Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

יש לי רכב מסוג שברולט טרייל בלייזר 2006 108k ,ניגשתי עם הרכס לעשות הסבהלגז

בחברה גדולה מאוד שמתעסקת בזה , כשבאתי לאסוף את הרכב בהנעה הראשונה ג

שמתי לב שנורת ה check engine דולקת , בבדיקת מחשב במקום הסתבר

שהמאוורר של הרכב הוא הבעיה .

ביום ראשון אני צריך לחזור לשם להמשך הטיפול

הרכב הגיע כמובן תקין וללא בעיות או נורות דולקות כמובן ואחרי טיפול 100000

למישהו יש מושג מה יכולה להיות שם הבעיה כי עכשיו הנורה דולקת גם כשהמערכת מנותקת

תודה !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום רב !

יש לי רכב מסוג שברולט טרייל בלייזר 2006 108k ,ניגשתי עם הרכס לעשות הסבהלגז

בחברה גדולה מאוד שמתעסקת בזה , כשבאתי לאסוף את הרכב בהנעה הראשונה ג

שמתי לב שנורת ה check engine דולקת , בבדיקת מחשב במקום הסתבר

שהמאוורר של הרכב הוא הבעיה .

ביום ראשון אני צריך לחזור לשם להמשך הטיפול

הרכב הגיע כמובן תקין וללא בעיות או נורות דולקות כמובן ואחרי טיפול 100000

למישהו יש מושג מה יכולה להיות שם הבעיה כי עכשיו הנורה דולקת גם כשהמערכת מנותקת

תודה !

תערובת עניה ,למנוע לוקח זמן להתרגל לתערובת הגז. בחודשים הראשונים לאחר ההסבה תדלק לסירוגין, ייעלם בסוף -מנסיון עם 3 רכבים מוסבים.

פורסם

אם המערכת מותקנת כמו שצריך לא צריכה להידלק נורת שירות, צריך לוודא מה התקלה ולפעול בהתאם. לפעמים סתם תקע שלא יושב טוב ולפעמים בקרת דלק של הגז לא בתחום העבודה הנכון. לחזור למתקין, לפתוח כרטיס ולתעד את התקלה שלא יתנערו אם ייגרם נזק למנוע.

פורסם

שמעתי שהמערכת גז בעייתית כי המנוע לא מותאם לפעול על גז אלא רק על בנזין ויש בעיות עם ההסבות, מה דעתכם?

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

להבנתי ממך בדקו את התקלה ונמצאה בעיה עם מאוורר.

יכול להיות שבגלל ההתקנה חלו שינויים שפוגעים בהספק המאוורר משום מה,

מערכת הגז נסמכת על מערכת המים של הרכב לטובת הפיכת נוזל הגפ"מ לגז.

יתכן ובתהליך הזה יש בעיה.

בכל מקרה בעיית נורת מנוע במכוניות מוסבות נפוצה.

להבנתי הדינמיות של מחשב מע' הגז אינו דינמי מה גם שאינו מחובר לכלל המערכות והחישנים ברכב.

הוא דוגם נקודות מסוימות ומשתמש בהם לטובת התערובת בלבד.

למעשה כיוונים של הרכב הם חלק מהתהליך של ההסבה.

בלי לחץ. אני קניתי בגלל זה את החיבור לOBD כי אני שונא לראות את הנורא דולקת, וגם רוצה לדעת למה

לרוב הוא רושם תערובת עניה, זה יכול להיות לקראת החלפת פילטרים, כיוונים או שאר מני סיבות.

מטופל בשניה ע"י כיוונים והרכב חוזר לעבוד.

חשוב לציין זה לא קורה הרבה או כל הזמן. אחת להרבה זמן אתה עלול להתקל בנושא מכוונים וממשיכים.

שים לב, אין לי מושג איזו מערכת התקנתה. אבל אני ממליץ מנסיוני האישי לשים משמנת גם אם רכבך לא צריך

לדברי המתקין או כל גורם אחר.

שים משמנת פשוטה, כזאת שעובדת על ואקום.

לא עולה ביוקר, אתה יכול להזמין בחו"ל יהיה זול יותר. היא מתחברת על הסעפת, לא תזיק זה בטוח ויכולה

רק להוסיף.

בהצלחה ותהנה מההסבה

פורסם

הכי מצחיקים אותי אלו שקונים פורשה במליון שקל ועושים הסבה לגז...

