Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הוא שיא גינס בשינה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום

קמתי לפני 3/4 שעה, בשעה 8:15 יום שבת. הלכתי לישון ב1:45~ בלילה שבין חמישי לשישי. משמע ישנתי 30 שעות בערך, אני צריך ללכת להיבדק אין ספק אבל שאלה מעניינת עלתה מחבר שלי אחרי מטר הקללות מפני שהרסתי להם את היציאה אתמול - האם אתה שברת שיא גינס ?

חיפשתי בגוגל אבל אני כל הזמן מוצא רק מה השיא של להישאר ער (18 ימים) ולא כמה זמן בן אדם ישן הכי הרבה.

תודה לעוזרים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עניין את יושבי הבית אם אתה חי בכלל?

ואיך לעזאזל יושנים 30 שעות, אני יגיד תודה אם אני יצליח לישון מעל 6 שעות.:|

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, יש לי פתרון בשבילך.

Put the lime in the coconut and drink 'em bot' up,
Put the lime in the coconut and call me in the morning.

ולפותח השרשור, היית במצב עייפות או חוסר בשינה קיצוני כשהלכת ללישון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אחותי שמה לי יד מתחת לאף לראות שאני עדיין נושם מספר פעמים אבל זהו. הם רגילים שאני ישן הרבה - ישנתי לפני מספר שנים גם 30 שעות אבל קורה לי הרבה מצבים שאני ישן 16-24 שעות לכן הם לא מודאגים.

ולא הייתי במצב של עייפות, אפילו אני זוכר במדוייק את מהלך השבוע שלי ולא ישנתי מעבר לשעה 1 בלילה ואני כל יום קם ב07:30-07:45 בבוקר. יום רביעי הלכתי לישון ב23:00 וקמתי יום חמישי ב7:40, הלכתי לעבודה חזרתי הביתה לנוח כאשר בערב יצאתי עם חברה שלי הגעתי הביתה ב1:30 די גמור החלפתי בגדים והלכתי לישון.

הדבר היחידי שאני לא מבין זה שלא הייתי צריך לקום ללכת להשתין. בנוגע להתייבשות אין מצב, אני דואג לשתות 2 ליטר מינימום ביום ככה שיש לי מאגר יותר מגמלים :lol:

בכל מקרה אם מישהו יודע מה השיא אני אשמח לדעת, זה גם מסקרן אותי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

במה אתה עובד ? עבודה פיסית? כמה שעות שינה במהלך השבוע?

לדעתי זו שינה "מגעילה" ,אתה מתעורר ולוקח לך שעה להבין

איזו שנה זו ,למי נתת את המפתחות לצוללת ולמה הוא לא חזר בזמן ,ושל מי הילדים בסלון (שלך...).

Gn'f'R

פורסם
במה אתה עובד ? עבודה פיסית? כמה שעות שינה במהלך השבוע?

לדעתי זו שינה "מגעילה" ,אתה מתעורר ולוקח לך שעה להבין

איזו שנה זו ,למי נתת את המפתחות לצוללת ולמה הוא לא חזר בזמן ,ושל מי הילדים בסלון (שלך...).

אני עושה כרגע עבודות שירות בבי"ח במרכז. העבודה עצמה לא יותר מידי פיזית - מעביר בדיקות דם, ממלא עגלות בציוד של מבחנות: מזרקים, מחטים וכיוצ"ב, מסדר שמיכות בארון. בעיקר אני בתזוזה מאשר אני במאמץ, לא ביג דיל. בשבוע אני ישן במומצע שבע שעות.

ואין ספק שזאת שינה מגעילה, קמתי וכל הקרובים שלי היו מודאגים מאוד שלא נדבר על התחושה הכבדה שקמתי אפילו מתעלה על האנגאובר אחרי חצי ליטר אוזו.

פורסם

זה בהחלט שינה מהת*ת. אני גם מסוגל לישון 24 פלוס מינוס, השיא שאני זוכר היה 26. לא ממליץ לאף אחד לעבור את זה, ואם אני יכול להימנע, אני נמנע מזה.

יש לי חצי תשובה בשבילך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

:shock: 30 שעות?!

אם אני לא טועה, המקסימום שהצלחתי לסחוט זה כמעט 12 שעות

ברב המקרים אני לא מצליח להחזיק יותר מ-8 שעות

מה שלא ברור זה איך לא העירו אותך?! אתה פ**ינג ישנת יומיים! הזוי לגמרי :lol:

פורסם

גם כשאני חוזר עייף מהצבא, אני ישן 10-12 שעות בלחץ (בדרך כלל 8-9 שעות).

בתור אזרח הייתי ישן מקסימום 14-15 שעות וגם זה כשהייתי מאוד עייף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם ישנתי כ 20 שעות אחרי שחזרתי מגיבוש חובלים.

אבל על שינה כזו ממושכת הייתי מדבר עם הרופא שלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש בחורה בבריטניה שכל פעם שהיא הולכת לישון היא מתעוררת אחרי שבועיים . עשו לה בדיקות והתגלה שהיא פשוט ישנה , לא בתרדמת או במצב אחר, פשוט המשפחה התרגלה לחבר לה אינפוזיה וקטטר כל פעם שהיא הולכת לישון , ואחרי שהיא מתעוררת לספר לה את מהלך האירועים של השבועיים האחרונים.

אז נראה לי שהיא שוברת את השיא שלך כל שבועיים :)

פורסם

אני במקומה הייתה מבקש שיעירו אותי אחרי 7-9 שעות.

להפסיד כלכך הרבה זמן מהחיים זה בטח נורא.

בנוסף המחשבה על כך שמישהו מבני המשפחה מחבר לי קטטר לא מתקבלת על הדעת. D:

פורסם

מעניין איך נשמעות שיחות הסלון בבית הזה.

"מאמי, X ישנה כבר מעל 10 שעות, תוציא את הקטטר והאינפוזיה."

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...