Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הוא שיא גינס בשינה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם, כשהייתי צעיר ויפה (היום רק צעיר) היה עניין כזה-או-אחר בצבא, שהוביל ל4~ ימים ללא שינה (עבודה רצופה). אחרי ששוחרנו, נפלתי למיטה וקמתי כעבור 36 שעות. הדבר המוזר הוא, שאתה מצפה שאחרי שינה כ"כ ארוכה תהיה ער איזה שבוע לפחות, ההשפעה של זה הייתה (מבחינתי) כמו של כל שינה אחרת עם יקיצה טבעית (נגיד 8-9 שעות שינה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון בנושא: הלכתי לרופאת משפחה, כמו שחשבתי: אין לה מושג למה זה. ביקשתי מרפאת שינה קיבלתי אף אוזן גרון. נעדכן אותכם בהתפתחויות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לא עניין את יושבי הבית אם אתה חי בכלל?

ואיך לעזאזל יושנים 30 שעות, אני יגיד תודה אם אני יצליח לישון מעל 6 שעות.:|

לא יושנים 30 שעות,ישנים 30 שעות

פורסם
ביקשתי מרפאת שינה קיבלתי אף אוזן גרון. נעדכן אותכם בהתפתחויות.

יעילות במיטבה.

כמו שבצבא נותנים אקמול לכל דבר בשטח (גם אם אתה פצוע קל חו"ח ומדמם..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...