Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה שלא תומכת בDTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כחודש טלויזיה של LG מדגם 42LS460Y. הטלויזיה הזו מתחברת עם כבל רשת אל המחשב.

החסרון-היא אינה תומכת בפורמט DTS-סרטים שמקודדים בפורמט DTS ניתן להראות בטלויזיה אך אין שמע.

האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להמיר את הסרט (עם כמה שפחות התעסקות) לפורמט של AC3 או AAC?

זה די מעצבן לחפש האם סרט מקודד ב DTS בכל פעם שאני רוצה להוריד משהו.

פורסם

שאלת תם אולי, אבל לא יהיה יותר פשוט למצוא חיבור תואם אחר בין המחשב לטלוויזיה?

מה הסיבה שבחרת לחברם דווקא עם כבל רשת?!

עריכה: מקצת קריאה ברשת היתרון היחידי שראיתי בשימוש ב"DLNA" הוא במידה והחיבורים נעשים באופן אלחוטי ואז אפשר לשתף מידע בין מכשירים שונים ותומכים ברחבי הבית. האם זה המצב? אם לא, זה רק מחזק את שאלתי...

פורסם

ב DLNA החיבור יכול להיות אלחוטי אך גם חוטי באמצעות כבל רשת. המתאם האלחוטי של הטלויזיה עולה מעל 400 ש"ח, שזה לדעתי מוגזם כשניתן להעביר כבל רשת שעולה 20 שקל באופן דיסקרטי (וגם מהירות העברת הנתונים עם הכבל היא טובה, ויש פחות קרינה כי לא משתמשים במתאם אלחוטי). והתשובה לשאלתך היא כן-ניתן לבצע שיתוף בין מכשירים שונים ברחבי הבית באמצעות חיבורים אלחוטיים.

פורסם

אני גם משתמש בDLAN עם LG וגם נהנה מחוסר תמיכה בDTS :-D .

זה די מגוחך שהמערכת שלי מתחילת שנות ה2000 תומכת DTS ואם היה מעין BYPASS לאודיו בטלוויזיה זה גם היה פותר לי את הבעיה.

בינתיים אני כבר התרגלתי לחבר את הנייד עם HDMI וסיב אופטי למערכת כדי לחסוך את ההמרות וכדי להשתמש בתירגומים ה"משוכללים" שיצאו מהמריבות של QSUBS וטורק שהטלוויזיה בעצמה לא ידעה לקרוא.

בעבר הייתי משתמש בתוכנה הזאת להמיר את הDTS לAC3, היא לא משפיעה על הווידיאו והאיכות שמע בסדר גמור לדעתי גם לאחר ההמרה : http://www.videohelp.com/tools/PopCorn-MKV-AudioConverter

כשניסיתי אותה לפני כמה חודשים לא היה אפשר להוריד את הקבצים של התוכנה כבר, מקווה שהיא פועלת עכשיו.

אני משער גם שאתה מקבל כתוביות עבריות עם פיסוק הפוך ? LG אומרים שהם לא תומכים רשמית בעברית אז אין לזה פתרון מצידם. אני משתמש בSUBTITLE WORKSHOP, בלחיצת כפתור אחת (SHIFT+L אני חושב) אתה יכול להפוך את הפיסוק ולשמור, לא לוקח זמן בכלל.

פורסם

אני מכיר את התוכנה הזו, הצלחתי להמיר באמצעותה סרט אחד. הסרט השני שהומר פשוט קרטע בצפייה (אינני יודע למה, חבילת ה codecs שלי מעודכנת בגרסה החדשה ביותר), לכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת.

מישהו מכיר עוד אופציות לעקוף את הבעיה? אני יודע שיש עדכוני firmware לטלויזיות ה"חכמות" האלו, אך לא הצלחתי לאתר את הדגם שלי.

פורסם

מכיר את הבעיה, לצערי קיימת גם במסכים החדשים של סמסונג, אצלי דווקא חלק מהסרטים בפורמט DTS כן עובדים וחלק לא.

גם אני ניסיתי כל מיני תוכנות, כולל זאתי של פופקורן אבל אף אחת לא באמת עושה את העבודה.

אלא אם כן אתה לא רוצה להשקיע בHTPC, ה'פתרון' היחיד הוא פשוט לא להוריד סרטים בDTS אלא רק בAC3.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תקנו סטרימר ושלום על ישראל.

קורא הכל, ממשק נוח בעברית ללא תלות ביצרן הטלוויזיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסטרימר מסוגל לבצע המרה ישירה מDTS לפורמט אחר ולשלוח את זה לטלויזיה?

אם הוא עובד על חיבור אלחוטי זה קצת בעיה.

פורסם

popcorn עבדה לי מצויין ולא נתקלתי בסרט אחד שלא הומר לAC3 כהלכה.

