Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

שמתי לב למשל שאצלי הדוושת תאוצה לא מקבועת לרצפה אלא מתחברת מהחלק העליון,וישנם רכבים שבהם היא כביכול מקובעת לרצפה.

מה הסיבה לכך?

האם יש יתרונות מסוים לדוושה ש"יוצאת" מהרצפה? היתרון היחידי שעלה לי זה שהסיכוי שהשטיחון יתקע שם יותר נמוך.

פורסם

לי אישית קל יותר לדייק ככה בדברים כמו ג'ימקאנות. לנסיעה יום יומית גם דוושות מלמעלה לא ממש משנה לדעתי.

פורסם

במכוניות מרצדס וב.מ.וו דוושת התאוצה יורדת עד הריצפה שנים רבות מאד, ובשנים האחרונות גם מכוניות VAG.

אני אישית לא מוצא בזה כל יתרון על דוושה "תלוייה".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מניח שהמבנה התלוי של הדוושה נוצר בגלל שכך יותר קל לבצע חיבור ולמשוך כבל גז.

היום בתקופת המצערות האלקטרוניות אין לזה משמעות. יחידת דוושה+חיישן דוושה ריצפתית יותר קומפקטית, ואולי נראה אותה בעתיד בעוד מכוניות.

פורסם

יש מצב אולי שמבחינה בריאותית מפרק הרגל "נח" על הדוושה במקום להיות בזווית כשהדוושה תלוייה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
במכוניות מרצדס וב.מ.וו דוושת התאוצה יורדת עד הריצפה שנים רבות מאד, ובשנים האחרונות גם מכוניות VAG.

אני אישית לא מוצא בזה כל יתרון על דוושה "תלוייה".

יותר נוח לעקב-בוהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בVAG זה רק הגז. הקלאץ' והברקס עובדים כרגיל, ויש לזה יתרון אדיר מבחינת נוחות, לדעתי, לעומת דוושות תלויות, בגלל דוושת גז שמגיעה עד הרצפה לצורך עקב-בוהן כמו שאמר falou

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דברי אשתי דוושה שיוצאת מהרצפה לא נוחה לנהיגה עם עקבים. לגבי עקב-בוהן, לא כזו בעיה גם עם דוושות תלויות שמתוכננות היטב, אם כי ברור שככל שיש יותר דוושה כך ניתן לבצע את זה יותר בקלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שמתי לב שברכבים מהשנתונים האחרונים התחילו לעשות את דוושת הגז מהרצפה.

אני גם מוצא את זה הרבה יותר נוח.

אחרי שנהגתי על הרכב שלי, לקחית סיבוב ברכב של חבר שהדוושה תלוייה, לא הבנתי איך זה נוח לו. שיפור עצום מבחינת נוחות.

פורסם

מנהיגה ברכב VW שהדוושה מקובעת לרצפה וברכבים שהדוושה תלוייה כמעט ואין הבדל להרגשתי , עד שלא הסתכלתי חשבתי שבקוואליר הדוושה מקובעת לרצפה אגב.

Miata ND2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...