Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאישה עד 40K נוח ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי לא מעט חיפושים באתרים שונים הגעתי למסקנה שזהו הפורום הכי מקצועי שיש בארץ!

הודעה ראשונה בפורום,החלטתי להתייעץ אתכם...:-)

מחפש רכב לאישה שמתחילה עבודה חדשה (עד עכשיו הייתה עם רכב חברה...)

לנסיעות רחובות - בית שמש (בערך 50 ק"מ לכל צד)

להלן התנאים הרצויים:

אמין - בלי הרבה תקלות

חסכוני - בדלק

גיר:אוטומטי

ושיתאים לתנאי הדרך שמאפיינת את הנסיעה לבית שמש (קצת עיקולים וקצת עליות...)

רכבים שחשבתי עליהם וראיתי המלצות בפורום:

סיריון (קצת יקרה למודל טוב...)

פונטו גרנדה

פולו (עד 2005)

אשמח לעזרתכם ,

תודה

ליאור.

פורסם

הסריון רכב טוב,אם תצליחו למצוא משהו בכזה מחיר זאת קניה טובה,אמינה די זריזה,תא מטען קצת קטן לקטגוריה.רובם יהיו יוצאי ליסינג.

הגרנדה יותר מרווחות,ויותר חסכונית,יש לה גיר רובוטי בגלל זה החיסכון,כמו כן יש לה 5 כוכבי בטיחות,אך גירסאות הליסינג מצוידות ב 2 כריות אוויר ברמת איבזור ACTIVE,לכן כדי למצוא רמת איבזור DYNAMIC שם יש 6 כריות אוויר.

פולו אני מכיר פחות.

עוד רכב הוא יונדאי גטס פחות חסכוני,אז זריז מהגרנדה עם 97 כ"ס,בגירסת GLF יש כרית אוויר אחת וולא ABS לכן כדאי לחפש GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתחשב בדרישות שהצבת, הסיריון עשויה להיות מועמדת טובה מאוד. אני מאמין שבתקציב שלכם לא תוכלו לקנות סיריון מחברת ליסינג אלא תצטרכו לקנות יד שניה יוצאת ליסינג משנתונים 2006 עד 2008 (ויש הרבה כאלה כמו שציינו לפני).

הגרנדה פונטו גם יכולה להיות אפשרות מצויינת בעיקר לאור היותה חסכונית, אם כי 'על הנייר' היא נופלת באמינותה מהסיריון. היתרון של הגרנדה הוא המחיר המגוחך שלה במחירונים מה שיאפשר לכם לקנות רכב משנתון מתקדם יחסית.

לכל אחד משני הרכבים יש יתרונות וחסרונות. תתמקדו בשניים האלה, ותחפשו את הרכב השמור ביותר שתוכלו למצוא בתקציב שלכם

הגטס היא גם אופציה טובה אם כי פחות חסכונית והרבה פחות נוחה מהסיריון.

את הפולו הייתי מוריד מהמשוואה. לא מדובר ברכב חסכוני או אמין במיוחד ביחס למתחרים.

פורסם

C4 היא משפחתית,כלומר לא ממש חסכונית,ביטוחי יותר יקר כי זה רכב מקטגוריה גבוהה יותר.

הקליאו נוחה,אך גיר לא נחשב לאמין במיוחד וגיר די מסרס את המנוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית תודה על העזרה.

שנית,אומר לך איפה ההתלבטות שלי. פיאט סיריון וכל המשפחות האלה אני אוכל למצוא במודל נניח של 2008 לא יותר בתקציב של 40k. השאלה אם במחיר הזה לא עדיף לקחת נניח טויוטה ראנאיקס 2003 יד2 גג 3 ויש מציאות ביד 2.

אני באמת שואל מה עדיף. רכב ב5 שנים פחות אבל שמור עם אמינות ואיכות. או באמת רכב זול יותר במודל גבוה יותר.

פורסם

לדעתי לא,ראשית אין צורך ברכב משפחתי,לכן מה הטעם לאבד כ 4/5 שנים מ2008 ל 2003?

ובנוסף אחד מהדרישות שלך זה חיסכון,אז איבדת את זה ברכב משפחתי.

פורסם
ראשית תודה על העזרה.

השאלה אם במחיר הזה לא עדיף לקחת נניח טויוטה ראנאיקס 2003 יד2 גג 3 ויש מציאות ביד 2. .

אף אחד לא חותם על אמינות,גם לא טויטה,שבשנים 2003-2004 יצרה מכוניות בטורקיה והיו שם רק צרות בשנתונים הללו: בוצה במנוע,ממירים קטליטיים ומחשבי רכב,שהוחלפו באחריות.

מפחיד אותי לחשוב מה יקרה,אם תיפול על רכב כזה,שכבר עבר את תקופת האחריות ואתה בהחלט עלול להיתקל בתקלות מהסוג הזה.

ב- 40,000 אפשר למצוא סיריון 2008,יד 2 עם עבר ליסינג או אפילו לבדוק ישירות מול חברות הליסינג אם יש להן רכב כזה שנתון 2008.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום לכולם.

אחרי לא מעט חיפושים באתרים שונים הגעתי למסקנה שזהו הפורום הכי מקצועי שיש בארץ!

הודעה ראשונה בפורום,החלטתי להתייעץ אתכם...:-)

מחפש רכב לאישה שמתחילה עבודה חדשה (עד עכשיו הייתה עם רכב חברה...)

לנסיעות רחובות - בית שמש (בערך 50 ק"מ לכל צד)

להלן התנאים הרצויים:

אמין - בלי הרבה תקלות

חסכוני - בדלק

גיר:אוטומטי

ושיתאים לתנאי הדרך שמאפיינת את הנסיעה לבית שמש (קצת עיקולים וקצת עליות...)

רכבים שחשבתי עליהם וראיתי המלצות בפורום:

סיריון (קצת יקרה למודל טוב...)

פונטו גרנדה

פולו (עד 2005)

אשמח לעזרתכם ,

תודה

ליאור.

היי,

האלטרנטיבות שציינת הן בסדר גמור (לגבי הגרנדה פונטו – בדוק את עניין הטיפולים והתקלות).

לצורך הספציפי שציינת – הייתי מוסיף לרשימה את הרנו מגאן מודל 2008-2009.

הרכב "יושב טוב" על הכביש, נוח יותר לנסיעות בין עירוניות כפי שציינת, חסכוני מאד בדלק, מרווח מאד ובטיחותי מאד.

אמינותו, בשנות המודל הללו, לא נופלת מאמינות הפולו והפונטו, ובמגבלת התקציב – תקבל רכב חדש יותר, גדול יותר, בטוח יותר.

גיל מאוויס

פורסם

הבעיהשל המגאן היא הגיר,לא ממש מעביר חלק,נסעתי על כזאת והבנתי על מה מדברים,חוץ מזה רכב עם מושבים מעולים מאוד נוח.

• תוכן חדש...