Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי מרווח 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בפריוס שהיא ברוחב 1.75 בלבד ולא רחבה כמו שהוא מחפש ל-5 מבוגרים.

אם הפריוס של השכן שותה 1 ל-16-17 ק"מ לליטר, אז או שהוא מבלה שעות רבות בעמידה בפקקים, או שמשהו לא תקין/לא טופל אצלו באוטו.

פריוס אמורה לנסוע בערך/לפחות 20 ק"מ לליטר בממוצע.

כדאי גם לבדוק/לחפש פולקסוואגן טוראן דיזל משומש שגם הוא מאוד חסכוני בדלק, ונמכר בעיקר כמוניות.

פורסם
הבעיה בפריוס שהיא ברוחב 1.75 בלבד ולא רחבה כמו שהוא מחפש ל-5 מבוגרים.

אם הפריוס של השכן שותה 1 ל-16-17 ק"מ לליטר, אז או שהוא מבלה שעות רבות בעמידה בפקקים, או שמשהו לא תקין/לא טופל אצלו באוטו.

פריוס אמורה לנסוע בערך/לפחות 20 ק"מ לליטר בממוצע.

כדאי גם לבדוק/לחפש פולקסוואגן טוראן דיזל משומש שגם הוא מאוד חסכוני בדלק, ונמכר בעיקר כמוניות.

נוסע על קו רחובות - תל אביב (או רמת גן, אני לא באמת זוכר, אבל לדבריו דרך איילון) ככה שעם הפקקים, והילדים שנוסעים רק בתוך העיר אני מאמין שזה תקין, לדבריו הוא מרוצה מאוד.

בקשר לגודל, בגלל זה הצעתי לבדוק את הרכב, אפשר לבדוק את מתאים להם. אני הייתי בודק לפני שאני שם סכום כסף כזה על רכב, במיוחד אם אני מחפש חיסכון בדלק.

פורסם
אני מתכוון לצריכת דלק על פי נתוני יצרן, ברור שבפועל להשיג 14ק"מ לליטר זה לא אפשרי. CX5 זו אחת מהאופציות, השאלה אם יש אלטרנטיבות..

כן, רכישת מיצובישי אאוטלנדר ״בזבזני״ בן שלוש ב-100,000 ש״ח ואת שארית הכסף להשקיע בדלק ״חינם״ למספר שנים..

כמה אתם נוסעים בשנה שצריכת הדלק היא השיקול העיקרי שלך בבחירת רכב?

חישוב פשוט יגלה שהוצ' דלק היא הוצ' שולית יחסית באחזקת רכב שמחירו 180K.

צודק!

נשים לפעמים נופלים בקטע של צריכת דלק ולא רואים את התמונה הגדולה.

על רכש של 180 אלף ש״ח אתה תפסיד בשלוש שנים הראשונות בערך 90 אלף ש״ח, כאשר על רכב שעולה כמשומש 100 אלף תפסיד תוך שלוש שנים במקרה הרע 40 אלף ש״ח.

כלומר לכאורה ישנו הפרש של 50 אלף ש״ח, שזה המון כסף.

ולא לשכוח שיש לחשב גם את התשואה על יתרת ההון אשר לא מושקעת ברכב אלא בפקדונות, כאשר בתקופה של שלוש שנים עשוייה להניב עוד 15-20 אלף ש״ח.

היי, אבל העיקר צריכת הדלק...

פורסם

באחד השרשורים האחרים המלצתי לבדוק טויוטה אוונסיס. אם דיברו פה על הפריוס אז אולי אוונסיס גם תיכנס למשוואה... אגב, באיזשהו מקום קראתי שהמקום מאחור יעיל ל-3 אנשים.אגב, SHAI_KA, זה אומנם ירידה ברמת ה"פאר" ממונדאו וסופרב אבל שווה לשקול.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
באחד השרשורים האחרים המלצתי לבדוק טויוטה אוונסיס. אם דיברו פה על הפריוס אז אולי אוונסיס גם תיכנס למשוואה... אגב, באיזשהו מקום קראתי שהמקום מאחור יעיל ל-3 אנשים.אגב, SHAI_KA, זה אומנם ירידה ברמת ה"פאר" ממונדאו וסופרב אבל שווה לשקול.

