Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן סביב 80K לאישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב עדיף

חשוב נוחות וזריז ולא בזבזן

חשבתי על:

יצרן: אופל סקודה טויוטה

דגם: קורסה פאביה אייגו

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

טויוטה אייגו היא החסכונית ביותר בדלק מבין הרכבים שציינת, אבל היא גם הקטנה ביותר והיא גם זאת שיש לה את המנוע הקטן ביותר (מנוע 1000 סמ"ק). כמו כן, בזמן שלקורסה יש גיר אוטומטי רגיל ולפאביה גיר אוטומטי DSG של פולקסווגן, לטויוטה אייגו יש גיר רובוטי רגיל. זה כמובן עוזר לה לחסוך בדלק אבל לא כולם אוהבים את הפעולה שלו.

אגב, בסכום נמוך משמעותית משל אייגו חדשה ניתן לרכוש כיום פיג'ו 107 או סיטרואן C1, שאלו מכוניות מקבילות וזהות כמעט לחלוטין. שלא לדבר על רכבים כאלו שסיימו שנה בהשכרה או שנתיים בליסינג, ונמכרים במחירים מאוד נמוכים ומאוד אטרקטיביים.

פורסם
טויוטה אייגו היא החסכונית ביותר בדלק מבין הרכבים שציינת, אבל היא גם הקטנה ביותר והיא גם זאת שיש לה את המנוע הקטן ביותר (מנוע 1000 סמ"ק). כמו כן, בזמן שלקורסה יש גיר אוטומטי רגיל ולפאביה גיר אוטומטי DSG של פולקסווגן, לטויוטה אייגו יש גיר רובוטי רגיל. זה כמובן עוזר לה לחסוך בדלק אבל לא כולם אוהבים את הפעולה שלו.

אגב, בסכום נמוך משמעותית משל אייגו חדשה ניתן לרכוש כיום פיג'ו 107 או סיטרואן C1, שאלו מכוניות מקבילות וזהות כמעט לחלוטין. שלא לדבר על רכבים כאלו שסיימו שנה בהשכרה או שנתיים בליסינג, ונמכרים במחירים מאוד נמוכים ומאוד אטרקטיביים.

התקציב הוא 115K עכשיו

לזוג עם תינוקת בן 5 חודש+-

פורסם

אז נראה לי שמכונית כמו אייגו תהיה קטנה מידי לזוג עם תינוקת. מקום לעגלה, למשל, לא יהיה לכם בכלל ברכב!

אני הייתי ממליץ לכם לבדוק את ההונדה ג'אז החדשה. מדובר במכונית מאוד מרווחת בפנים אבל די קטנה מבחוץ, אמינה, שומרת היטב על ערכה ומבוקשת בשוק. לא פחות חשוב, מאוד חסכונית בדלק בגרסה הרגילה ויש גם את הג'אז ההיברידית שאפילו עוד יותר חסכונית בדלק.

פורסם

טויוטה ספייס ורסו - גם חסכונית, גם מרווחת, וגם תא מטען שיספיק לעגלה+

ישאר לך עודף מ-115K.

במחשבה שניה - לפי קצב גידול התקציב ( מ-80K ל-115K בשמונה וחצי שעות :-) ) עד הערב כבר יהיו לך 150K ואז יפתחו לך עוד אפשרויות :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
טויוטה ספייס ורסו - גם חסכונית, גם מרווחת, וגם תא מטען שיספיק לעגלה+

ישאר לך עודף מ-115K.

במחשבה שניה - לפי קצב גידול התקציב ( מ-80K ל-115K בשמונה וחצי שעות :-) ) עד הערב כבר יהיו לך 150K ואז יפתחו לך עוד אפשרויות :-)

מילא 35 אלף , נוסף לו גם תינוק בזמן הזה.

פורסם

אליאל, למען האמינות שלך, בוא תסביר למה אתה מחפש 3 מכוניות בו זמנית כשכל פעם ההגדרות משתנות.

תודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה לא בשבילי

זה בשביל אח של חברה שלי

הם נשואים שנה עם תינוקת בת חצי שנה כמעט

הם מחפשים רכב עד 115K

אני חשבתי בהתחלה ש80K יספיקו

פורסם

יש מלא אופציות, ולטעמי המשתלמת שבהן, אם רוצים קצת פלפל - 120K לסיאט לאון 1.8 במבצע.

מעבר לכך - סוזוקי SX4 שהמחירים שלהם הופחתו משמעותית לאחרונה.

I35 במסגרת מבצע כלשהו, כדוגמת "חבר".

כנ"ל לגבי פוקוס טרנד.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...