראיתי שבחו"ל אנשים גם מתלוננים ובסופו של דבר אומרים שזה לא נורא ומלבד הרעש אין שום השפעה. בהזדמנות בטיפול אני אדבר על זה עם מוסך כל עוד יש אחריות...

פורסם
אם זה גיר DSG 7 הרעש מתכתי נשמע על החלפת הילוכים נמוכים עם חלון פתוח אז אין מה לדואג הרעש הנ״ל קיים לכל בעלי גיר זה. אני אחד מהם.

הגיר DSG..לא יודע אם 7 ..זה דגם פולו 1.4 חדש.

הרעש דווקא נשמע היטב בחלונות סגורים וכשאני סוגר את המזגן אז יותר....

השאלה, אם יתברר שיש צורך בהחלפת גיר חדש ( לאחר החלפת מיסה למצמדים שלא עזר כלל) , האם זה יפגע במחיר הרכב במכירה עתידית ? הרי יבקשו מן הסתם ספר טיפולים של המוסך ויראו שהוחלף גיר חדש..יש מצב שזה יפגע במחיר המכירה עוד 2-3 שנים.

פורסם
הגיר DSG..לא יודע אם 7 ..זה דגם פולו 1.4 חדש.

הרעש דווקא נשמע היטב בחלונות סגורים וכשאני סוגר את המזגן אז יותר....

השאלה, אם יתברר שיש צורך בהחלפת גיר חדש ( לאחר החלפת מיסה למצמדים שלא עזר כלל) , האם זה יפגע במחיר הרכב במכירה עתידית ? הרי יבקשו מן הסתם ספר טיפולים של המוסך ויראו שהוחלף גיר חדש..יש מצב שזה יפגע במחיר המכירה עוד 2-3 שנים.

זה לא אמור לפגוע במחיר הרכב כי תהיה בטוח שקונה מעדיף גיר חדש ועובד על פני ישן ומקולקל. האחריות על הגירים האלה גם הורחבה לחמש שנים ככה שעוד שנתיים שלוש כהגדרתך, הגיר עדין יהיה באחריות היבואן, ככה שמהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה..

אחרי שהייתי במוסך רון ( לדבריו אים כ"F מה לעשות וזה בעיה ידועה בגיר הנ"ל) וגפם אחרי שהייתי כמה פעמים במוסך המורשה אצלי וגם במרכזי , לא נמצא פתרון לבעיה וסתם מנסים ליצור סחבת מיותרת.

לכן בלית ברירה , אצטרך להשלים עם הרעש הנ"ל .

אני מקווה שעד הטרייד אין הבא עוד שנתיים , כבר יפתרו את "המחלה" של הגיר הנ"ל

חג שמח ושנה טובה ותודה על העזרהההההההה

• תוכן חדש...