Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע סקודה אוקטביה 2007 ששווה כ-60,000 ₪ ואני מאד מרוצה ממנה.

אני מעוניין לשדרג ומתלבט בין אוקטביה 2010 או סופרב 2009 1.2 - שתיהן עולות כ-100,000 ₪.

יש למישהו המלצות?

האם תמורת סכום כזה אולי בכלל כדאי ללכת לכיוון אחר של רכב איכותי בשנתון יותר גבוה,

למשל i35, סיויק (היברידית?), ג׳טה וכדומה?

מה אתם אומרים?

פורסם
יש לי כרגע סקודה אוקטביה 2007 ששווה כ-60,000 ₪ ואני מאד מרוצה ממנה.

אני מעוניין לשדרג ומתלבט בין אוקטביה 2010 או סופרב 2009 1.2 - שתיהן עולות כ-100,000 ₪.

יש למישהו המלצות?

האם תמורת סכום כזה אולי בכלל כדאי ללכת לכיוון אחר של רכב איכותי בשנתון יותר גבוה,

למשל i35, סיויק (היברידית?), ג׳טה וכדומה?

מה אתם אומרים?

מה הסיבה שאת רוצה לשדרג?

כאמור אין סופרב 1.2.

זרקת כאן כל מיני מכוניות, אחת היברידית. אני מניח שצריכת בדלק חשובה לך ? עוד משהו חוץ מזה?

פורסם

הסופרב בישראל מגיעה עם מנועי 1.8\2.0 TSI (מוגדש טורבו בנזין),2.0 TDI ט''ד ו3.6 ליטר אטמוספרי.

אם מספיק לך גודל האוקטביה אין ממש טעם לעבור למרכב כה ארוך ומרווח כשל הסופרב,אולי כדאי לרכוש אוקטביה מאובזרת וחזקה ממודל חדיש יותר או לפנות לאלטרנטיבות אחרות,הכל כתלות צרכייך ודרישותך,אם תפרט יותר נוכל לעזור יותר.

• תוכן חדש...