המנוע ברכב הותאם ותוכנן אך ורק לבנזין, כל המערכות גז הורסות את המנוע שלא לדבר על ההתקנה המאוד "מקצועית" שמבצעים פה החובבנים בארץ.

פורסם

רואי, זה ממש לא נכון!!!

בארץ ישנם חובבנים וחאפרים זה נכון אבל כל תחום המכונאים חולה במחלה הזאת...

מנוע אומנם תוכנן לבנזין אבל כמה כן היא ערכת הסבה לגז, מה שאומר שהמערכת יודעת להסב לגז.

התקנה נכונה לא תגרום נזקים למנוע התקנה חאפרית כמו מכונאי חאפר יגרמו נזקים.

להבדיל ממנועי בנזין ודיזל שמנגנון הפעולה שלהם שונה מנועי בנזין וגז פועלים דומה.

ההבדלים הם בעמידות לחום - גז עובד בטמפ' גבוהה יותר ולשחיקה - ניתן להוסיף משמנת.

הכל כמובן כבר תלוי בדגם המנוע ספציפית.

מתקין מע' גז ידע מה לעשות איך ואם בכלל כדי שלא יגרם נזק.

למשל מנועים אשר יש להם אופציה לטורבו או מגיעים עם טורבו יכולים לסחוב מערכת גז בקלות... - זה כמובן בהכללה.

פורסם
הכי מצחיקים אותי אלו שקונים פורשה במליון שקל ועושים הסבה לגז...

המנוע ברכב הותאם ותוכנן אך ורק לבנזין, כל המערכות גז הורסות את המנוע שלא לדבר על ההתקנה המאוד "מקצועית" שמבצעים פה החובבנים בארץ.

הכי מעציב אותי שיש כאלו שיוצאים בהצהרות לא מבוססות ושולחים עיניים לכיס של אחרים.

האם כבודו יודע כמה פורש כבר יש בישראל? וכמה מהן הוסבו לגז?

אם תחטט קצת , תראה שבעולם יש פה ושם אנשים עם נסיונות להסב פורש ישנות להנעה חשמלית.

וכל מערכות הגז הורסות את המנוע? ממש כולן? לא ידידי, ממש לא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הכי מעציב אותי שיש כאלו שיוצאים בהצהרות לא מבוססות ושולחים עיניים לכיס של אחרים.

האם כבודו יודע כמה פורש כבר יש בישראל? וכמה מהן הוסבו לגז?

אם תחטט קצת , תראה שבעולם יש פה ושם אנשים עם נסיונות להסב פורש ישנות להנעה חשמלית.

וכל מערכות הגז הורסות את המנוע? ממש כולן? לא ידידי, ממש לא.

כל מערכות הגז הורסות את המנוע !!!!

פורסם

אם מערכות הגז היו הורסות את המנועים, יצרני הרכב, לא היבואנים, היו מצהירים בתעודת האחריות שלהם כי שינוי מסוג זה מבטל את האחריות... יותר מכך כל רכב כזה עובד בדיקת מהנדס של הטכניות לגבי תקינות ובטיחות ההתקנה. האם שם לא יו עולים שאלות לגבי בלאי יתר העלול לגרום לתאונות כתוצאה מכשל במנוע? בארץ היבואנים מתנערים, כי הם מחפשים סיבה להתנער וזה לא חדש. יש רכבים שכבר על הסעפת שלהם יש הכנות לקדח של מזרקי גז, ברנו למיטב זכרוני פית התדלוק מגיעה עם הכנה לפית תדלוק גז וכו'..

לפחות כשכותבים משהו לנמק ולא לצאת בצורה גורפת עם כל שטות ללא הסבר

פורסם

מניסיון אישי עם מע' גז באותו הרכב,

יתכן גם והנורה דולקת בגלל קריאת ממיר "שגויה" שכן הגזים הנפלטים משריפת הגז שונים מה שגורם לחיישני הממירים לקבל קריאה לא נכונה. במקרה כזה אין יותר מידי איך לפעול חוץ מלאפס את הנורה (אצלנו נדלקת ונכבית לסירוגין בטרייבלייזר 2008, וב2005 שהיה לנו נדלקה לתקופה לא ממושכת ולא חזרה).

• תוכן חדש...