Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב משפחתי (שני מבוגרים + שני ילדים בכסאות).

התקציב הוא 50 אלף.

הדגשים הם:

1. בטיחות

2. אמינות

3. שכירות - גם שמירה על המחיר וגם היכולת למכור מהר במידת הצורך

אנחנו מוכנים להתפשר על נוחות וכוח (נשמח שהרכב לא יהיה עגלה אבל איך צורך ברכב חזק).

קצת גמישים בנושא גודל תא המטען למרות שהוא צריך להיות סביר לפחות לעגלה לבד.

כרגע הרכבים שנראים לי הכי קרובים:

1. סקודה פביאה ספייס 2008 - אם אני מבין נכון זו השנה הראשונה של הדגם הזה וגם מחיר המחירון מעל התקציב (60 אלף)

2. מזדה 3, דגם 5 דלתות מנוע 1600 - שנת 2006

3. סובארו B3, מנוע 1500 - שנת 2008

4. פורד פוקוס, דגם 5 דלתות, מנוע 1600 - שנת 2007

5. רנו סניק 2008, דגם 1600 - שנת 2008

אנחנו נוסעים יחסית הרבה 25-30 בשנה (עד לא מזמן נסענו ב i30cw שהיתה בסדר גמור).

הרכב השני שלנו הוא רנו מגאן 2004 שהיא מאוד מאוד אמינה (בצורה מפתיעה) אבל עדין לא הייתי רוצה לשחק עם הגורל ולהחזיק שתי רנו :)

הביקורות על הסובארו שהוא מאוד אמין אבל לפי המודעות נראה שהרכב לא שכיר. אנשים מוכרים רכבים שנת 2008 עם מעט ק"מ ב5 אלף מתחת למחירון (לפני משא ומתן). מה הסיבה להעדר השכירות?

ההתלבטות המרכזית היא:

1. מאזדה מול סובארו

2. האם שווה להשקיע יותר בשביל הסקודה?

אשמח להמלצות

פורסם

ראשית,רגע של עברית :המילה הנכונה היא סחירות ולא שכירות (שאתה משכיר למישהו דבר השייך לך).

מצטער שלא התאפקתי.. :oops:

לעניין:שוק הרכב נמצא בנסיגה ועל סף התפרקות מסיבה פשוטה- בחברות הליסינג יש מלאי עצום של רכבים,עם תנאי מימון,שאדם פרטי לא יכול להציע וכאשר בא קונה פוטנציאלי חסר מזומנים בשילוב של רכב חדיש יותר,זול יותר ובעסקה משתלמת יותר כל השוק נופל.

ב-50,000 אפשר כבר למצוא היום מאזדה 3 2008,שהיתה בבעלות קודמת ליסינג אז למה לקנות 2006 שחוטה ?

כל המכוניות שהזכרת פרט אולי לגבי הפאביה ספייס (שלגביה אין לי מידע) נמצאות בערמות בחברות הליסינג מה שגם יקשה מאוד בעתיד על מכירה.

אם אתה חושב על סחירות עתידית,צריך לבחור דווקא דגם,שאינו מחביבי הליסינג (אולי לשנות חשיבה ולקנות ניסאן אלמרה 2006 למשל)

אם אתה נעול על שתי המועמדות הסופיות שלך,לגבי מה עדיף, מאזדה או סובארו המתן לדעות נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני מחפש לקנות רכב משפחתי (שני מבוגרים + שני ילדים בכסאות).

התקציב הוא 50 אלף.

הדגשים הם:

1. בטיחות

2. אמינות

3. שכירות - גם שמירה על המחיר וגם היכולת למכור מהר במידת הצורך

אנחנו מוכנים להתפשר על נוחות וכוח (נשמח שהרכב לא יהיה עגלה אבל איך צורך ברכב חזק).

קצת גמישים בנושא גודל תא המטען למרות שהוא צריך להיות סביר לפחות לעגלה לבד.

כרגע הרכבים שנראים לי הכי קרובים:

1. סקודה פביאה ספייס 2008 - אם אני מבין נכון זו השנה הראשונה של הדגם הזה וגם מחיר המחירון מעל התקציב (60 אלף)

2. מזדה 3, דגם 5 דלתות מנוע 1600 - שנת 2006

3. סובארו B3, מנוע 1500 - שנת 2008

4. פורד פוקוס, דגם 5 דלתות, מנוע 1600 - שנת 2007

5. רנו סניק 2008, דגם 1600 - שנת 2008

אנחנו נוסעים יחסית הרבה 25-30 בשנה (עד לא מזמן נסענו ב i30cw שהיתה בסדר גמור).

הרכב השני שלנו הוא רנו מגאן 2004 שהיא מאוד מאוד אמינה (בצורה מפתיעה) אבל עדין לא הייתי רוצה לשחק עם הגורל ולהחזיק שתי רנו :)

הביקורות על הסובארו שהוא מאוד אמין אבל לפי המודעות נראה שהרכב לא שכיר. אנשים מוכרים רכבים שנת 2008 עם מעט ק"מ ב5 אלף מתחת למחירון (לפני משא ומתן). מה הסיבה להעדר השכירות?

ההתלבטות המרכזית היא:

1. מאזדה מול סובארו

2. האם שווה להשקיע יותר בשביל הסקודה?

אשמח להמלצות

היי,

רשימת המכוניות שציינת היא מגוונת מאד, מבחינת מאפייני הרכב.

סקודה פאביה פחות מרווחת ממאזדה 3, רנו סניק היא "חצי" מיניואן מבחינת המרחב הפנימי,

דגם ה- 5 דלתות של מאזדה הוא כמעט "סטיישן", בהשוואה לגרסאות ה- 5 דלתות של סובארו ופוקוס.

על פי הצרכים שלכם, אני ממליץ לכם לבחור ברכב משפחתי במימדיו.

בדילמה בין סובארו למאזדה – אני ממליץ על מאזדה. היא מרווחת יותר, כיפית יותר לנהיגה.

סובארו הוא רכב קצת "אנמי", פחות מהנה לנהיגה אך אמין מאד.

לכאורה אין סיבה אמיתית לסחירותו הנמוכה.

בדיוק כפי שמאזדה הייתה רכב מאד סחיר עם שוק ער עד לאחרונה,

ופתאום רמת הביקוש ירדה (בעיקר לאור דגמים מתקדמים יותר שהציגו המתחרים – יונדאי i35, פוקוס החדשה וכו').

הרכב לא השתנה, האמינות אותה האמינות – ובכל זאת הסחירות נפגעה.

כך שלהצביע על סיבה ספציפית – קשה.

קחו בחשבון שבהנחה שהרכב ישמש אתכם מספר שנים, פערי המחיר לאור הסחירות הם לא מהותיים.

מה שחשוב הוא השימוש ברכב וההנאה ממנו.

אם יש לך שאלות אשמח לעזור,

גיל מאוויס

פורסם

תודה על התגובות.

למרות שאני מסכים שהמאזדה יותר מרווחת נראה שלמצוא מאזדה 5 דלתות 2006 שמורה זו משימה לא קלה.. נראה איך זה יתפתח בשבועות הקרובים.

תודה!

ניר

• תוכן חדש...