האוונסיס היא בסדר.....וזהו. גם המרחב מאחר הוא בסדר וסביר.

זהו רכב שמבצע את העבודה מבלי שום יחוד.

מבחינתי זה לא רכב שמעלה חיוך לנהג בבוקר.

רכב זה, לדעתי, מיועד לנהגים שצריכים להגיע מנקודה א' לנקודה ב', בלי דרישות מיוחדות מהרכב (חווית נהיגה, איבזור, עיצוב וכו').

פורסם

הרנו סניק 5 מושבים מרווחת ונוחה בהרבה מכל מה שהוזכר כאן כשמדובר על 5 אנשים - היא היחידה שנותנת 3 מושבים בגודל מלא מאחור, תא מטען גדול ומבנה מיקרוואן שגם גבוה יותר.

רכב מצויין בלי קשר.

פורסם
הי, שכחנו בכלל את הרנו פלואנס דיזל, המשפחתית הענקית החסכונית בדלק כמעט כמו היברידית, ב-127 אלף ש"ח בלבד.

מצטרף להמלצה הזו

פורסם

קצת מעל לתקציב אבל עם המון מרחב אחורי (3 מבוגרים יושבים בנחת) ,תא מטען ענקי וככל הנראה ירידת ערך הכי טובה מבין כל הרכבים שצויינו זו הטויוטה קאמרי.

פורסם

הלקסוס CT200H היא בעצם טויוטה פריוס,ככה שלמעט סמל אין לך כלום.

ממליץ כמו קודמיי על מהנלים דיזל-סופרב ופסאט-לגבי אמינות אתה מוזמן לשאול נהגי מוניות :idea:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
קצת מעל לתקציב אבל עם המון מרחב אחורי (3 מבוגרים יושבים בנחת) ,תא מטען ענקי וככל הנראה ירידת ערך הכי טובה מבין כל הרכבים שצויינו זו הטויוטה קאמרי.

בדקת כמה היא שותה? בטוח שלא...כ-8 ק"מ לליטר בממוצע! בערך פי 2 ממה שהוא מחפש!

גם הבגאז' שלה ממש לא גדול יחסית לאורך העצום שלה, עם רק 425 ליטר.

רק מנוע דיזל יתאים לדרישות שלו, או i40 דיזל (סטיישן) או קיה אופטימה דיזל.

רנו פלואנס דיזל הכי חסכונית בדלק בהפרש ניכר וגם הכי זולה בהפרש ניכר.

פורסם
הרנו סניק 5 מושבים מרווחת ונוחה בהרבה מכל מה שהוזכר כאן כשמדובר על 5 אנשים - היא היחידה שנותנת 3 מושבים בגודל מלא מאחור, תא מטען גדול ומבנה מיקרוואן שגם גבוה יותר.

רכב מצויין בלי קשר.

אז אם כבר סניק, יש את גירסת הדיזל שעולה כ 167K לפני מו"מ עם היבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אז אם כבר סניק, יש את גירסת הדיזל שעולה כ 167K לפני מו"מ עם היבואן.

מהיכן בדיוק הבאת גרסת דיזל כזו שלא מופיעה באף אתר כולל באתר היבואן?

פורסם

לפני 4 חודשים כשקנינו את הסניק 2 ליטר בנזין (ז"ל), עלתה האופציה של רכב דיזל. כששאלנו את הסוכן באולם תצוגה הוא ענה שהמחיר בסביבות 165K, לפני מו"מ. (שזה 20K יותר מהמחיר ההתחלתי של הבנזין).

עשינו חשבון וראינו שבשביל 20K לא כלכלי לנו לקנות דיזל וירדנו מזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...