אגב, למי שיש סמארטפון שמתחבר לטלויזיה, לא צריך שום סטרימר ;-)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

בחיפוש ברשת מצאתי את הת'רד הבא של כאלה שמקללים את LG על חוסר התמיכה בDTS..אתה לא לבד..:

http://forums.plexapp.com/index.php/topic/30034-the-lg-smart-tv-dts-tragedy-thread/

בכל מקרה, באותו אתר ישנה תוכנה שחלק מהאנשים בשרשור הנ"ל טוענים שפותרת את הבעיה, אולי שווה נסיון:

http://www.plexapp.com/getplex/index.php

פורסם

מתן, כמה מוזר שזה נשמע אבל אתה צריך להוריד קודקים למחשב בשביל שהטלוויזיה תוכל לקרוא את הסרטים! זאת כנראה הבעיה.

אני משתמש בDIVX לוידיאו וAC3FILTER אם אני לא טועה ככה נקראת החבילה - לאודיו.

אם הסרט התחיל לרוץ ולא עשה בעיה להקפיץ קדימה/אחורה, הציג כתוביות, אודיו וידיאו והכל תקין, אבל קרטע, כמעט בוודאות יש לך בעיה ברשת. אם למשל אתה משתמש בHUB במקום SWITCH ויש הרבה תעבורה בין המחשבים בבית או אינטרנט של 100 מגה בשימוש גבוה, הרוחב פס לא יספיק כדי להעביר את הסרט חלק. תנסה לחבר את המחשב עם כבל רשת ישירות לטלוויזיה ולראות אם זה פותר את הבעיה.

פורסם

מבלי לפגוע

כל מה שכתב שגוי ומטעה

אין קשר בין קודקים במחשב לבעיית ה DTS בטלוויזיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שאתה קופץ לשלול בפעם הבאה, אני מציע לקרוא את השרשור במלואו. אם זאת בעיה בשבילך אני אפילו אכוון אותך ישירות לתגובה מ9:42. יכלת אפילו להסתפק בתגובה הראשונה שלי כדי לראות שגם אני עדיין לא מכיר פתרון להפעלת DTS.

בנוסף מתן, כדי לעדכן את הטלוויזיה אתה נכנס לתפריט שמציע לך כמה אתרים כולל יוטוב ביניהם. אם הטלוויזיה תכנס לתפריט בלי להציע עדכון, היא כבר מעודכנת. יש עוד שיטה שאני לא זוכר אבל אבדוק אם תצטרך.

פורסם
מתן, כמה מוזר שזה נשמע אבל אתה צריך להוריד קודקים למחשב בשביל שהטלוויזיה תוכל לקרוא את הסרטים! זאת כנראה הבעיה.

אני משתמש בDIVX לוידיאו וAC3FILTER אם אני לא טועה ככה נקראת החבילה - לאודיו.

אם הסרט התחיל לרוץ ולא עשה בעיה להקפיץ קדימה/אחורה, הציג כתוביות, אודיו וידיאו והכל תקין, אבל קרטע, כמעט בוודאות יש לך בעיה ברשת. אם למשל אתה משתמש בHUB במקום SWITCH ויש הרבה תעבורה בין המחשבים בבית או אינטרנט של 100 מגה בשימוש גבוה, הרוחב פס לא יספיק כדי להעביר את הסרט חלק. תנסה לחבר את המחשב עם כבל רשת ישירות לטלוויזיה ולראות אם זה פותר את הבעיה.

אסביר את עצמי-הסרט קירטע עוד במחשב-לפני ששלחתי אותו בכלל לטלויזיה. בסרט אחר שהמרתי והפעלתי במחשב, הכל היה תקין. אני משתמש בראוטר, ורוחב הפס פנוי.

שנית, כפי שרשמתי-המחשב מחובר עם כבל רשת דרך ראוטר, ואין קפיצות בתקשורת. הבעיה היא בהפעלת הסרט המקודד במחשב בלבד.

לפני שאתה קופץ לשלול בפעם הבאה, אני מציע לקרוא את השרשור במלואו. אם זאת בעיה בשבילך אני אפילו אכוון אותך ישירות לתגובה מ9:42. יכלת אפילו להסתפק בתגובה הראשונה שלי כדי לראות שגם אני עדיין לא מכיר פתרון להפעלת DTS.

בנוסף מתן, כדי לעדכן את הטלוויזיה אתה נכנס לתפריט שמציע לך כמה אתרים כולל יוטוב ביניהם. אם הטלוויזיה תכנס לתפריט בלי להציע עדכון, היא כבר מעודכנת. יש עוד שיטה שאני לא זוכר אבל אבדוק אם תצטרך.

לי יש אופציה אחרת-ניתן להכנס לטלויזיה ולראות האם יש עדכון תוכנה. לצערי, אין כרגע :evil:

סטרימר כרגע לא בא בחשבון בכלל-לא רכשתי טלויזיה במיטב כספי על מנת להוסיף לה דברים שהיו אמורים להיות נתמכים כך או אחרת. אם יצרנים אחרים שמים DTS, אין שום סיבה ש LG לא יוכלו. מה שבטוח-זאת הפעם האחרונה שאני קונה מהם טלויזיה, לאור ההתעסקות הרבה שלי איתה. מה שהכי מעצבן-כתבתי מייל לשרות הלקוחות של קבוצת ח.י אך לא חזרו אליי בכלל. ניסיתי להשיג אותם אך לא עונים במוקד. פעם ראשונה ואחרונה עם טלויזית LG.

• תוכן חדש...